Mooi spul, netjes en snel geleverd

Als we een kadootje nodig hebben voor de juf kijken we altijd op de groene knoop!

Snel en vlot

Bestelling ging snel, levering vlot...en een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben benieuwd wat de juffen volgende week van hun kadootje vindeb

Ben heel prettig te woord gestaan, heel behulpzaam en de potloden waren de dag na de bestelling al binnen.

Top!!!

Wauw wat vind ik het ontzettend leuk dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij mijn pakketje zat!! Dat maakt het zo veel persoonlijker. Goede kwaliteit product ook. Ik ga zeker nog eens iets. Bestellen!

Top voor leuke en duurzame kleding!

Mijn bestelling was snel geleverd. Het is fijn dat je hier duurzame producten kunt kopen. Betrouwbaar, correct, duurzaam en attent!

Mooie duurzame kleding

Mooie duurzame kleding en goede service. De bijgeleverde chocolade was heerlijk.

Mooie keuze en Snelle goede service

Genoeg mooie keuze in de webshop! Snelle en goede service

Mooie kleding, verzorgd pakket

Duidelijke website met duurzame eerlijke kleding en accessoires van goede kwaliteit. Het pakketje dat ik heb ontvangen is met persoonlijke aandacht zorgvuldig verpakt en snel verstuurd.

Meer dan geweldig!

Getipt door een vriendin kwam ik bij de Groene Knoop. Leuke website, maar ik kwam maar voor een klein cadeautje... De bestelling lukte snel. Toen werd ik gebeld, er was een fout ontstaan: 1 v d 4 miste... OK, dat kan gebeuren. Koos toen voor 2-1-1 Maar wat schetst mijn verbazing: de volgende dag werd ik heel vriendelijk wéér gebeld en kon men mij blij maken door hun extra inzet door toch mijn bestelling te kunnen leveren zoals ik die allereerst gewenst had. En toen de bestelling een dag later kwam zat er ook nog een lief briefje bij in én een stukje lekkere chocolade. Ik kom terug!

Supermooie schoenen en heerlijke producten

Wat een fijn cadeautje voor mijzelf. Als je een totaal ervaring wilt, van bestellen tot het prachtige pakketje uitpakken, dan zit je hier goed. Fijne bijkomstigheid vind ik dat bij de Groene Knoop duurzaamheid voorop staat. De producten zijn van een goede kwaliteit.

Sokken zien er prima uit, zitten en lekker en kwamen op tijd.

Naast de goede ervaring met de sokken ook goede ervaring met de shop. Op mijn vraag kwam snel en goed een antwoord.

prima service, attent

suggestie: Het armbandje was iets kleiner dan ik verwachte, een foto met pols zou misschien een beter idee geven van de verhoudingen.

Supersnelle levering en product is zoals omschreven. Ben er blij mee!

toppie!!

Leuk verpakt en goede kwaliteit producten. Zeker een aanrader!!

Horloge werd snel en netjes bezorgd

Ik heb een prachtig bamboe horloge besteld bij de Groene Knoop. Ik ben er zeer tevreden over!

Helaas had de bezorging vertraging. Het was eigenlijk een cadeautje. Maar wat zijn ze leuk! Ik hou ze zelf. Dank voor de kleine note en het theetje, heel attent. Dank

Uitgebreide berichtgeving, snelle verzending en leuk ingepakt. :)

Uitgebreide berichtgeving, snelle verzending en leuk ingepakt. :)

Verrassend persoonlijk

Aangenaam verrast was ik door de persoonlijke manier waarop mijn (kleine) bestelling was afgehandeld. Mooi verpakt, leuk briefje er bij en een kleine attentie. De Groene Knoop staat op mijn netvlies!

Snelle levering en met zeer veel zorg verstuurd!

Zelfs een persoonlijk briefje erbij ondanks dat ik een kleine bestelling had!

Met persoonlijke aandacht!

Zowel in de winkel als in de webshop is er oprechte en persoonlijke aandacht voor mij als klant als ook voor de producten die verkocht worden. Fijn dat er winkels zoals deze zijn!!

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding en goed verpakt met persoonlijk handgeschreven briefje erbij.

Prachtige netjes geprijsde spullen. Liefdevol ingepakt en met een briefje met warme woorden. En dan ook nog snel verzonden!

prima service met toch een persoonlijke noot in een onpersoonlijke tijd

leuke aankoop en snelle service. Met een persoonlijk briefje.

Mooie armbanden

Mooie, duurzame armbanden besteld en heel snel ontvangen

hele fijne service

snelle levering en leuke unieke verpakking!

Grachtstraat 1

6287 AE Eys