Leuk ingepakt met een kaartje en een kleine attentie erbij

Prachtige blouse.

Zonder enig plastic verpakt met een handgeschreven notitie erbij dus heel persoonlijk. Ik ben enthousiast!

Prachtige blouse.

Fijne winkel, mooie spullen!

Handwarmers fairtrade gekocht. Mooi bezorgd met handgeschreven kaartje.

aangenaam verrast door veelheid, service en kwaliteit

Het bestelde artikel is in goed orde ontvangen, Zit als gegoten, ben er erg blij mee. De vragen die ik via e-mail had gesteld werden snel en duidelijk beantwoord. Enige minpuntje: ik heb geen bericht gekregen dat het bestelde artikel was afgeleverd bij het ophaaladres. Ik kon dit wel lezen in de mail van De Groene Knoop zelf dat het artikel onderweg was.

Zorgvuldig ingepakt. En een persoonlijke touch

Bij het bestellen van een cadeaubon werd meteen adequaat gereageerd vwb op tijd bezorgen.

Super mooie oorbellen

Snelle levering, mooie verpakking, super mooie oorbellen!

Bijna dat wat ik er van verwachtte

Pimpelmees en specht besteld en bospoppetjes (dacht ik). Het materiaal is prima. Ik was ook heel blij met de vogels. Het bospoppetje dat ik kreeg was ook heel mooi, maar ik had begrepen dat ik de hele set voor die prijs zou kopen (evenals mijn collega.....) Daar zit een stukje onduidelijkheid

helemaal goed

Op de website kon ik makkelijk vinden wat ik wilde en er werd snel geleverd. het voldoet aan mijn wensen.

Leuk cadeau!

Snel geleverd,leuke diertjes

Prachtige producten en aangename persoonlijke benadering

Heel fijne geholpen in de winkel en ik werd prettig op de hoogte gehouden van de bestelling.

Een positieve ervaring.

Ik heb de merel van vilt besteld als cadeautje voor iemand. Het pakje is dus nog niet uitgepakt, het is voor Sinterklaas. De verzending en het volgen op Track en Trace verliep heel goed. De verpakking van het pakje was heel goed en de betaling verliep zonder problemen. Ik ga dus iemand blij maken met een heel mooi cadeautje. Bedankt daarvoor!

Voelt als een warme deken om je heen, die je niet meer wil af doen !!!

Heerlijke zaak, gezellige vrolluij die helpen, lekker koffie!!

Vriendelijke en heldere communicatie. Hele nette verzending en te volgen via Track&trace

Snelle levering, goed verpakt en vriendelijk contact.

Lieve behulpzame mensen, top

Hier heb ik alles mee gezegd. Nee niet alles, ze zijn vriendelijk ook.

Bestelling op tijd geleverd en mooi verpakt

Bedankt voor de snelle levering en het persoonlijk bericht dat bij de bestelling zat.

Snelle service, goede communicatie, mooi product

De Groene Knoop stuurde bij elke stap een vriendelijk mailtje: bevestiging van ontvangst bestelling, verzending bestelling, bezorging bestelling. Het pakketje kwam bovendien snel en was duurzaam in papier verpakt. Fijne winkel met mooie producten!

Super vriendelijk en behulpzaam

Moea sneakers gekocht. Mooi en er fijn. Goed geholpen en snel verzonden. Top!

Geweldig product, een cadeautje om te ontvangen!

De panty van King Louie maat L/XL heeft een prachtige kleur en is lang genoeg! En dat komt niet vaak voor, ik ben 1.86m met lange benen. De bestelling is mooi verpakt door de Groene Knoop en daar word ik heel blij van! Echt een cadeautje om te ontvangen.

Toppie

Snelle levering en prachtige armbandjes

Heel goed. Snelle reacties en service

Het bestelde was een cadeautje voor een bekende. De opmerking die ik geplaatst had was duidelijk terug te zien in de reacties. Fijn dat ik (ondanks kleine bestelling) gezien ben. Hartelijk dank.

Grachtstraat 1

6287 AE Eys