Deskundig advies en mooi resultaat

Goed advies over materialen en kleuren. Met name de vele kleuren om aan te laten sluiten bij de kleur van de achterwand. Prettige contacten en goede service. Keurig afgeleverd met kit om zelf te plaatsen. Fluitje van een cent en een prachtig resultaat.

Uitstekende service en advies

Wij kozen voor een glasplaat met eigen foto, die we als bescherming op de inductiekookplaat leggen. Vooraf werd ons een voorbeeld van de afdruk gestuurd en advies over dopjes. Levertijd keurig volgens opgave. Product ziet er prachtig uit.

Voor wie iets unieks wil

Wij hebben recent n nieuwe keuken gekocht en wilden een unieke wand achter onze inductie kookplaat. Die hebben we bij Visuall gevonden. Super tevreden. Goed geholpen, er wordt meegedacht, communicatie verloopt goed en is duidelijk. Een aanrader! Jammer dat we geen foto kunnen toevoegen.

Vlotte duidelijke vriendelijke uitleg en service

We zijn heel blij met de glasachterwand. We werden super geholpen, vriendelijke en duidelijke uitleg, geen gladde verkooppraatjes. De glasachterwand maakt onze strakke keuken wat speelser, wij houden ervan!

Prettige ontvangst ter plaatse, efficiƫnte hulp bij de bestelling, levering volgens afspraak, product zoals te verwachten goed en veilig verpakt.

Goed en een enthousiaste vakman.

Het werk is op een nette manier gedaan en de aangegeven puntjes zijn ook netjes afgehandeld.

Kunstzinnig ervaring

Ik ben ernaartoe gegaan voor een keukenspatwand. Die heb ik uiteraard wel gekocht, een mooie passend stuk RVS look plaat. Ik ben er ook weggegaan met een mooie stuk "wall art" die ik in de hal kon ophangen en waarschijnlijk ga ik wel weer terug want er hangen nog veel meer en ze kunnen ook veel van je wensen realiseren.

Goede service en leuk, sprankelend eindresultaat

We zijn goed geholpen en Visualls heeft met ons mee gedacht. We zijn blij met het eindresultaat, het maakt onze keuken compleet.

Prachtig product en goede service

Het is een prachtige achterwand van mijn keuken geworden. We zijn uitstekend begeleid met het uitzoeken van de mooiste foto en allerlei andere zaken.

Zeer professioneel en vakkundig

Reageren snel en denken op alle fronten mee, geven eerlijk advies. Bestelling is zorgvuldig en goed verpakt, op tijd geleverd en op de MM nauwkeurig ;-) Prima werk!

Goed advies en afhandeling

Goede adviezen en komen afspraken na

Grandioos

We hebben nu een supermooie wand in de keuken.

Super!!

Vorig jaar heb ik een mooie achterplaat besteld voor achter me gasfornuis na een jaar blijkt dat degene die ik besteld niet geschikt is voor mijn gasfornuis nadat ik een mailtje gestuurd heb naar Visualls kreeg ik al snel antwoord dat ik beter een achterplaat van glas kan nemen deze is wel wat duurder maar hun voorstel was dat ik alleen maar de verzendkosten hoef te betalen. Echt super wat een service van dit bedrijf. Wij zijn heel blij met onze mooie achterplaat nu van glas!

zorgvuldige aflevering

goede keus gemaakt met visuals achtergrond

Goed geholpen met een fantastisch resultaat!

Ze denken echt mee en geven voorbeelden wat uiteindelijk resulteert in een hele mooie keuken!! Zeer tevreden!!

prettig contact, alle wensen verwerkt in eigen foto

leuk gesprek in winkel delfgouw, al onze ideeen konden worden verwerkt in de foto, zonder problemen nog enkele kleine aanpassingen in de proefafdruk aangebracht. keurig gemonteerd !! kunstwerkje in de keuken.

Een lelijke afwerking van de keuken werd omgetoverd tot een mooie eyecatcher!

Visualls denkt in mogelijkheden en kansen, daardoor hebben we nu een prachtig afgewerkte keuken. Ze zijn vakkundig en precies.

top product

alles werd goed opgemeten en geplaatst, de keuken heeft direct een duurdere uitstraling. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Service gericht met aandacht voor de klant

ouderwets goed

Ik kijk er met genoegen naar

We hebben een goede keus gemaakt

Mooie glasplaat

Ze geven snel antwoord en de antwoorden zijn ook duidelijk. Het duurde uiteindelijk wel 6 weken voor we onze glasplaat hadden ontvangen dit mag naar ons idee wel iets sneller. Verder erg tevreden over de plaat wel zijn we benieuwd hoelang de letters blijven zitten aangezien deze erop zijn geplakt aan de voorkant die vies wordt.

Schitterende keukenachterwand

Wij waren opzoek naar een keukenachterwand. We zijn goed geholpen via de mail. Goede services en erg mooi dat de achterwand dezelfde ral kleur kon krijgen als de rest van de muren in onze keuken. Levering sneller als verwacht. Montage met de mee bestelde kit ging erg soepel. Leuk dat wij een mailtje ontvingen of alles naar tevredenheid was. Bedankt voor de mooie achterwand! Vrienden die ook opzoek zijn naar een keukenachterwand zijn inmiddels getipt!

Geniaal ontwerp en service

We wisten niet wat maar door de showroom en de adviezen hebben we een mooi ontwerp gekozen . Die door een deskundige monteur is komen plaatsen . Hierdoor een zeer goed gevoel en blij met het resultaat

Resultaat boven verwachting

Zeer prettig en relaxt ontvangen. Veel mogelijkheden en alles goed uitgelegd. Regelmatig mailcontact. Alle wensen werden omgezet tot een geweldig resultaat.

Alles zoals jij het gewenst hebt

Visualls was pas tevredenheid wanneer ik tevreden was en dus duurde het een tijdje eer wij - samen met een ontwerpster van Visualls - onze gewenste keukenwand in butlerprint hadden besteld. Ook de montage was goed geregeld.

Distributieweg 6

2645 EJ Delfgauw