Keurigne5vriend

Prima geregeld,goede bejegening, prijsvriendelijk.servoce voor lgens voorwaarde.

Snelle levering, met een leuke inpakservice. Ook erg leuk het persoonlijke handgeschreven briefje. Echte aanrader dus.

Snelle en goede levering

Na een mail dat de zending ieder moment verzonden zou worden ontbrak de track en trace maar was het pakketje wel na 2 dagen binnen. Prima geregeld, inclusief persoonlijk geschreven kaartje. Goede klantenbinding. Dankjewel De Groene Knoop.

Contact opgenomen, omdat mijn bestelling vertraagd was. Dit lag bij PostNL, maar De Groene Knoop dacht met mij mee en vroeg zelfs of mijn bestelling uiteindelijk op tijd is gekomen. De bestelling was leuk ingepakt met een handgeschreven brief erbij. Een hart voor het werk en het belang van een tevreden klant staat voorop. Ik ben enthousiast! Bedankt :)

Leuke producten en goede service

Leuke unieke producten, was geïnspireerd door de bloeipotloden. Helaas was er 1 minder op voorraad, maar dat is uiteindelijk prima opgelost. En had ik mijn bestelling snel in huis.

Leuke producten en goede service

De groene koop heeft leuke, duurzame producten. Ik heb een leuk cadeautje kunnen scoren voor een mooi prijsje en ik had het snel in huis. Zeer tevreden over deze webshop.

Rust en eerlijk advies

Een warm welkom en een heerlijk moment voor mezelf om alles te passen met af en toe wat tips en uitleg. Geweldig!

Snelle verzending, goed ingepakt met leuk kaartje erbij. Heel attent!

Volledig naar mijn wens. Prachtige kwaliteit en past goed

Jammer dat u verplichtingen geeft. Dat maakt een beoordeling onaantrekkelijk en hoort niet bij de visie van dit product denk ik

Supersnelle bezorging, geweldige producten, prachtige cadeautjes

Supersnelle bezorging, geweldige producten, prachtige cadeautjes

Prachtige producten

De Groene Knoop verkoopt prachtige producten, levert snel en voegt er nog een persoonlijke noot aan toe in de vorm van een handgeschreven bedankkaartje.

Persoonlijke webshop

De communicatie was heel fijn. Een item werd in overleg in een andere maat geleverd, omdat deze vaak groter uitvalt en een ander item dat ik had besteld hier niet mee overeen kwam. Super attent. Mooie items ook.

Fantastisch!

Astrid heeft met veel aandacht de nieuwe laptoptas voor mijn vriend ingepakt als cadeau en de kleine dingen als een handgeschreven kaartje, chocolaatje en theezakje maakten het persoonlijke cadeau helemaal af! Het mailcontact voorafgaand aan de bestelling was ook zeer uitgebreid en informatief. Ik ben zeer tevreden!

Fijn contact, snelle levering en goede service.

Ik werd goed op de hoogte gehouden. Fijn contact en service. Snelle levering.

Zeer snelle levering en er zat een handgeschreven briefje met nog een presentje van de verkoper bij. Erg leuk.

Erg leuk de persoonlijke kaartje er bij

Leuk personlijk aandacht voor de cliënt.

Mooie aparte kleding ,niet alledaags

Datgene wat ik bestel online ,ook in werkelijkheid er net zo uit ziet als op de foto’s

Fantastisch!

Prachtige jurkjes gekocht, goede kwaliteit en tevens een bijdrage aan het milieu. De jurkjes zijn met veel aandacht verpakt en verzonden. Echt een aanrader!

Leuke cadeaus met bijpassende kaart, geweldig verpakt

Niet gauw een shop waar ik vaak zou bestellen, maar dit ligt meer aan het assortiment. Toch geslaagd voor een leuk cadeau. Mooi en met veel aandacht verpakt. Altijd leuk als winkels net een extra stapje zetten zoals hier met een handgeschreven kaart en een zakje thee.

Nog nooit eerder zo'n verzorgde bestelling gehad

We hadden een kaartje met een juweeltje besteld, die we cadeau wilden doen. Het kaartje zat netjes verpakt in een doosje en cadeaupapier, vergezeld met een lekker chocolaatje en een persoonlijk bericht, versierd met stickers. Heel bijzondere ervaring. Bedankt daarvoor Astrid !

Prachtig cadeautje!

Snelle levering, heel mooi ingepakt met een attent kaartje erbij!

Snelle levering, goed product

Onlangs een broek besteld, deze was snel bezorgd. Kleur en maat waren goed. De rafeltjes/draden aan de onderkant lieten wel wat los bij de eerste keer wassen dus daar moet je wel mee oppassen

Goede communicatie, persoonlijk en blot

Omdat ik twijfelde over de maat heb ik contact opgenomen. Er werd direct gereageerd en er is me voorgesteld dat ze ook een maatje kleiner gaat sturen zodat ik beide maten kan passen. Een handgeschreven kaartje zat bij dd bestelling en een lekker stukje chocolade, kan beide waarderen.

Duurzame winkel en heel klantvriendelijk

Fijne winkel met een mooie collectie aan duurzame kleding. Bestelling was snel verzonden. Toen ik wat wilde ruilen (andere maat) was dat geen enkel probleem en kreeg ik heel snel een andere maat opgestuurd. Die past gelukkig perfect :) Als ik ooit in Zuid Limburg ben, ga ik zeker even langs in de winkel!

Snel en deskundig

Een fijne winkel die in elk pakketje een leuke verrassing stopt. Keurig verpakt met zorg gedaan.

Grachtstraat 1

6287 AE Eys