Pluspunten
Doen wat ze beloven, houden klant ook goed op de hoogte
Pluspunten
Tijdens het ontwerpproces hadden we gekozen voor een aangekochte foto van een database op internet. Door de accurate blik van medewerkers van Visualls bleek deze foto niet geschikt, omdat verschillende gezichten geblurrd waren. Het opnieuw selecteren van een andere afbeelding heeft ons wat tijd gekost, maar het resultaat is keurig! We hebben gekozen voor een zonsondergang in Leiden centrum.
Pluspunten
zeer accuraat
Pluspunten
+vriendelijk personeel +scherp geprijsd +origineel +meedenkend vermogen
Verbeterpuntenlever de kit mee bij achterwanden als "visueel cadeau" wat direct ook praktisch is voor de montage van de achterwanden.
Pluspunten
Wij hebben samen met visualls een super mooie achterwand uitgezocht! Geweldige kwaliteit en mooi passend bij onze keuken! Goed en eerlijk advies gedurende het hele proces
Pluspunten
vriendelijk, niet opdringerig, denken echt mee met de klant
Verbeterpunten1 tip. Ga zo door
Pluspunten
Het is ff 3 weekjes wachten maar dan heb je echt top spul binnen. Geen vraag is te veel, leuk geholpen, bedankt visuals team!
VerbeterpuntenMaar snel uitbreiden in nl. dit gaat het worden die standaard tegeltjes moeten verdwijnen ;-]
Pluspunten
Prettig geholpen, goed advies en mooi product
Pluspunten
Persoonlijk en deskundig advies. Helder in de communicatie
VerbeterpuntenDe levering duurde wel ongeveer zes weken
Pluspunten
Kennis van het vak. Professioneel.
VerbeterpuntenSnellere levertijd, betere communicatie over de status van de order.
Pluspunten
Komen hun afspraken na. Doen niet moeilijk.
VerbeterpuntenDe uitvoerders sluiten kwa visie en aanpak niet helemaal aan bij Visualls. Maar dat heeft tijd nodig. Ik heb begrepen dat ze sinds een aantal maanden samenwerken
Pluspunten
Snelle levering, afspraken nagekomen
Pluspunten
Prachtige kwaliteit en expertise zeer tevreden over de service. Duidelijk en betrouwbaar.
VerbeterpuntenLevertijd is aan gehouden. Maar sneller is natuurlijk altijd prima en fijn.
Pluspunten
Goede advisering nauwkeurige inmeting en plaatsing van ons glas ! Goede afspraken mee te maken wat betreft inmeten en plaatsen kortom uiterst flexibel ! Prima info wordt er verstrekt over de status van de order .
VerbeterpuntenGeen ,
Pluspunten
Reageren snel op mails en houden je op de hoogte van het proces.
VerbeterpuntenKleuren van het custom drukwerk vind ik beter kunnen (premium glasplaat).
Pluspunten
persoonlijke aandacht. Goed advies
Verbeterpunten5 weken vinden wij wel lang voor de levering van een spatscherm
Pluspunten
Goede kwaliteit en deskundige voorlichting bij het bestellen van de glasplaat.
VerbeterpuntenSnellere levertijd.
Pluspunten
doordat de afzuigkap na opmeten was gemonteerd had de monteur extra werk maar is het hel goed opgelost.
Pluspunten
Wij zijn zeer prettig en vakkundig geholpen. Snelle actie op vragen en ondanks dat het lang duurde ivm het opleveren van onze keuken, waren zij altijd bereid weer verder met ons mee te denken en waren zij erg geduldig. Wij zijn enorm te spreken over de klachtvriendelijkheid deze was bijzonder. Al met al een aanrader.
Pluspunten
Snelle reactie op de email Goed geluisterd naar onze wensen
Pluspunten
Je wordt ontzettend goed geholpen en krijgt alle inlichtingen die je wilt. Snel antwoord op mail, maar ook telefonisch wordt je vriendelijk te woord gestaan. Je krijgt snel een impressie toegezonden hoe je keuken met achterwand eruit komt te zien. Wij zijn er erg blij mee, kortom, vriendelijk bedrijf wat goede kwaliteit leverd.
Pluspunten
Persoonlijke aandacht
Pluspunten
Prima service en kwaliteit!
Distributieweg 6
2645 EJ Delfgauw