kwaliteit en persoonlijk

Bestelde artikel werd snel, goed, zelfs mooi verpakt geleverd. Persoonlijk, handgeschreven kaartje was een aangename verrassing. Mooie pasvorm en kwaliteit. Dus: zowel product als service van topkwaliteit!

Mooie spullen, snelle levering, fijne service

Ik zag een paar prachtige laarsjes op de website. De bestelling was snel geregeld en ik had ze ook snel in huis. Ben er blij mee! De winkel is behoorlijk ver weg voor me, maar op deze manier is het ook erg leuk kopen.

Vlot en netjes

Bestelling werd vlot geleverd met een persoonlijk kaartje - dat geeft een ervaring alsof je in de winkel zelf geholpen bent. Product voldoet ook goed, komt overeen met de beschrijving.

Heel goed, heel behulpzaam. Snelle levering.

Heel goed, heel behulpzaam. Snelle levering.

Supersnelle levering van mooi product

Mijn zeepjes werden heel snel bezorgd, waren mooi verpakt en er zat ook nog een aardig, persoonlijk briefje bij.

Fijn contact, prachtige kleding

Erg aardig en behulpzaam in het contact. Prachtige kleding, kwalitatief en origineel!

Prima service, persoonlijk!

Prima profijten, goede service en persoonlijke benadering

perfect

Een van mijn favoriete webwinkels...😊....nu nog een keer in het echt.

Mooie, eerlijke producten & uitstekende service.

Ik had een prachtige top besteld. Was snel geleverd, keurig verpakt en voorzien van een leuk handgeschreven kaartje met attentie.

Op vrijdag vóór 15u besteld en zaterdagochtend al geleverd. Uitstekend verpakt, het kledingstuk zelf nog eens in vloeipapier èn voorzien van leuke persoonlijke boodschap met aangehecht een héérlijk mini chocolade reepje; mijn favoriet (puur) ook nog! Al met al een dikke 10!

snel en uitstekend verzorgd

snel en uitstekend verzorgd en zelfs vergezeld van een persoonlijk bericht en attentie

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Vriendelijk en snel

Super snelle verzending. Mooie webshop, lekkere zeepjes. Kreeg leuk kaartje met proef chocolaatje erbij

Goede service, mooie kleding

Mooi verzorgde website. Levering was snel en netjes verpakt!

Persoonlijke service

Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact met Astrid. De kleding is mooi en de afhandeling correct en snel. De Groene Knoop is een van mijn favoriete groene winkels.

Persoonlijke aandacht

Producten zijn prima. Ik ontving mijn bestelling via de webshop snel en kreeg er een handgeschreven kaartje bij een een proefzakje thee. Erg leuk.

Fijne winkel

Producten die me aanspreken. Duidelijke communicatie over het verzenden van het pakket. Het pakket was leuk verpakt. Deze winkel is een aanrader!

Super goed contact en uitstekende kwaliteit.👍🏻👍🏻👍🏻

Goed product en vooral het handgeschreven kaartje wat erbij zat als bedankje vond ik erg leuk! Persoonlijk contact zie je niet veel meer en heeft een positieve stempel bij mij achter gelaten:)

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Ik kwam terecht bij de webshop van De Groene Knoop aangezien ik, vanuit België, op zoek naar ecologisch en met respect geproduceerde kledij. Ik was zeker tevreden over wat ik besteld had. Ook de levering, nochtans tussen de feestdagen door, ging vlot. Bij aankomst bleek er warempel zelfs een met de hand geschreven kaartje bij om me te bedanken voor mijn aankoop (nog nooit meegemaakt), en ook enkele zakjes lavendelthee die de bestelde T-shirt nog eens een aangename geur gaven. Zeer aangenaam verrast dus en voor toekomstige aankopen kom ik zeker nog terug naar de webshop van 'De groene knoop'.

Heel tevreden!

Bezorging ging naar verwachting. Het was mijn eerste bestelling dus ik was erg benieuwd naar hoe de materialen aan zouden voelen. Kwa uiterlijk is er geen verschil met de meer mainstream niet-duurzame producten en het materiaal voeld zelf fijner aan dan ik de materialen die ik voorheen gebruikte. Er zat zelfs een lief berichtje bij. Al met al voor herhaling vatbaar!

Mooie website en goede service

Pakketje met een persoonlijke touch ontvangen, leuk!

Heel prettig

Snel, volgens afspraak en dan ook nog een persoonlijk briefje met thee,

Service

Eerste bestelling, snel geleverd, vriendelijke service, aanrader!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys