Pluspunten
Goede afspraken gemaakt omtrent de levering van de deur. Transportbedrijf neemt contact met je op de momenten die zijn afgesproken.
VerbeterpuntenVandaag wel een mail verzonden omtrent een beschadiging aan de deur tijdens de levering. Reactie nog afwachten van u.
Geachte heer Boom, Bedankt voor uw review. Inmiddels hebben wij de klacht hopelijk naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, Team OnlineDeurenKopen.nl
Pluspunten
Snelle antwoord op email. Beschadigd artikel zonder problemen is vervangen.
VerbeterpuntenBeschadigde deur is niet opgehaald. Nu moeten wij dit zelf gaan regelen. Ik vind dat dit door Onlinedeurenkopen geregeld zou moeten worden.
Pluspunten
Ik vond dat alles naar tevredenheid geleverd was , super toch
Pluspunten
Goed persoonlijk contact, vooraf bellen bij levering, keurig op tijd en meedenken en bellen voor nalevering. Top
Hartelijk dank voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
snelle reactie snelle levering scherpe prijzen
Verbeterpuntengeen
Hartelijk dank voor uw mooie review! Team OnlineDeurenKopen.nl
Pluspunten
Zeer netjes afgeleverd goed verpakt keurig op afgesproken tijd geleverd
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Pluspunten
Snelle correcte afwikkeling, heldere afspraken
VerbeterpuntenBezorger kon door degrootte van de vrachtwagen de wijk niet
Bedankt voor uw mooie review! Wij nemen de verbeterpunten zeker mee. Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
prima levering en ze denken mee, ze boden mij een andere deur aan waarbij het glas er al in zat en ik uiteindelijk goedkoper uit was
Pluspunten
Denken met je mee
Pluspunten
Klantvriendelijk, meedenkend en een persoonlijke benadering/contact met de klant.
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Pluspunten
We werden goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenLevertijd
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Pluspunten
Alles werd snel geleverd en keurig verpakt.
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Pluspunten
Prima verpakt en op tijd afgeleverd.
VerbeterpuntenEr was geen gebruiksaanwijzing, toelichting of onderhoudsadvies bijgeleverd. Alleen het deurbeslag met een plastic zakje met schroeven
Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen uw verbeterpunt zeker mee!
Hartelijk dank voor uw mooie review! Team OnlineDeurenKopen.nl
Pluspunten
snelle levering. duidelijke webshop. en hele goeie service. van alle geleverde deuren was er 1 beschadigd maar die werd heel snel weer geruild voor een nieuwe. Top
Hartelijk dank voor uw mooie review! Team OnlineDeurenKopen.nl
Pluspunten
Prima service/levering.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Team OnlineDeurenKopen.nl
Is tot op heden niet geleverd ,was vlg de site wel voorraad
Hartelijk dank voor uw mooie review! Team OnlineDeurenKopen.nl
Pluspunten
Goede en persoonlijke service. Zeer behulpzame en initiatiefrijke medewerkers! Heel tevreden.
VerbeterpuntenWebsite kan qua zoekmogelijkheden nóg beter.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn op dit moment bezig met een verbetering in de webshop wat het zoekresultaat ook ten goede komt.