2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
De glazen achterwand van onze keuken is zeer mooi afgewerkt, juiste kleur en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenIk ben zeer ontevreden over het transport bedrijf van visualls. Visualls had netjes laten weten dat het transportbedrijf contact met ons op zou nemen omdat ons pakket klaar lag bij hen om opgehaald te worden. Pas na twee weken zijn wij door het transportbedrijf gebeld om een afspraak te maken wanneer zij het pakket zouden kunnen leveren. We hebben afgesproken dat ze het pakketje voor de deur zouden zetten omdat het niet na kantoor tijden zou kunnen leveren. Toe ik thuis kwam was er niks afgeleverd. Ik heb direct het transportbedrijf gebeld om te vragen of ze het hadden afgeleverd anders zou iemand anders het pakketje hebben meegenomen. Ik kreeg een zeer vervelende man aan de telefoon die mij vertelde dat het er niet van gekomen was om het pakketje af te leveren. Een belletje om mij op de hoogte te brengen vond hij niet nodig, en het was volgens hem mijn probleem dat ik daarvoor een klusjesman naar huis moest sturen. De man van het transport bedrijf heeft opgehangen nadat hij had aangegeven dat hij het allemaal niet belangrijk vond. Heel raar.
De volgende dag was er weer niks geleverd dus ik heb weer gebeld, ik kreeg dezelfde man aan de telefoon en zonder een excuus aan te bieden is ons pakket dus pas na 2,5 week geleverd, nadat we van visualls hadden gehoord dat onze glazen achterwand klaar was.