Pluspunten

De ontwerpen werden steeds aangepast tot het naar onze zin was! Hij is echt super gaaf...

Jammer dat het zo lang duurt als je het besteld heb, maar sneller zal vast niet kunnen,

• Snelheid/Levertijd

misshien letters tussen glas plaatsen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Binnen 2 dagen in huis en heel mooi product. Vriendelijke mensen aan de telefoon.

Showroom vaker open.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtig product. Montage zeer eenvoudig.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Komen afspraken na en staat super zo'n Glazenkekenachterwand

Met led verlichting nog mooier

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vooral het meedenken met de klant om tot een goede keus te komen. Zelfs tijdens het inmeten van de achterwand werd nog meegedacht om tot de juiste afmetingen te komen. De plaatsing van de achterwand werd uiterst secuur gedaan; zonder beschadigingen aan de omgeving, ondanks dat het in ons geval geen sinecure was. Het was ook fijn dat je op de hoogte werd gehouden van het verloop van het proces.

Ga zo door.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- Goede levering en plaatsing

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, eenvoudige montage althans bij dit formaat (90 cm breed).

1 van de hoeken was ondanks het plastic beschermkapje wel verbogen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Je kan je eigen idee voor de achterwand waarmaken door zelf een foto aan te leveren.

Nvt

Pluspunten

Mooie producten voor een zeer schappelijke prijs

Een levertijd van 5 weken voor een visuall met een enkele ral kleur vind ik echt te lang. Het voelt alsof dit veel sneller moet kunnen. Kan dat niet, dan is het handig om uit te leggen waarom dat niet kan. Dan is het makkelijker te accepteren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De glazen achterwand van onze keuken is zeer mooi afgewerkt, juiste kleur en netjes ingepakt.

Ik ben zeer ontevreden over het transport bedrijf van visualls. Visualls had netjes laten weten dat het transportbedrijf contact met ons op zou nemen omdat ons pakket klaar lag bij hen om opgehaald te worden. Pas na twee weken zijn wij door het transportbedrijf gebeld om een afspraak te maken wanneer zij het pakket zouden kunnen leveren. We hebben afgesproken dat ze het pakketje voor de deur zouden zetten omdat het niet na kantoor tijden zou kunnen leveren. Toe ik thuis kwam was er niks afgeleverd. Ik heb direct het transportbedrijf gebeld om te vragen of ze het hadden afgeleverd anders zou iemand anders het pakketje hebben meegenomen. Ik kreeg een zeer vervelende man aan de telefoon die mij vertelde dat het er niet van gekomen was om het pakketje af te leveren. Een belletje om mij op de hoogte te brengen vond hij niet nodig, en het was volgens hem mijn probleem dat ik daarvoor een klusjesman naar huis moest sturen. De man van het transport bedrijf heeft opgehangen nadat hij had aangegeven dat hij het allemaal niet belangrijk vond. Heel raar. De volgende dag was er weer niks geleverd dus ik heb weer gebeld, ik kreeg dezelfde man aan de telefoon en zonder een excuus aan te bieden is ons pakket dus pas na 2,5 week geleverd, nadat we van visualls hadden gehoord dat onze glazen achterwand klaar was.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wie werkt maakt fouten en bij ons ging er iets mis. Heel tevreden zijn wij over het meedenken naar een oplossing, de coulante afhandeling van Visualls en het uiteindelijke resultaat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Volgens opgave geleverd en keurig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en duidelijke respons op vragen. Heldere leveringsvoorwaarden. Afspraak =afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

aan alle afspraken gehouden kwalitatief goed product goed verpakt verzonden op afspraak bezorgd naar de tijd die schikte voor mij

snellere levertijd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een top bedrijf is dit zeg. Super vriendelijk. Nemen de tijd voor je. Bij hebben 2 impressies laten maken van eigen foto en de foto die het is geworden hebben ze super mooi bijgewerkt. Mail contact gaat heel snel, maar ook super vriendelijk aan de telefoon. Niets is te veel. Wij zijn super blij met onze achterwand. Krijgen er ook hele leuke reacties op! Levering en wachttijd zijn volgens de afspraken.

Niets.

Pluspunten

Goede service en duidelijke levertijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle levertijd en prima service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de tijd die er genomen werd om te zorgen dat het eind product naar wens was. Het ziet er goed uit, ik ben erg blij met het resultaat.

Ik moest een deel uitsnijden vanwege een stopcontact, een handleiding (is het beter de voorkant of achterkant te zagen, type zaag) was handig geweest.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede service er werd niet moeilijk gedaan toen ik een verkeerde kleur achterwand had uitgezocht en deze wilde omruilen voor een andere kleur vriendelijk behulpzaam geholpen

Pluspunten

meehelpend, passen ontwerpen aan indien nodig en keurig eindresultaat

verstuurd zonder te waarschuwen

Pluspunten

Fijne en heldere communicatie. Goede materialen, service en advies! Hartelijk dank!

Pluspunten

Wij zijn super tevreden met ons keukenachterwand met onze eigen tekst erop! Johan bedankt voor de goede service. Montagebedrijf werkt top!

Distributieweg 6

2645 EJ Delfgauw