Klantvriendelijk en snel

Ik vind de persoonlijke benadering (via mail en het handgeschreven bericht bij levering) erg prettig en klantvriendelijk. Persoonlijke aandacht voor de klant. Zeldzaam in deze tijd. Handschoenen die niet op voorraad waren, werden nog sneller dan verwacht nageleverd. Super. Bedankt.

aandacht

Verrassende pakket met een persoonlijke touch

Gewoon : super vriendelijk,

Heerlijke sfeer in de winkel en erg fijne spullen en kleding

persoonlijk en betrokken

Mijn ervaring met De Groene Knoop is altijd weer een feestje, met lieve en persoonlijke aandacht.

Snel geleverd - leuk bericht

Heel snel verstuurd, goed duurzaam verpakt en Leuk bericht erbij.

Doen meer dan je verwacht!

Bestelde artikelen in goede conditie, mooie kwaliteit. Vriendelijk kaartje erbij. Hier wordt ik blij van.

super

Super mooie en eco vriendelijke spullen. Ik word heel blij van deze winkel. De mogelijkheid om koffie te drinken met suikervrij, glutenvrij en lactosevrij gebak is een waardevolle toevoeging en maakt het winkelen nog leuker. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam met oprechte aandacht word je hier geholpen. Zeker 5 sterren voor deze winkel.

er is aandacht aan besteed

Mooi pakketje met de bestelde kaarten voorzien van een handgeschreven kaartje en een kerstboomfiguurtje. Vlotte communicatie over iets te weinig voorraad en een snelle nalevering. Kortom zeer tevreden.

Netjes geregeld

Helaas was wat ik wilde bestellen uitverkocht, in overleg hebben ze iets soortgelijks opgestuurd. Het. Kerstcadeau was precies op tijd binnen en mooi ingepakt. Bedankt voor de nette service.

Leuke webwinkel

Was op zoek naar een origineel cadeau en vond hier de potloden die een plant worden, blij en verrast waren de ontvangers dus hoop in de toekomst meer van dit te zien

Heel snel verzonden, lief kaartje

Erg blij met de service en het product

Top levering. Zelfs in de drukke decembermaand tijdig geleverd met daarbij ook nog een persoonlijk briefje.

GEWELDIG

Zeer fijn en meedenken geholpen op het moment dat ik een bestelling plaatste. Tevens snel en vriendelijk geholpen en de bestelling was snel binnen, ondanks het 'kleine' aantal wat wij hadden besteld. Dus super service, mooie kaarten en heel fijn en snel geholpen met de gehele bestelling.

Service met een grote glimlach!

Wat een verademing deze winkel. Alle tijd, zeer goed advies, zelfs persoonlijke shop begeleiding is mogelijk. Prettige sfeer en bovenal hele mooie spullen! Maar ook als je niet alle tijd hebt: direct op het doel af en klaar; no-nonsense.

Snel bezorgd en mooie kwaliteit

Heel fijn om een handgeschreven kaart erbij te krijgen en dat ze je verl plezier met het gekochte product wensen!!!

Blij met het kerststalletje

Besteld en goed op de hoogte over levering. had in de winkel al het stalletje gezien..we zullen er.. samen met onze kleinkinderen..van genieten! bedankt!

Uitstekende dienstverlening

Ik was verrast door het persoonlijke tintje. Maar bovenal goede kwaliteit spullen. Heel blij mee!

Mooi, lief en perfect!

Hoewel, door een eigen fout, aanvankelijk het niet goed leek te gaan, is het zo mooi en goed opgelost. Dat is echt een dikke 10 waard! Daarnaast doen de bijgaande lieve briefjes, je simpel heel veel. Wat een mooie shop in positiviteit! Was onze wereld maar zo.

Geweldig!

Heb een prachtige Jurk gekregen van biologisch katoen met een leuk briefje erbij en een theezakje! Leuke verassing!

Snel geleverd en keurig verpakt.

Als bovenstaand

Vriendelijke, gastvrije moeite doende gastvrouwen in een ecologische en bewuste shop met verrassende

Kleding, sieraden, huishoudprodukten etc.

Prima service snelle actie en goede levering

Prima service snelle actie en goede levering

Super mooie winkel met erg vriendelijke verkoopsters. En een gezellige koffie thee hoekje.

(H)eerlijke winkel!

Mooie en duurzame kleding collectie voor dames en heren waarbij de eigenaresse en haar personeel deskundig en eerlijk advies geven. Daarnaast verkoopt de winkel leuke betaalbare accessoires en huiselijke spulletjes. Alles vegan: koffie, thee en super lekkere kleine taartjes. Nu kan ik ook in mijn eigen dorp een cadeautje kopen, zó fijn.

Grachtstraat 1

6287 AE Eys