Kwaliteit en persoonlijke attentie

Bij een winterjas van uitstekende kwaliteit zat een vriendelijk persoonlijk briefje. Voor eerlijke, biologische & duurzame kleding is De Groene Knoop het adres

In de winkel en online prettig geholpen

Goede maat was niet op voorraad. Via mail later getipt voor alternatief. en online besteld.

Vriendelijk en mooie producten

De eerste keer dat ik hier iets bestel van Armed Angels (Malenaa). Hele mooie kwaliteit en precies wat ik zocht. Een zo dun mogelijke zachte top van bio katoen met loszittende col die je gewoon niet voelt zitten. Fijn om in laagjes te dragen. Ik draag 'm zelfs onder mijn oversized pyjama om in te slapen aangezien het in mijn slaapkamer ijskoud is. Ook leuk dat ik er een handgeschreven kaartje bij ontving!

Snelle afhandeling en verzending van de bestelling. Lekkere bio-kruidnoten bij de (dure) trui.

Mijn bestelling was er al de volgende dag!

Mijn favoriete winkel! Pakket is met zorg en aandacht ingepakt. het voelt echt als een cadeautje. Heel blij met onze mooie plaids.

Top winkel

Alles volgens afspraak verlopen, hulpvaardige personen

Prima service.

Heel gezellig in de winkel!

Hartstikke blij met zulke leuke vogeltjes.

Snelle en nette afhandeling van de bestelling, met een persoonlijk bedankje en originele teksten.

Liefde en aandacht

Het pakketje is duidelijk met liefde en aandacht gemaakt. De handgeschreven tekst op de kaart geeft een persoonlijk accent. Ik voel me een gewaardeerde klant. Dankjewel.

Het is een feestje om bij jullie te winkelen.

zie boven.

Heel fijn

Ik kom graag in Mechelen, bij deze bijzonder mooie winkel. Fijne sfeer en goede service. Fan ben ik van de bamboe sokken en ook van de heerlijke gebakjes.

Prima geregeld, attent kaartje en theetje!

De persoonlijke toon en attente aandacht maakt het persoonlijk en kleinschalig, daar houd ik van.

Vlotte bezorging

Makkelijke bestelling (vanuit de trein) en snelle correcte bezorging.

Duidelijk, levering ging als aangegeven, zelfs met handgeschreven briefje erbij, persoonlijk!

Helemaal goed en leuk product !

De vilten muis met pompoen is mooi gemaakt en was leuk ingepakt. Ook een snelle levering. Bedankt ik ben er blij mee !

Hele snelle, vriendelijke en aangename ervaring.

Top service & prachtige kleren

Heel aangenaam verrast. Een topstuk om mijn garderobe aan te vullen! Hele goede service, vriendelijke communicatie. Het pakjes was met veel liefde ingepakt, ook nog eens met een persoonlijke boodschap bij. Heel leuk, it made my day. Super tevreden. Dank u wel.

Perfecte service

Ontzettend snelle levering waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden. Het pakketje is met erg veel zorg ingepakt, met een persoonlijke boodschap en een extraatje. De bestelling wordt zo echt een kado aan jezelf.

Mensgerichte benadering, fijne service

Als nieuwe klant is het altijd even afwachten met voor een soort bedrijf je te maken hebt. De Groene Knoop viel mij al direct op door de vriendelijkheid en klantgerichtheid van de medewerker met wie ik contact heb gehad (Astrid). De bestelde producten bleven voor mij gereserveerd ondanks technische problemen met de betaling en Astrid zocht samen met mij naar een oplossing. Toen het pakketje binnenkwam werden we verrast door het handgeschreven briefje dat was bijgevoegd en de gezellige en 'warme' manier van inpakken. Zelfs mijn kinderen viel het op. Het was even een blij-maak-momentje op een drukke dag. Wat mij betreft een aanrader.

Pleasant and fast service. Top quality clothes.

No time for more.

Vriendelijk en persoonlijk

De winkel in Mechelen vond ik een heerlijke oase en heb ik iets leuks gevonden. Nu via de website dezelfde persoonlijke touch ervaren en ook nog eens heel blij met mijn jurk!

Heel vriendelijk en snel, fijne ervaring

Ik zou zeker weer opnieuw bestellen!!

Bestelling +levering + product is top En wat leuk dat persoonlijke berichtje

Mooi en lekker zittend biologische jurk.

Informatie op website was goed, bezorging accuraat en met persoonlijke touch en jurk pakte goed uit. Retour verzenden was niet nodig maar wel duidelijk uitgelegd.

Grachtstraat 1

6287 AE Eys