Pluspunten
VerbeterpuntenOp uw verzoek iets kleiner besteld maar de plaat is nu te klein
Pluspunten
Ze nemen echt de tijd voor je
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ze nemen voldoende tijd voor hun klanten
Verbeterpuntenhet beter afstemmen van de montage levering
Pluspunten
Goede services fijne mensen en korte lijnen alles is bespreekbaar naar jou wens
VerbeterpuntenGa zo door komt het zeker goed met de groei van jullie bedrijf
Pluspunten
Open. Prettig en vrolijk. Goede kennis van producten. Eerlijk.
VerbeterpuntenEentje,, probeer niet met privénummer te bellen..
Pluspunten
Keurig geholpen. Medewerkers denken goed mee en durven ook hun eigen mening en advies te geven. Het hele proces werd netjes uitgelegd. de levering was keurig. Mooie kwaliteit van het product.
VerbeterpuntenGeen vebeterpunten voor dit bedrijf. Ga vooral op deze manier door.
Pluspunten
Ik heb heel even gedacht in zee te gaan met een ander bedrijf online wat betekende zelf inmeten en regelen van plaatsing. Ik ben zo blij dat ik naar Visualls gegaan ben om advies te krijgen wat betreft kleur, stalen te zien. Bij het opmeten definitieve keuze kunnen bepalen wat kleur betreft. Het opmeten gebeurde super precies en achteraf ook met grote nauwkeurigheid geplaatst. Dus alsjeblieft geef misschien iets meer uit maar als je dan weet dat je de juiste keuze gemaakt hebt ben je zo blij. Keuken is helemaal af nu. Klasse!
Pluspunten
Mooie website en Facebook pagina! Ook een bezoek aan de showroom is zeker aan te bevelen! Zeer vriendelijke en professionele mensen bij Visualls! De visuall staat heel mooi in onze keuken en maakt hem helemaal kompleet en af! We zijn heel blij met onze keuze om een visuall te nemen als achterwand in onze keuken!
Pluspunten
Hoge kwaliteit voor een lage prijs
Pluspunten
Betrouwbaar,kennis van zaken en meedenken met hun klanten.ik heb goed rondgekeken en ik denk dat zij de goedkoopste zijn. verschil is soms meer als 25 procent
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Dit concept is innovatief en een prachtig product. Alles klopt, uitvoering, kwaliteit, duurzaamheid etc.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettige klantcommunicatie, meedenken met de klant.
Pluspunten
Goede service. Tijdens het productieproces werd ik keurig op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Denken positief en geduldig mee met de klant.
Pluspunten
Heel fijn en zeer klantvriendelijk geholpen bij Visualls in Delfgauw!! Tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling en alles netjes en correct afgehandeld!
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame mensen
Pluspunten
Goede, mooie producten die eenvoudig te installeren zijn. Flexibel Behulpzaam
VerbeterpuntenSysteem werkte niet helemaal, daardoor 'in the dark' over voortgang levering
Pluspunten
Zeer goed advies en ontwerp
Pluspunten
Snel geleverd. Veel keus.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer vriendelijk en denken mee.
Pluspunten
kwalitatieve producten goede communicatie flexibel (tijdens proces hebben we besloten toch de achterplaat te laten monteren, wat geen enkel probleem was)
Verbeterpuntenn/a
Pluspunten
Komen hun afspraken na. Besteden veel tijd aan klient,
VerbeterpuntenIn ons geval geen.
Pluspunten
Snelle levering en dat je op de hoogte wordt gehouden van het bezorgproces.
Pluspunten
Goed product. Mooi om te zien.
VerbeterpuntenInfo over levertijd.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, alles gaat in goed overleg. Geweldig eindresultaat
Distributieweg 6
2645 EJ Delfgauw