Dat je bij verschillende maten van de zelfde deur weer opnieuw gaan zoeken. En dat je zelf je winkelmantje kan aan klikken als je klaar bent.
Beste M. Cuijpers, Bedankt voor het invullen van de review! Fijn dat u dit verbeterpunt vermeld, want het komt inderdaad regelmatig voor dat binnen één bestelling meerdere afmetingen van dezelfde deur voorkomen. In het winkelmandje kun je dan via de groene link "Ga verder met winkelen" dezelfde deur nogmaals in een ander formaat selecteren. Wij wensen u veel woongenot van uw binnendeuren en deurbeslag. Met vriendelijke groet, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Geen ervaring verder met het bedrijf was de eerste keer. Ik ben tevreden.
Pluspunten
- Prima website - Groot assortiment van hoge kwaliteit - Kennisgeving per mail met persoonlijke aanhef en groet, hoeft natuurlijk niets te betekenen maar komt we klantgericht over! - Telefonisch contact gehad en werd meteen doorverbonden met iemand met kennis van zaken die antwoord kon geven - Zending degelijk verpakt - Veel betalingsmogelijkheden
Verbeterpunten- In de bestelupdate e-mail staat tweemaal met vriendelijke groet. Eerst: Met vriendelijke groet [naam medewerker] Daaronder: Met vriendelijke groet, OnlineDeurenKopen.nl Kies voor één van 2 of onderteken met naam medewerker + naam webshop. Staat net íets professioneler.
Beste Maarten, Bedankt voor het invullen van de review! Hier kunnen wij en de bezoekers van onze webshop veel nuttige informatie uithalen. Met vriendelijke groeten, Cathelijne van Vliet Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Mooie prijs voor showroomdeur, door WK gratis bezorgd. Deuren hangen eral in, ziet er fantastisch.uit.
VerbeterpuntenOp de showroom deur zat een sticker van Bouwcenter, met het verwijderen hiervan strok ik lak eraf. Een toelichting hoe je deze sticker kan verwijderen was prettig geweest, nu moet ik alsnog plamuren en de deur afschilderen. Daar baal ik wel van. Gr. hennie Haverkamp
Pluspunten
Groot assortiment. Duidelijke website. Zeer goede communicatie.
VerbeterpuntenNiet alle details staan vermeld op het lijstje van de winkelwagen, zoals bijvoorbeeld afmetingen en draairichting van de deur. Het is dan lastig te controleren of je bestelling op dat moment just is.
Beste Erik, Bedankt voor invullen van deze review! We zien nu dat bij de serie opdek-deuren die u heeft besteld inderdaad geen draairichting vermeld staat. Dit gaan we zo snel mogelijk aanpassen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Ruim assortiment met lagere prijzen
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid via de site. Mailbox is te klein voor het versturen van foto's
Pluspunten
Goede communicatie na mijn geplaatste bestelling. Ik zou gebeld worden (uur voor levering), dat is niet gebeurd maar levering is keurig op de besproken dag geregeld.
Beste Bob, Bedankt voor deze feedback. We gaan het nogmaals bespreken met onze transporteur. Wij wensen u veel woongenot van uw nieuwe binnendeuren. Met vriendelijke groet, Team - Onlinedeurenkopen.nl
Pluspunten
Pluspunten
keurig afgeleverd ,degelijk verpakt.
Verbeterpuntenduur offerteaanvraag zou mogelijk wat sneller kunnen.
Pluspunten
Denken uit zichzelf mee met je bestelling
Beste Ileana, Leuk om te zien dat u hier als pluspunt geeft dat we meedenken met de bestelling! Eigenlijk heel vanzelfsprekend voor ons, maar inderdaad niet iets dat altijd standaard verwacht wordt bij een webshop. Het kopen van een deur of deurbeslag is voor de één gemakkelijker dan voor de ander. Daarom controleren wij altijd of de samenstelling van de verschillende producten binnen een bestelling logisch zijn. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Team-Onlinedeurenkopen
Pluspunten
Overzichtelijke website, goed assortiment, scherpe prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Erg goede service.
Pluspunten
Conform verwachting. Overzichtelijke site en mogelijkheid om in de showroom het product te bekijken.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
GOED AFGEWERKT PRODUCT
Beste Herman, Fijn om te lezen dat u de kwaliteit van Skantrae zo waardeert! Met vriendelijke groet, Team-Onlinedeurenkopen
Beste S.J. Jagt, Bedankt voor uw review! Ondanks de langere levertijd toch positief. Wij vinden het ook jammer dat de SKL deuren van Skantrae nog niet uit voorraad leverbaar zijn. Veel plezier gewenst van uw nieuwe binnendeuren. Met vriendelijke groet, Team-Onlinedeurenkopen
Pluspunten
Bij eerste levering was product defect. Gratis nieuw exemplaar toegezonden gekregen. Gewoon bereikbaar via telefoon. Geen 0900 nummer. Wordt deskundig en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
goed contact met Kenneth, zaken deskundig en komt zijn afspraken stipt na!
Verbeterpuntenpaar keer gebeld en de telefoniste gesproken, iedereen was druk en of niet op hun plek zodat ik uiteindelijk na een paar keer bellen ben ik terug gebeld en heb ik antwoord gekregen. Kan gebeuren en verder geen probleem.