Pluspunten
Gewoon,goed geregeld,zoals het hoort en een duidelijke site.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor deze mooie review!
Hartelijk dank voor deze mooie review! Team Onlinedeurenkopen.nl
Hartelijk dank voor deze mooie review!
Ik was bezig om een bestelling te doen. Op de site staond dat leveringen boven de E 450 gratis zijn. Bij het afrekenen wordt alsnog E 40 in rekening gebracht. Bij nabellen blijkt dit een wijziging te zijn waarbij de site tekst niet is aangepast. Kan gebeuren, maar er valt verder niets te regelen ter compensatie omdat de site iets ander beloofd.
Pluspunten
Er wordt snel gebeld om een afspraak te maken en vervolgens probleemloos geleverd. Ook informatie voorafgaand aan de keuze van de producten is vlot te verkrijgen.
VerbeterpuntenIk heb de sponningmaten van het glas nooit bevestigd gekregen, ondanks afspraak. Wellicht geeft de leverancier (Weekamp) deze niet graag op. In zo'n geval zou de afspraak beter ook niet met de klant gemaakt kunnen worden. Het is niet echt een probleem geweest: Ik heb vervolgens de glaszetter laten inmeten.
Beste Rene, Bedankt voor uw review. Wij nemen de verbeterpunten zeker mee! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
-Nette binnendeur besteld/geleverd en ramen/glas los meegeleverd volgens afspraak. Alles zeer goed verpakt. -Datum levering geheel volgens afspraak. Er wordt 1,5 uur voor aankomst nog even gebeld. Dit voorkomt dat buren een deur mogen aannemen. TOP!!!! -Behulpzame chauffeur die helpt tillen.
Beste Henk, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
2x bestelling geplaatst, medewerkers denken zelf goed mee, erg prettig! Goede kwaliteit, snelle levering en de scherpste prijs van wat ik op internet kon vinden! Top!
VerbeterpuntenKan er helaas geen bedenken ;-)
Beste Nina, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
De voortgang van de bestelling wordt keurig gecommuniceerd.
Bedankt voor deze mooie review!
Pluspunten
Mooie deuren voor een nette prijs, levering netjes geregeld. We hadden een lichte beschadiging, dit gemeld en dit is netjes en tijdig opgelost!
VerbeterpuntenDe eerste indicatie stond om 3 weken levertijd, uiteindelijk werd dit langer dan 4 weken, daar baalde we van.
Beste Katja, Bedankt voor uw review. Wij nemend de verbeterpunten mee! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Correcte en nette afhandeling van de levering
Bedankt voor uw review!
Beste Leo, Bedankt voor deze mooie review! Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
vlekkeloos leuke attentie met Sinterklaas
Beste Pieter, Bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Beste Patrick, Hartelijk dank voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Goeie website en goed persoonlijk advies
VerbeterpuntenOpeningstijden van 10 tot 16 uur hoen niet bij een online bedrijfsvoering
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen uw verbeterpunten zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen
Pluspunten
Netjes gebeld over de te verwacht leverdatum en dan niet alleen na aankoop, ook een tussentijdse up-date en de dag voor levering.
Hartelijk dank voor uw review!
Pluspunten
Prima en correcte levering van de deuren. Werd direct na bestelling gebeld over langere leveringstermijn.
Beste John, Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling!Geniet van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Goede en correcte levering op tijd
Beste Michiel, Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling!Geniet van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Kan er niet zo heel veel van zeggen. Ik heb een deur bij u besteld en die is binnen de beloofde tijd netjes en onbeschadigd bij mij thuis bezorgd.
Beste Almar, Hartstikke bedankt voor uw mooie beoordeling!Geniet van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Prijs en kwaliteit supergoed. Denken graag mee en informeren bij vertraagde levering.
VerbeterpuntenSets aanbieden. Deur incl. Hang en sluitwerk en glas.
Beste Abe, Bedankt voor uw mooie review. Wij nemen de verbeterpunten mee. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Duidelijk helder en goed
Pluspunten
snel, degelijk, makkelijk
Verbeterpuntenkleinere items zoals scharnieren beter zichtbaar verpakken
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. Wij nemen de verbeterpunten mee. Met vriendelijke groet, Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Goede communicatie, goede verzendservice(inclusief 2 uurs tijdindicatie), geode bescherming
VerbeterpuntenRaamkozijnen zaten vastgespijkert met moeilijk verwijderbare spijkers waardoor kans op beschadiging groter is.
Pluspunten
Deuren besteld net voor kerst maar deze konden ze niet meer leveren omdat de laatste order van het jaar al besteld was. Gelukkig konden de deuren direct van de fabriek geleverd worden. Top service, bedankt voor de service.
Beste Thomas, Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Team onlinedeurenkopen.nl