Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk contact, flexibel. Op het laatste moment had ik nog een deur nodig. Met 1 telefoontje was dit geregeld en kwam deze met de eerste bestelling mee. Ik werd netjes gebeld voor de vervoerder langs zou komen, zodat ik de tijd had om de bestelling in ontvangst te nemen. Zeer goede service, ook van de vervoerder.
Verbeterpuntenniets dat ik kan bedenken
Pluspunten
Snel en goed geleverd, prima service en product
Pluspunten
De levering is snel en correct. Goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door.
Pluspunten
Prima kwaliteit deur nog afwachten is nog niet binnen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Scherp geprijsd, duidelijke communicatie over levertijd. Prima!
Pluspunten
Snelle bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke prijs, goede kwaliteit, snelle levering.
VerbeterpuntenVervoerder kan misschien meehelpen met naar binnenbrengen van deuren ipv een ingepakte pallet op de stoep zetten en weer vertrekken.
Pluspunten
klantvriendelijk en goede service.
Verbeterpuntende kwaliteit van de deuren kan beter. Ophangpunten waren niet voldoende diep ingeboord. slordig spuitwerk.
Pluspunten
Komt alle afspraken na. Keurig gebeld voor het leveren. Prima service
Pluspunten
goede service, goede informatie voorziening
Pluspunten
Ruim assortiment en snelle levertijd
Pluspunten
Snelle leverancier en goede kwaliteit
Pluspunten
Goedkoper dan origineel fabriek prijs. Hetzelfde kwaliteit. +++++++
VerbeterpuntenBellen volgende keer!
Pluspunten
Goede communicatie en verwerking.
VerbeterpuntenVoor afhaalpunt (winkel) dezelfde prijzen als site
Pluspunten
overzichtelijke website en shop, snelle levering en uitstekende prijzen
Pluspunten
prijs, assortiment, gemak van bestellen
Verbeterpuntenik kreeg een email dat het produkt vrijdag zou worden bezorgd, maar dat werd twee dagen eerder (woensdag toen ik niet thuis was)
Pluspunten
snelle afhandeling, levering en goede communicatie
Pluspunten
Scherp geprijsd, alles keurig geregeld
Pluspunten
Prijs kwaliteit is goed en na een deels foute levering netjes en snel opgelost met de juiste producten binnen een paar dagen
Beste M. Verhulst, Bedankt voor de snelle aanpassing van uw review. Dit ziet er een stuk beter uit. Goed om te zien dat u tevreden bent over het bij ons bestelde deurbeslag. Het was spijtig te vernemen dat u zo'n slechte ervaring had bij de levering van uw binnendeuren door (een bij ons onbekende concurrent) aanbieder van binnendeuren. Vriendelijke groeten, Cathelijne van Vliet Onlinedeurenkopen.nl is onderdeel van Bouwcenter Centen