Snelle en persoonlijke service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket en wanneer die aankomt. Mooi en leuk ingepakt, en nog belangrijker: duurzame mooie sokken van goede kwaliteit!

Alles verliep goed en naar verwachting

SUPERLIEVE MENSEN

Zo een persoonlijke aanpak! Een item uit mijn bestelling was niet in stock - ik vertelde hen dat ik wel zou wachten, dat ik dit pas over twee weken nodig had als cadeautje voor een speciale gelegenheid. Ze onthielden dit, en voegden een persoonlijk kaartje met succeswensen toe. De producten zijn ook van een superkwaliteit. HEEEEL tevreden!

Uitstekende service online

Ik werd goed en snel geholpen via e-mail. Heel vriendelijk en fijn meedenkende eigenares :)

Dag na de bestelling ontvangen, als een cadeautje verpakt! Chapeau

Zie bovenstaande regel!

Wat een feest

Soepel, snel, kwaliteit en met een dikke portie liefde en aandacht, dankjulliewel! :)

Goede hulp en prachtige items

Ik ben goed geholpen en ben erg blij met de mooie duurzame kleding! Bedankt Astrid, jammer dat je zo ‘ver’ weg zit!

Super!!

Mijn bestelling is keurig afgeleverd. Er zat van alles bij om mijn cadeautje nog feestelijker te maken. En voor mijzelf lekkere kerstthee. Ik beveel de groene Knoop zeker aan.

Snelle en persoonlijke reactie op vraag. Snelle verwerking en mooi ingepakt met klein kadootje.

Persoonlijke service en milieuvriendelijke verpakking

Het was een mooie verrassing om bij de bestelling van mooie sokken een persoonlijk kaartje aan te treffen. Ook ben ik blij met de milieuvriendelijke verpakking, waardoor het inpakpapier nog eens hergebruikt kan worden als cadeaupapier. Als het milieu en arbeidsomstandigheden voorop staan bij de keuze van een artikel, dan is De Groene Knoop een bezoek waard.

Leuk persoonlijk

Altijd goede service en een persoonlijke benadering, fijn online winkelen! :)

Geweldig leuke winkel en super service!

Al jaren alleen maar postieve ervaringen. Met goed advies en uitleg! Super leuke winkel!

Zeer tevreden en goede service

Snelle reactie Goede service

uitermate snelle en correcte reactie op vragen

Een telefoontje werd snel beantwoord en juiste info op mijn vraag. Het assortiment verraste ons. Zeer ruime keuze uit veel diverse artikelen. Artikelen zien er mooi en kwalitatief goed uit. De site getuigt al van de te verwachten kwaliteit.

Super leuke en snelle bestelling!

Hele leuke webshop en het was de volgende dag al direct in huis. Pakketje was leuk ingepakt met een geschreven kaartje en wat extra thee wat het heel leuk en persoonlijk maakte!

Beloftes nagekomen

Eerlijke communicatie en mooie producten

Wat een service!

echt een cadeautje voor mezelf

het pakketje met een mooi armbandje was zó mooi en met zoveel liefde ingepakt! ik werd er erg blij van... kom graag een keer écht in jullie winkel langs, na de lockdown.

Snel geleverd en het handgeschreven kaartje met een theezakje was een leuke verrassing.

De bestelling werd niet alleen snel en correct afgeleverd, maar ging ook nog vergezeld van een persoonlijk kaartje en een zakje thee, en dit alles mooi, maar duurzaam verpakt.

persoonlijk

Een super snelle levering met een persoonlijke touch. En het product was precies wat de site beloofde.

Helemaal leuk,vooral het persoonlijk geschreven briefje erbij

Klein opgezet,groen,mondkapje zit erg lekker,ik kan toch genoeg adem halen. Leuk verstuurd,met persoonlijk briefje

Verrassend goed!

Mooi principe, duidelijke website, snelle levering, en alles dik in orde!

Bijzonder

Goed advies, goede prijs kwaliteits verhouding, jammer dat we zover weg wonen van Eys

Grachtstraat 1

6287 AE Eys