Pluspunten
Keurige informatie
VerbeterpuntenKeuze uit andere goedkopere scharnieren
Pluspunten
levering is correct
Verbeterpunten1 maatdeur zou later worden geleverd, na betaling kwam er echter een mail dat de deur 5 !! weken later geleverd zou worden, dit is niet netjes.
Beste heer/mevrouw Douven, Wij vinden het erg vervelend dat u lang op een gedeelte van uw bestelling moet wachten. Helaas hebben wij hier ook geen invloed op en zijn we afhankelijk van de maatwerk productie van Weekamp. Het enige wat wij voor u kunnen doen is uw levering in twee keer plaats laten vinden en ik begreep dat we dat inmiddels ook met u afgesproken en geregeld hebben. Wij hopen dat u uiteindelijk wel tevreden bent over uw nieuwe deuren! Met vriendelijke groet, Team onlinedeurenkopen.nl
Levertijd
Pluspunten
Een foutieve bestelling (door mij foutief doorgegeven maat) kon snel gecorrigeerd worden waardoor ik toch de goede producten kreeg. Prima service. Helemaal tevreden.
Hartelijk dank voor uw goede review! Wij vinden het erg fijn dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Juiste product is tijdig geleverd.
VerbeterpuntenDe leverantie werd uitbesteed aan de leverancier (Skantrae) die per abuis het verkeerde adres overnam. Hierdoor werd door de transporteur (GLS) afgeleverd op het onjuiste adres. Met hulp van de helpdesk toch nog het pakket kunnen achterhalen aan de hand van het afleverbewijs. Eind goed al goed.
Pluspunten
Goede klantenservice en snelle + correcte leveringen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Levering volgens afspraak en prima verpakt
Pluspunten
leveren wat ze beloven
Verbeterpuntenstoppen met de samenwerking Kiyoh, vorige keer kon ik al niets versturen, me eigen daarna uitgeschreven en natuurlijk krijg ik gewoon nog steeds kut mail van ze. ROT OP
Pluspunten
goede service. goed op de hoogte gehouden van de levering
Pluspunten
Deuren werden netjes op tijd geleverd
Pluspunten
Vriendelijkheid bij telefonisch contact en van de transporteur
Pluspunten
Levering volgens afspraak, top
Pluspunten
Overzichtelijke webshop. Makkelijk bestellen. Goede klantenservice.
Pluspunten
Moment van levering werd op tijd aangekondigd. Direct telefonisch contact nadat er een opmerking was over een geleverde deur.
VerbeterpuntenDe drie deuren van het merk Weekamp moesten gecontroleerd worden op beschadigingen bij aflevering omdat achteraf niet gereclameerd kon worden. Na afhangen bleek één van de deuren enigszins krom te zijn. Het blijkt dat bij aflevering niet altijd direct een mogelijk manco geconstateerd kan worden.
Geachte heer Comperen, Al onze klanten krijgen een paar dagen voor levering een bericht van ons met het verzoek de bestelling bij aflevering te controleren op eventuele schade die tijdens het transport is ontstaan. Het gaat hierbij niet om schades of klachten die bij aflevering niet direct zichtbaar zijn. Ook als u achteraf ziet dat er iets niet klopt horen wij dat natuurlijk graag van u. Ik heb inmiddels begrepen dat een van onze collega's contact met u opgenomen heeft naar aanleiding van uw review om het probleem op te lossen. Wij hopen dit dan ook naar tevredenheid voor u te kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd volgens afspraak. Transporteur neemt moeite om klant te helpen.
VerbeterpuntenDe bestelvoortgang in de web-site laat geen voortgang zien. Bij voorbeeld of de afgesproken lever datum ook wekelijk gaat lukken.
Pluspunten
Telefonisch contact over een levering deurkrukken, de manier van oplossen door een medewerker. Ook op het moment dat de medewerker zijn computer al had afgesloten zijn computer weer opstartte en de tijd nam om mij te woord te staan en het probleem op te lossen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
communicatie verliep goed
Verbeterpuntenbezorgen met kleinere auto's!! Een vrachtwagen van 16 meter kan bijna nergens komen!!!
Pluspunten
Goede service. Bestelling snel en goed geleverd. Prijzen zijn zeer laag voor wat ze aanbieden. Prima.
VerbeterpuntenGeen punten.