Netjes bezorgd snel topservice
Hartelijk dank voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Marsha namens OnlineDeurenKopen.nl
Ruim assortiment deuren en beslag. Makkelijk te bestellen en goede prijs. Krijg een dag voor de levering een e-mail met de bezorgtijd. Prima, dus tevreden!!
Beste Edwin, Fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Els namens Team OnlineDeurenKopen.nl
Na montage deuren tijd later 1 glasset te weinig. Bellen heeft geen zin. Moet maar nieuw bestellen.
Wat vervelend dat u een glasset te weinig geleverd heeft gekregen. Als u dit binnen enkele dagen na aflevering in april gemeld had, hadden wij dit natuurlijk direct voor u op kunnen lossen. Helaas is het voor ons onmogelijk om twee maanden na aflevering dit nog te achterhalen. Natuurlijk alsnog excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Kenneth namens OnlineDeurenKopen.nl
Deuren moeten nog worden geleverd maar telefonische hulp bij bestellen van juiste maatvoering was uitstekend.
Beste Jeroen, Graag gedaan, wij helpen u graag! Met vriendelijke groet, Erwin namens OnlineDeurenKopen.nl
Ik heb twee skantrae deuren gekocht. De prijzen waren de beste die ik online kon verkrijgen. Later bleek dat ik een andere maat deur nodig had. Nadat ik contact met de klantenservice heb gehad, ben ik goed geholpen en heb ik binnenkort de deuren binnen in de grootte die ik wil.
Fijn dat wij u hebben kunnen helpen bij het wijzigen van het formaat! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Els namens Team OnlineDeurenKopen.nl
Snelle afwikkeling, na bestelling snelle levering. Keurig op tijd
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Erwin namens Team OnlineDeurenKopen.nl
Na mijn negatieve review werd er meteen contact opgenomen. Het bleek dat de fout en de miscommunicatie bij de fabrikant lag en ook onlinedeuren kopen dit niet wist en ervan uit ging dat alles geleverd was. Ze hebben meteen voor de correcte nalevering gezorgd die perfect volgens afspraak geleverd is. Uiteindelijk toch zeer adequaat en correct gehandeld door onlindeurenkopen.nl . mijnerzijds iets te snel geoordeeld, Al met al toch tevreden
Beste Jeroen, Fijn dat wij u alsnog hebben kunnen helpen en uw klacht op hebben kunnen lossen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Els namens OnlineDeurenKopen.nl
Originele beoordeling
bestelling niet op de afgesproken dag geleverd, gelukkig was er wel iemand thuis, de levering was incompleet en kwam rechtstreeks van de fabrikant waardoor zeer onduidelijk dat dit van onlinedeurenkopen was. Op de bon die uiteindelijk achter de adres sticker werd gevonden bleek dat de rest op nalevering is. Zit er nog op te wachten. Wel 100% betaald, hoe loopt dit af? compleet onduidelijk.
Een goed meedenkende medewerker die zijn vak kent. Goede adviezen met, op de koop toe, ook nog minder geld kwijt dan in eerste instantie de bedoeling was.
Deuren en toebehoren besteld, bestelling bevestigd en volgens track & trace schema precies op tijd geleverd. Deuren stevig verpakt en van goede kwaliteit aldus onze timmerman.
Bestelling geplaatst voor deuren scharnieren en sloten. Duidelijk aangegeven dat ik de bestelling bij de showroom wilde ophalen en datum opgegeven. De sloten werden 3 dagen later op huisadres geleverd. De deuren werden op afgesproken dag ook op thuisadres geleverd. Gelukig was er iemand thuis en kon ze in ontvangst nemen. Dit was niet volgens afspraak en ik ben benieuwd wat er met de deuren was gebeurd als er niemand thuis was geweest. Nu de scharnieren nog. Week gewacht, nog niets. Mail gestuurd. Na kleine week reactie. "Worden als nog verstuurd". 2 dagen later zijn ze binnen.
Ten eerste een waardering wordt gegeven als een product of dienst bovenmatig is Ten tweede het is onmogelijk een waardering te vragen als er nog niet geleverd is. De levering is gepland voor 25 juni nu is de 7e juni! Ten derde bij de eerste aanvraag voor waardering heb ik me afgemeld. Als je een goed product wilt leveren, ga dan niet lopen smeken om een waardering, laat dit aan de klant over en geef de klant ook de kans niet te waarderen of op een later tijdstip te waarderen.
Drie X (dagen) voor niets de hele dag zitten wachten op een deur die twee X helemaal niet geleverd is. Track&Trace krijg je niet van hun en de verantwoordelijke (Skantrae) verschuilt zicht achter de algemene voorwaarden. WAARDELOZE "SERVICE". De derde X stonden ze voor de deur (het leek toch te gaan lukken) maar deze deur was helemaal beschadigd. De leverancier Skantrae heeft in deze gang van zaken een hele grote rol maar deze wijst naar Onlinedeurenkopen.nl. Skantrae is in dit verhaal de partij die zich netjes & professioneel op had moeten stellen maar dit zeker niet heeft gedaan. Onze contactpersoon bij Onlinedeurenkopen.nl heeft wel zijn best gedaan om ons te helpen binnen zijn mogelijkheden.
Deuren ergens anders gekocht via Onlinedeuren. Waarschijnlijk een misverstand ivm foutieve plaats paumellegaten, maar wordt opgelost.
Originele beoordeling
Wachttijd een keer verschoven. Geen groot probleem. Na aflevering heb ik de deuren afgelakt. Na het drogen de paumelles ingedraaid. Toen ik een van de deuren wilde ophangen bleek dat de paumellegaten niet op de standaard afstand zaten.... Zelf nieuwe gaten moeten maken om de deur op te kunnen hangen. Dit ook nog omdat we nog 10 euro voor een extra paumellegat hebben betaald. Jammer !!!
Met jullie zelf prima contact gehad, met de leverancier wat minder. Gelukkig wel alles opgelost
Pluspunten
Attent en erg vriendelijk personeel
Pluspunten
Bestelling kwam op de besteldag binnen!
Pluspunten
levering op tijd. alles geleverd, uitleg werkt (deuren geinstalleerd).
Verbeterpuntengeleverde lat voor tussen schuifdeuren niet op maat kleine beschadigingen (kan op gelost worden met verven) kleine foutjes in maatvoering (drager)
Pluspunten
Gewoon keurig geregeld
Pluspunten
Netjes en snel geleverd
Pluspunten
Webshop is goed
Verbeterpuntendeur werd niet geleverd op afgesproken dag probleem bij transporteur, kan gebeuren 2 dagen later kon deur worden geleverd zonder aan te kunnen geven welk tijdstip maar ik zou er wel voor thuis moeten zijn. Beter dit goed af te stemmen met transporteur en direct tijdstip levering afspreken
Pluspunten
verwerking order en deel levering was perfect, rest komt pas over een maand dus hierover kunnen we nog niets zeggen.
Pluspunten
In alles werd er meegedacht, zo ook toen we on line het deurbeslag bij de deuren bestelden. We werden attent gebeld met vragen zo ook werd er meegedacht over oplossingen die ook concreet werden geboden. Een nieuwe nota volgde en het teveel betaalde geld werd direct teruggestort. Middels de e-mail werden we perfect van de levering op de hoogte gehouden en deze vond ook op het aangegeven moment plaats. Super!
Pluspunten
Vriendelijke personen Levering op afgesproken datum Goed verzorgde levering Product goed voorzichtig ingepakt