Goed geholpen en via e-mail goed op de hoogte gehouden.

Zeer goed geholpen met een fantastisch resultaat!!

Er wordt echt meegedacht! En ik ben superblij met het resultaat!!

Van begin tot eind naar de meest ideale oplossing gewerkt na goed overleg.

Fantastisch meegedacht in de keuze van mijn achterwand. De foto in overleg met mij naar de meest ideale afdruk gebracht. Het resultaat is uniek en krijgt volop lof.

Top bedrijf!!!

Super goed geholpen. Personeel denkt mee. Wij zijn meer dan tevreden over onze achterwand.

Vakmanschap en klantgerichtheid

Na één bezoek aan de winkel waar we vakkundig werden geadviseerd, hebben we alles verder via email geregeld. Er werd snel gereageerd op de mails, waarbij we goed geadviseerd werden over o.a. kleurstelling, mogelijkheden en het vinden van een mooie afbeelding voor onze keuken-achterwand. Anette heeft met fotoshoppen onze afbeelding perfect gemaakt, echt tot in de kleinste detail werkten we samen om verbeteringen aanbrengen. Nadat de afbeelding klaar was, werd er zeer zorgvuldig opgemeten en bij het plaatsen (toch altijd spannend!) bleek alles perfect te passen. Het eindresultaat is prachtig, onze keuken is nu een heel bijzonder object in ons huis.

Wat een mooie achterwand. De medewerkers willen onwijs graag helpen. Je kan geen vraag teveel stellen. Op- of aanmerkingen worden serieus genomen en meteen verwerkt. Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Bij een volgende keuken bestel ik hier weer een achterwand en ik raad het zeker aan bij anderen!

GRANDIOOS

Net wat ik hier boven schrijf, heel mooi.!!!!!! Mooi materiaal en mooie kleuren. We zijn heel goed geadviseerd bij onze keuze. En niet onbelangrijk, de ☕️☕️ was ook erg lekker.

mooie achterplaat besteld met eigen foto: Fantastisch gelukt

We zijn goed te woord gestaan bij het eerste bezoek en een paar keer terug gegaan om goed te zien en bespreken. uiteindelijk zelf een mooie foto aangeleverd en die is prachtig op de plaat gezet. Dankjewel

Ik ben er super blij mee

Product zelf is goed maar het resultaat valt tegen

Wij hebben ook een keukenachterwand besteld. Na plaatsing wordt je gevraagd een papier te tekenen dat de wand geplaatst is. Er wordt niet bijverteld dat je eerst goed moet controleren. Als dan na een uur, bij goed schoonmaken, blijkt dat de wand beschadigd is ben je te laat en doet het bedrijf niets meer voor je. Ook blijkt de kleur bij ons nogal af te wijken van wat we besteld hadden, we wilden wit-grijs en de kleur is uiteindelijk meer groen-grijs. Komt door de afwerkingslaag, maar helaas is dat kennelijk iets wat normaal is. De kleur is wat ons betreft daardoor niet geslaagd.

Super mooie keukenachterwanden

In een woord: GEWELDIG! In 3 afspraken alles geregeld van informatie over mogelijkheden, ontwerp en offerte tot plaatsen keuken achterwand. Professionele begeleiding en advies....zelfs bij extreme drukte en naderende vakantiesluiting. Heel tevreden met eindresultaat. Zie foto’s die ik in bijlage meestuur.

Goed geholpen in de winkel werd goed meegedacht. Twee ontwerpen laten maken op de computer zo had je een heel goed beeld hoe het zou worden. Maar in het echt is het nog mooier. Erg blij mee.

Visualls werkte perfect mee met onze speciale wens

Visualls heeft ons zeer goed geholpen met onze wensen en werkte goed mee met onze wens om een gedeelte eerder te ontvangen. Wij zijn zeer tevreden.

Goede service, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.

We zijn geholpen door vakkundige en eerlijke mensen. Gewoon duidelijk en goede service

prachtige keuken achterwand

Grote keuze. Veel inspraak in print. Goed geholpen. Vriendelijk personeel

Supermooie achterwand voor mijn keuken

Samen met Anette hebben we een mooie uitsnede van een foto van een schilderij van mijn zus gemaakt. Dit is nu een superwaardevolle achterwand van mijn keuken. Visualls pakt alles samen op, op een superklantvriendelijke manier.

Goede service, mooie achterwanden, ruim assortiment

Visualls heeft een ruim assortiment aan achterwanden en pmaten. Het zijn hele aardige mensen die graag met je meedenken. Ze laten je ook precies weten of je dingen zelf kan doen of niet. Goede service. Geen 10 omdat de levertijd erg lang is.

Snel en kwaliteit

Een schitterende achterwand laten maken met een eigen foto. Snel opgemeten, geleverd en gemonteerd. Knap staaltje werk en een schitterende herinnering in onze keuze aan onze reis naar Canada!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We zijn bijzonder tevreden met het resultaat. Zeer goed, vriendelijk en vakkundig geholpen om het beste resultaat van de afbeeldingen op de keuken achterwand te krijgen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer positief over de snelle levering en goede kwaliteit service staat nog hoog bij dit bedrijf

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prachtig plaatje ontvangen voor op de muur bij de vaatwasser. Bij het ophalen van de het plaatje werd pas duidelijk in de showroom dat er heel veel keuze is. Zeker de moeite waard om daar eerst te gaan kijken!

Ondanks dat het handwerk is zou het fijn zijn als de levertijd ietsje sneller zou kunnen. Maar je krijgt waar voor je geld!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantgericht, behulpzaam, proactief en creatief. Echt alles kan! SUPERblij met het eindresultaat!

Proces duurt lang. Het zou fijn zijn om de diverse te nemen stappen meegenomen te worden. Dan is het voor het gevoel minder lang, omdat je voortgang ziet. Nu komt er af en toe een onpersoonlijk mailtje met als strekking dat het goed gaat (...) Eén deel was bij levering beschadigd en moest opnieuw. Dat is jammer dat je na zo'n wacht periode met een half af product zit. In 2 weken is het hersteld, wat een nette periode was.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies gekregen. Duidelijke afspraken worden ge-emaild. Geschikte kit om zelf het glas te monteren is ook bij hun te koop.

Beschikbare of voorbeeld foto's voor viasualls in de showroom presenteren. Op internet vond ik het lastig te bekijken.

Distributieweg 6

2645 EJ Delfgauw