Beste Ralph, Bedankt voor het invullen van de review. Wat een mooie cijfers! Als u nog tips heeft voor het assortiment, dan horen wij het graag uiteraard. Met vriendelijke groeten, Cathelijne van Vliet - Team Onlinedeurenkopen.nl
Verbeterpunten..
nvt
Pluspunten
Verkeerde rozetten bij bestelling besteld. Werd door medewerker opgebeld dat er ook andere rozetten waren van hetzelfde merk. Kost. Deze rozetten waren goedkoper en het verschil werd teruggeboekt Bij levering waren cilincerrozetten geleverd ipv rozetten. Zonder probleem werden nieuwe rozetten(kosteloos) opgestuurd en oude mochten wij houden. TOP!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette benadering, snelle reacties bij vragen. Een deur was beschadigd maar ook hier werd adequaat op gehandeld. We komen zeker terug zodra we onze andere deuren gaan vervangen!
Pluspunten
Aardige chauffeurs, die meehelpen. netjes de afspraken nagekomen ( 30min voor aflevering bellen )
VerbeterpuntenSneller leveren.
Pluspunten
Niet te duur, netjes gebeld over levering, op tijd bezorgd.
Pluspunten
Snelle levering, aardig personeel, antwoord dezelfde dag
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Prima prijs snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, doen waar ze voor staan ! Trouwens Deuren zijn echt prachtig
Verbeterpuntengeen!
Beste R.F. klein Horsman, Wat leuk voor ons om te horen dat de Svedex binnendeuren prachtig staan in uw interieur! Vriendelijke groeten, Cathelijne Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site Snelle levering Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
Super! Wederom bedankt voor het delen van uw ervaring!
Pluspunten
Prima service en snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle levering. Communicatie over levering is ronduit goed!
Verbeterpuntengeen.
geen
Pluspunten
Als leek eerst advies gevraagd over mijn deuren wensen. Ik werd te woord gestaan door iemand die duidelijk verstand van zaken had. Daarom bij dit bedrijf 4 opdekdeuren van het merk Skantrae besteld. Gaf verder advies over het juiste sluitwerk dat ik zou willen gaan gebruiken, kortom een gedegen advies voor mijn aankoop. Zelfs het op zeer korte termijn moeten wijzigen van de afleveringsdatum was geen enkel probleem voor hen. Vervolgens hier nog een bevestigingsmail van ontvangen. Het door hen gebruikte transportbedrijf heeft ook meedenkend personeel in dienst die je ruim 30 min voor aflevertijd bellen dat ze onderweg zijn. De bestelde deuren zijn van uitstekende kwaliteit evenals het bijpassende sluitwerk. Alles netjes en degelijk verpakt op een pallet.
Verbeterpuntenn.v.t
Mooie review! Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen u veel plezier van uw Skantrae deuren en RVS deurbeslag. Met vriendelijke groeten, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Mis mee kunnen bestellen van tochtstrip.
Pluspunten
Snelle service. Denkt mee!
Verbeterpuntengeen!