Pluspunten
Op de afgesproken dag afgeleverd, na telefoon van de chauffeur op tijd gebracht
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en prima service. Ik kan geen verbeterpunten bedenken
Pluspunten
1. Zie de beoordeling. 2. Vakkundige informatie per telefoon. 3. Snelle oplossing na foutieve levering van fabrikant.
ik kreeg geen mail dat het gepost was...
Pluspunten
Kan ik verder niet beoordelen, alles digitaal gedaan.
Pluspunten
Snelle levering en de producten zijn heel goed beschermd verpakt.
Pluspunten
goede website
Verbeterpuntenbij bellen soms niet direct bij online deuren maar online algemeen, soms medewerkers mobiel op straat
Pluspunten
Fijne en snelle communicatie, zowel over bestelling (ik wilde een net iets ander type dan in de webshop beschikbaar en dit was ook mogelijk) als over de levering (fijn telefonisch overleg hierover gehad)
Pluspunten
Goedkoop en goede afspraken
VerbeterpuntenLevertijd zou korter kunnen
Er staat levering binnen 14 dagen. Dit is 7 weken geworden...
Pluspunten
Prima, ik had de verkeerde deur besteld, niet rechts maar linksdraaiend, kon dit telefonisch op tijd herstellen !
VerbeterpuntenGeen....
Beste Esther, Bedankt voor deze review. Gelukkig was u er op tijd bij om de draairichting te wijzigen. De deurkruk die u erbij heeft gekozen zal ik voortaan ook andere klanten aanbevelen bij deze binnendeur AE74, mooie combinatie! Met vriendelijke groeten, Cathelijne
Pluspunten
levering helemaal volgens afspraak en zeker zo belangrijk de prijs is goed
Pluspunten
Communicatie zeer goed.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe aflevering vond plaats om 17.15 in de middag. Op een bouwplaats is dat niet handig. Indien iemand 6 deuren besteld zou je kunnen bedenken dat het een verbouwing is. Misschien aan de telefoon bij de bestelling aangeven dat levering tot 18.00 is. Dan kan van tevoren aangegeven worden dat die levering niet na 16.00 kan plaatsvinden ivm de tijden van het bouwbedrijf.
Beste Bedankt voor de tip! Wij gaan ervoor zorgen dat we dit in de toekomst kunnen ondervangen. Veel plezier gewenst van uw Essence binnendeuren! Met vriendelijke groeten, Cathelijne
Pluspunten
Duidelijke website, Communicatie prima, Nakomen van gemaakte afspraken ook prima.
Beste B. Hovenkamp, Fijn om hier te lezen dat u de verpakking van de deuren waardeert. Ik zal de complimenten doorgeven aan mijn collega die dit verzorgt heeft. Ik wens u veel plezier van uw Living Doors binnendeuren! Met vriendelijke groeten, Cathelijne van Vliet- Team Onlinedeurenkopen.nl