op elk terrein een goede service

De bestellingen die ik tot nu toe gedaan heb zijn alle goed en snel afgeleverd. In een jurk die ik besteld had zat een fabricagefout en dat is ook op een prettige manier afgehandeld. Daarbij waardeer ik het zeer dat er mensen zijn die hun best doen kleding te zoeken, vinden en verkopen die milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord is. Bovendien is hun kleding goed draagbaar. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is dat de kleding van katoen niet erg warm is voor de winter. Misschien een hint om katoen van dikkere kwaliteit te zoeken of meer (jurken e.d.) van wol.

Snelle levering met persoonlijk kaartje

Mooie producten, in vakantie de winkel ontdekt. Nu online de producten, die inmiddels op zijn, besteld! Super service, handgeschreven kaartje erbij, Top!

Het ruikt weer heerlijk in huis.

Heerlijke zeep! De Groene Knoop gevonden via ProjectCeCe en heel tevreden over het product, de snelle levering en het direct beantwoorden van vragen.

Supergoede service en prachtig product

Er was een probleem met de betaling online maar De Groene Knoop heeft dit superfijn afgehandeld door mijn bestelling apart te leggen. De jas is van goede kwaliteit. Veel plezier van!

Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering, sokken zien er mooi uit en persoonlijk kaartje erbij!

Toppie

Toppie

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

Uitstekend verzorgd en verpakt

Zeer positief. Bestel eigenlijk zelden per internet maar dit was een positieve en toch persoonlijk getinte ervaring. Ook door het kaartje erbij. Deed me goed Hartelijke groeten Ralda

Altijd geweldige produkten en dito service

Wat waren de bestelde produkten prachtig en zorgvuldig verpakt. Heel blij weer met mijn nieuwe kleding en spulletjes/accessoires.

Snel verstuurd en op tijd ontvangen

What you see is what you get!

Ik ben virtueel verliefd geworden op de prachtige shawls maar dan is het altijd de vraag of ze echt zo mooi en zacht zijn. En natuurlijk of de kleuren hetzelfde zijn. Heb ze vandaag ontvangen en ze zijn fantastisch! Dankjewel Astrid, ga ik veel plezier van hebben.

Fijne winkel, super service

Ik loop altijd graag even binnen bij de fysieke winkel maar ook online is alles overzichtelijk en goed omschreven.

Goede snelle service

Mooi mondkapje, goede kwaliteit.

Het was een kleine brievenbus bestelling. Volgende dag al geleverd. Goed verpakt

Een van mijn favoriete winkels ever

Naast echt mooie spullen biedt Astrid van De Groene Knoop een persoonlijke, oprechte en zeer prettige manier van omgaan met klanten. De combinatie is goud: dit is een van mijn favoriete winkels en als ik niet naar Eys kan gaan, winkel ik graag online - allebei even leuk en fijn.

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop. Daarbij heb ik de coltrui snel ontvangen. Ik hou jullie site zeker in de gaten. :)

Top!!

Het pakketje was als een cadeautje om uit te pakken en alles was super leuk!! Dus,graag tot een volgende keer!

Prima ervaring, bestellen bij ' de groene knoop'

Mooi e kleding en spullen. Ik heb sokken van Thought besteld. Traditie voor onder de boom. Bij het uitpakken een lief briefje van de eigenaresse. En de bestelde sokken. Leuke patronen en zo heerlijk zacht! Ze zijn dan ook gemaakt van bamboe. Aanrader!

Mooi product en super service

En met een lief persoonlijk kaartje erbij. Heel attent!

Vlotte service, mooi product en ook nog lief kaartje . Klasse

Vlotte service Mooi product Lief kaartje Klasse!

Snel geleverd, prima product en vriendelijk kaartje erbij.

Snel geleverd, prima product en vriendelijk kaartje erbij.

Erg mooie mondkapjes

De mondkapjes zijn van katoen en hebben een mooie print. De webwinkel werkt goed en heeft snel geleverd.

Wederom een zeer tevreden klant!

Ik heb twee paar sokken besteld als cadeau voor een vriendin. Deze werden zoals geadverteerd binnen 24 uur verzonden, en kwamen keurig verpakt en met een vriendelijk handgeschreven briefje de dag erna aan. Helemaal top, en ik zal zeker weer opnieuw kopen bij de Groene Knoop (via de webshop of op locatie!).

goed!

Ik bestelde 2 teckel mondkapjejes; heel snel gekregen met een bijzondere persoonlijk bericht; niet zo maar een commerciele website!

Netjes en snel geleverd

Mooie duurzame producten. De producten waren snel en goed geleverd, en er zat ook nog een leuk handgeschreven bericht bij. Top!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys