3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

geen

Pluspunten

2 jaar geleden een flexibele verchroomde slang gekocht van het merk VRH( ziet er ook nog mooi uit). Deze slang is eenvoudig te bevestigen aan de waterleiding. Heel prettig om je onderkantje schoon te spoelen zeker voor mensen met darmproblemen. Gewoon met koud water wat heel goed voor de huid is en je went er snel aan. Het is wel even oefenen voor je de juiste slag te pakken hebt,maar dan heb je ook wat voor weinig geld. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

Hele snelle levering.

Track and trace service van de PTT gebruiken.

Pluspunten

Mijn vrouw had vele jaren last van rectale problemen waarvoor door de arts pillen en zalfjes werden voorgeschreven. In 2010 waren wij op vakantie in een Italiaans hotel waarin een Bidet wc aanwezig was. Na elke wc-gang volgde een grondige hygiënische reiniging via een regelbare waterstraal. Na onze vakantie hebben wij direct bij SANIDOUCHE ( www.SANIDOUCHE.nl ) een Bidet gekocht. Sinds het dagelijks gebruik van de gekochte Bidet heeft mijn vrouw NOOIT meer last gehad van rectale ongemakken. De Bidet kan dus aangemerkt worden als hoogst MEDICINAAL!

Pluspunten

Snelle levering, product is prima. Ik kan een ieder aanraden om bij deze webwinkel producten te bestellen!

Pluspunten

Uitstekende service. Met mijn bestelling ging veel mis (wet van Murphy) maar Sanidouche heeft dit meer dan goed gemaakt. Snel en vriendelijk contact en ze doen alles tevreden klanten te hebben en te houden, hulde! Mijn volgende aankoop zal zeker weer hier zijn.

Verzendproces zou beter kunnen, hier zit af en toe wat vertraging in al dan niet veroorzaak door externe partijen

Pluspunten

snelle bezorging... Onvoorstelbaar goede service en nazorg.

Heb deze besteld maar er waren wat puntjes die nogal tegenvielen. Dus een kritisch rapport opgesteld met de gedachte... daar hoor ik niks meer van... Niets is minder waar; want binnen een dag kreeg ik het aanbod om alle minpunten op te lossen. Dit gebeurde op een manier die ik niet voor mogelijk had gehouden... Werkelijk waar, wat een fantastische service!!! Ben als regelmatige zuidoost Azie bezoeker toch al helemaal om voor de sanidouche maar deze firma maakt zelfs een sanidouch tot een warme douche ;-) Kortom... kan dus niet fout om hier een sanidouche aan te schaffen want als er iets mankeert wordt dat gewoon op een keurige manier opgelost... Goed... de sanidouche zelf... dit model is uitermate geschikt om toe te passen als er alleen een wateraansluiting in het toilet is en je niet te veel wilt aanpassen. Tip: Wel een extra lange slang bijbestellen als het kraantje voor de spoelbak rechts zit, maar dat wordt door deze firma ook gewoon geleverd als je dat wilt. Zeer aan te bevelen dus! Bijzonder aan te raden!!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website,producten goed verpakt.

Pluspunten

snelle reaktie

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. Snelle follow-up van probleem. Na opmerking direct een installatievoorbeeld aan productbeschrijving op website toegevoegd. Als compensatie andere douchekop mogen uitkiezen. Afwijkende hendel direct vervangen.

Verduidelijken wat inbouw betekent (dubbele wand). Verschillen tussen douchekoppen beter duidelijk maken (keuze is moeilijk).

Pluspunten

Handig klein formaat. Opbergzakje. Goede sproeikop. Soepel, flexibel materiaal, uitpersen van water kost geen moeite. Licht in gewicht.

Mag wel iets goedkoper. uitvoering in verschillende kleuren is handig: als je samen bent zijn ze te onderscheiden en kun je je eigen sanidouche gebruiken.

Pluspunten

Goed product, de Blooming Popodusche. Snelle levering en service. Na ruime ervaring met de Geberit, Sd 800 is dit een uitstekende opvolging. De kwaliteit is duidelijk hoger en aangenamer dan de Sd 800.

De opening aanpassen aan de maten van Geberit.

Pluspunten

prima netjes alles afgewerkt

Pluspunten

voor mij wel een website om vaker zaken mee te doen.

voor 17. 00 besteld morgen in huis klopt niet. op zich voor mij geen probleem, alleen moet je niet adverteren met dingen die je niet waar kunt maken

Pluspunten

Eigen showroom, Goede vakkundige informatie betreffende de diverse modellen en mogelijkheden.Deze elektronische bidets laten de Auquaclean en vele anderen ver achter zich door de toegepaste techniek en een uitgebreid gebruikers programma.

Pluspunten

nog niet geinstalleerd i.v.m verhuizing in mei

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

None

I have both many things on Internet. But this is the first case I am faced a so fraudulent behaviour. They clearly write on their internet site that they are willing to refund you if the product is not conform to what they promise. Indeed once they figure out that their bidet seat was not compatible with my toilet they refused to provide the rightful reimbursement. I am been forced to go through a lawyer.

Pluspunten

Goed advies over plaatsing op ons toilet. Na 3 dagen gebruik van de Blooming Elite kan ik zeggen dat ik volledig overtuigd ben. Nooit meer zonder bidetbril

Pluspunten

snelle service en goed geholpen installatie is vakkundig gedaan en mooi afgewerkt

bereikbaarheid telefoon maar werd wel snel teruggebeld

Pluspunten

Snelle levering, advies zelfs buiten kantooruren, deskundig personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede en snelle service

een plastic kap om alles eerst in te stellen en te zien werken

Steenplaetstraat 6

2288AA Rijswijk