Pluspunten
Duidelijke en snelle afspraken en levering. Vriendelijk. Zeer attent. In mijn situatie probleem gehad en dit weer zeer adequaat opgelost.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijkheid Web-Site & Verpakking/Transport
Beste Fred, Wat goed om te lezen dat u positief bent over de levering en de verpakking van uw Living Doors binnendeuren. Onze deuren worden geleverd door een transportbedrijf, waar wij dan ook veel vertrouwen in hebben. Sowieso een erg mooie review, bedankt! Veel plezier gewenst van uw Living Doors binnendeuren. Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Scherpe prijzen en uitstekend assortiment.
Pluspunten
Bijzonder prettig dat telefonisch advies + contact mogelijk is. Diverse malen ondersteuning gekregen van Kenneth; absoluut top. Kwaliteit van de deuren is hoger dan van de meest verkochte andere merken tegen een zeer scherpe prijs. Hetzelfde geldt voor deurscharnieren etc. Leveringsdatum werd snel en correct gecommuniceerd en ook nagekomen. Prettig vervoersbedrijf. Kortom niets dan lof!!
VerbeterpuntenIn de enquete wordt gevraagd naar nazorg & garantie. Deze vraag is eigenlijk 2 dagen na de levering niet te beantwoorden.
Beste Chantal Rombout Bedankt voor de review! Fijn dat u uw ervaring heeft gedeeld met ons en andere lezers. Met trots hebben wij deze review dan ook binnen het gehele bedrijf gedeeld. Veel plezier gewenst van uw binnendeuren! ps. Het puntje Nazorg & Garantie staat in de vragenlijst, omdat het ook regelmatig voorkomt dat bestellingen tussentijds om wat voor reden dan ook wijzigen. Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenLevering mag wat sneller.
Pluspunten
Scherpe prijsstelling, Goede zoekfunctie, Waar voor je geld.
VerbeterpuntenBevestiging mailtjes, berichtjes over voortgang bestelling
Beste Adri, Wat fijn om te lezen dat u onze zoekfunctie positief heeft ervaren. Ondertussen is het assortiment behoorlijk uitgebreid, en we vinden het belangrijk dat onze online klanten niet lang hoeven te zoeken voor hun aankopen. Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Door een foutje was het deurbeslag niet meegeleverd. Een telefoontje en het probleem werd keurig opgelost. Goede service!
Pluspunten
Ik had halve set deurbeslag nodig. Dit stond niet op de website. Is na een belletje op de website gezet!
Pluspunten
Prima bedrijf
VerbeterpuntenZou het niet weten
Heb dit reeds via mail gemeld
Pluspunten
Telefonisch goed geïnformeerd, zodat ik de deur zonder slotgat kon bestellen en heb ontvangen ;-) De transporteur heeft ook goed meegedacht en heeft het hout van de deur (waar die in vervoerd wordt) eraf gehaald en toen mijn deur binnen gezet, natuurlijk wel met het plastic en stoot rubbers er nog omheen.
VerbeterpuntenEen iets snellere levering zou leuk zijn :-)
Beste Esther, Bedankt voor deze review en het mooie compliment. Daar zijn we heel blij mee! Veel plezier met uw nieuwe HPL binnendeur. En mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
snelheid en communicatie over afleverdatum .
Pluspunten
Prima deuren en snel geleverd. Ook een groot assortiment aan deuren. Fijn dat de chauffeur een uur van tevoren belt!
VerbeterpuntenDe afspraak was dat we 's ochtends de planning zouden kunnen bellen va. 8 uur. We hadden hier alleen geen nummer van, waardoor we pas om 10.00 konden bellen met onlinedeuren.nl. Ons werd vervolgens doorgegeven dat de deuren geleverd zouden worden tussen half vier en half zes. Waarop de chauffeur om een uur of half twaalf belde dat hij over een uur op de stoep zou staan. Slechte communicatie dus vanuit het planbureau.
Beste Edith, Wat vervelend voor u dat er verwarring is ontstaan over de levering van uw deuren. De planning van onze transporteur Gebr. Van Eijk is inderdaad altijd bereikbaar vanaf 8.00 uur s´ochtends. Zij hebben de meest recente planning van de chauffeur en kunnen de meest recente tijdindicatie geven van de tijd van levering- De servicedesk van Onlinedeurenkopen.nl kan de geplande tijdstippen van de leveringen bij de transporteur opvragen, echter komt het wel eens voor dat de route van de chauffeur dan toch nog in de loop van de dag wijzigt. Daarom communiceren we altijd tijdens het afspreken van de leverdag de contactgegevens van onze transporteur. We hebben geconcludeerd dat we voortaan meer consequent klanten zullen doorverbinden m
Tape voor het beschermfolie was op de deur geplakt. Was moeilijk te verwijderen zonder de verf aan te tasten.
Beste Bouw-en klushulp Hillebrand, Bedankt voor het invullen van deze review. We hebben dankzij uw tip kritisch de gebruikte tape onderzocht en geconcludeerd voortaan beter met een transparante tape te kunnen werken. Zo zal de tape niet meer de grondverf van Javadeuren kunnen aantasten . Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Breed assortiment, goede prijs
Verbeterpuntenvlottere communicatie verbetering van transport i.v.m. kleine beschadigingen (te) lange levertijd
Pluspunten
Telefonisch contact was snel prima en prettig
VerbeterpuntenMail niet ontvangen vanwege spam door gmail
Pluspunten
Garantiepuntje werd keurig afgehandeld. Nette communicatie en snelle afhandeling.
Pluspunten
Levering exact volgens afspraak en goed gecommuniceerd. Scherp geprijsd.