Mooie kleding, snel binnen

mooie trui en snel besteld

Ik ben blij dat ik een duurzame trui heb kunnen kopen bij de groene knoop.

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie kwaliteit en goede service

Kwalitatief mooie kleding!

Goede communicatie, snelle levering en kwalitatief mooie kleding. Ingepakt als een cadeau, heerlijk om te ontvangen.

Perfect!

Verzorgd verpakt. Prima kwaliteit producten.

Super!!!!!

Vlotte levering, erg mooi ingepakt.

Alles prima in orde.

Alles klopte

Zorgvuldig

Respectvol, zorgvuldig, persoonlijk, liefdevol. In alle aspecten is dit doorgevoerd en terug te zien: keuze en herkomst van materialen, informatie website, verzending (een vreugdevol pakket!)

Liefdevolle warme (na)zorg

Ondanks de ijselijke kou en het naderende carnaval mij op de hoogte gehouden van het verzendproces van zo maar een door mij gekozen shawl voor een vriendin. En het leuke is dat het cadeautje op 10 februari arriveerde, in de ochtenduren. Met blijdschap liet mijn vriendin gisteren aan mij zien hoe ze het cadeautje had aangetroffen. Het theezakje positive energy: wie heeft dat tegenwoordig niet nodig! Ook jou, Astrid, wens ik veel energie toe en doe je best te genieten van carnaval.

Wat zijn er toch aardige mensen op de wereld.

Zo leuk geholpen en geadviseerd door Astrid. E.e.a. via de telefoon en later de mail. Zelfs op afstand een zeer persoonlijk contact! En de Inti loop shawl is prachtig! Top winkel!

Helemaal top.

Snel, klantvriendelijk en gewoon helemaal prima. Ik zou zo weer bestellen.

goede service

Kreeg een reeks broeken mee om thuis te passen . Astrid verdiept zich ook in de persoon ,ga graag weer terug .

Ik heb niets ontvangen

Veel mailtjes ontvangen maar de zending is niet geleverd tot heden

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goed advies en kennis van materialen en herkomst.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goed advies en veel kennis van materialen en herkomst.

Heel fijn !

Snelle verzending, goede kwaliteit kleding, en met zoveel zorg en liefde ingepakt ! Een feestje om open te maken :)

Snel verzonden, mooi verpakt èn een aardig briefje + theetje erbij. Geweldig! Danke Astrid

Mooie producten, goede levering

Goede keuze uit mooie, duurzame producten. Pakket is leuk om uit te pakken . Terwijl er tegelijk gelet is op beperken van verpakkingsmateriaal. Top

Supertevreden

Snelle bezorging met een persoonlijke noot en een heel fijne kwaliteit

lievelings winkel

Gebaseerd op eerlijke kleding. Leuke collectie, goede service en advies. Niet opdringerig!!! Gewoon fijn om er naar toe te gaan en ook online krijg je goed advies

Den broek zit fijn

Ik vind de broek mooi gemaakt en hij zit goed

Duidelijke beschrijving van de spullen. Het zit zoals beschreven.

Fijn om lokaal goede spullen te kunnen kopen.

Persoonlijk

Netjes verpakt en een leuke persoonlijke boodschap erbij !

Geweldig!

Snelle service, mooi truitje en leuke bloeipotloden. Pakket goed/ stevig verpakt en de spulletjes zelf allemaal vol zorg ingepakt. Met aardig handgeschreven kaartje en kleine attentie erbij. Écht een kadootje om te krijgen :-)

Fijne (web) winkel en eigenares. Dank je wel voor de collegiale service!

Snel en keurig verzorgd!

Zelf besteld en toch ontvangen als een cadeau!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys