Pluspunten
- Duidelijke webshop. - Goede kwaliteit deuren. - Zeer goede communicatie en afstemming over de levering en tijdstip. - Bedrijf komt zijn beloftes na.
Verbeterpunten- Evt. iets meer glaskeuze voor deuren met glas. - Evt. Paypal toevoegen als betaalmogelijkheden.
Beste Kornelis, Bedankt voor u reactie! Wij leveren op dit moment alle glaskeuzes die de leverancier ons aanbiedt. Helaas kunnen wij niks aan het assortiment van onze leveranciers veranderen. We zullen zeker in overweging nemen om Paypal als betaalmogelijkheid toe te voegen. Nogmaals hartelijk dank voor u feedback, dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Nicole van Acht - Team onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Ze denken met je mee en zijn erg behulpzaam
Pluspunten
goed product, na een kleine hobbel met het bestellen van het gewenste product werd de site direct aangepast en alles verliep vlekkeloos.
Pluspunten
Punctueel !
Pluspunten
Alles exact volgens afspraak, heel fijn!
Pluspunten
Goede communicatie mooi product
VerbeterpuntenEerste deur was slecht , waarom 2e deur wel goed . Probleem uitstekend opgelost
Als je een deur levert, lever dan ook glas of geef aan welk glas je nodig hebt. Als leek vond ik t erg lastig om dit te checken. Ik kon tenminste geen glas vinden op de site.
Beste Sumone uit Apeldoorn, Bedankt voor uw feedback! We zijn al een tijdje mee bezig om het online makkelijker te maken om een juiste glaskeuze te kunnen maken. Het klusje duurt helaas wat langer dan gehoopt. @ alle lezers: bij alle binnendeuren is het mogelijk om online ook het bijbehorende glas te bestellen.Bij de buitendeuren is dit niet het geval. Laat het ons weten als u hulp nodig heeft, we hebben iedere werkdag een deurenspecialist beschikbaar. Met vriendelijke groeten, Team Onlinedeurenkopen
Pluspunten
Direct reactie ook 's avonds.
Beste Vincent, Wat een mooie beoordeling krijgen we van u, bedankt! ps. We zijn niet iedere avond zo alert hoor.U trof ons tijdens een avondje overwerken in juni. Het beviel ons ook wel, zodoende hebben we deze maand drie Adviesavonden georganiseerd.
Pluspunten
Een perfecte bediening en levering !!!
Pluspunten
Na het noodweer werd ik de volgende dag gebeld of er klachten waren over de bestelling, die had ik niet.
VerbeterpuntenOnline bestellen vind ik nog steeds niet makkelijk, dus hoe eenvoudiger hoe beter. Vraag: ik heb geprobeerd om een deur zonder glas te bestellen maar dat is niet zo eenvoudig, maar ik heb niet zoveel ervaring. Een wat grotere letter is voor ouderen wel aan te bevelen.
Beste J. Veldhoen, Superleuk dat u een beoordeling heeft geschreven! Uw feedback nemen we ter harte, ook over de grotere letter. Ik heb daar wel een trucje voor: houd de ctr toets ingedrukt en scroll met uw muis. Met vriendelijke groeten, Cathelijne - Team Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Snelle levering en echt goedkoop.
Pluspunten
Snelheid prijs
Pluspunten
Correct, snel en duidelijk
VerbeterpuntenCommunicatie transportbedrijf over levering van bestelde goederen. Al gemeld bij onlinedeuren kopen
Beste Harry, Bedankt voor uw reactie. De sms service van onze transporteur werkte in het begin niet zo vlekkeloos. Superfijn dat het dat meteen gemeld had aan ons. We wensen u veel plezier van uw SKL binnendeuren. Met vriendelijke groeten, Team - Onlinedeurenkopen.nl
Tijdens het leveren is er een communicatie fout ontstaan omdat dit alleen telefonisch gaat met de chauffeur. Als daarna direct een SMS of mailtje volgt hadden we beter kunnen acteren.
Pluspunten
Goede deuren voor een redelijke prijs. Worden keurig verpakt en compleet geleverd
VerbeterpuntenMeer keuze uit soort/merk hang- en sluitwerk, keuze voor alleen laten frezen en zelf afmonteren, duidelijker geleiding van bij elkaar passende materialen (bijv. deur en ruit(en)
Pluspunten
Sneller geleverd dan vermeld!
VerbeterpuntenKijk eens of je scherper kunt prijzen. Want op internet ben je nog vrij duur. Anders hadden we de hele bestelling bij jullie afgenomen van diverse klinken en rozetten.
Beste Noella, Het zou inderdaad kunnen dat we niet altijd met alle assortimenten de goedkoopste zijn op het internet. Onze prijzen zijn constant in beweging. Uiteraard is het nu jammer voor ons dat u de rest van het beslag elders heeft besteld. We wensen u veel plezier van uw nieuwe deurbeslag. Vriendelijke groeten, Team Onlinedeurenkopen.nl
lagere prijzen
Pluspunten
Super snel en netjes geleverd