top

deuren op tijd geleverd en zijn erg fraai om te zien

Goed geregeld, mooie kwaliteit deuren.

Slecht

De deur is misschien wel goed maar de service is slecht ze brachten de duer niet eens boven slecht

Duidelijk en vriendelijk bij aanvraag, afhandelijk kan beter.

Wellicht is er specifiek bij mij iets misgegaan maar de hulp was aan het begin top, werd nog teruggebeld over mijn order en medewerker probeerde nog de levering te versnellen. Vervolgens kreeg ik geen updates meer. Bij nabellen werd gezegd dat ik het wel zou moeten hebben en daar bleef het bij. Toen het product op de afgesproken dag niet kwam, werd mij verteld dat ze daar geen info over hebben omdat dat in mijn postcodegebied niet zo werkt. Product werd uiteindelijk de volgende dag door een derde partij in goede staat geleverd.

Mooie dorpel besteld

Hele mooie dorpel, duurde lang voordat ie geleverd kon worden maar dat hadden ze ook laten weten.

Netjes en correct geleverd volgens afspraak.

Wij hebben al meerdere malen via Onlinedeurenkopen besteld en zijn zeer tevreden. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering en alles komt keurig aan. En mocht je vragen hebben zijn ze telefonisch goed bereikbaar.

Levertijd was langer dan normaal.Maar dat is tegenwoordig.Wel volgens afspraak geleverd.

Goede communicatie en afgeleverd op de vooraf aangegeven datum

Prima voordelig(e) deur/kozijn

Nette deur + kozijn. Eenvoudig te plaatsen.

Lange wachttijd op levering

Heb 3 deuren besteld. 1 Deur is geleverd. Op andere 2 deuren moet ik een paar maanden wachten. Zijn nog niet geleverd.

Mooie Svedex deuren, harde lak en makkelijk te plaatsen

Bezorging van de 6 Svedex binnendeuren was voorzichtig en netjes. De deuren zijn door vrienden geplaatst, ik ben er erg blij mee.

Lange levertijd, foute deur.

De levering is paar keer uitgesteld. Op zich heb ik dat begrip voor maar dat ik daardoor twee keer voor niets een dag thuis ben gebleven vind ik een kwalijke zaak. En er wordt zover overleg een datum bepaald of je nu wel kunt of niet. Ben je er niet helaas dan zijn de kosten voor nieuwe bezorging voor jou. Heel klant onvriendelijk.

Niet positief

Eerst is mij verteld dat het om een set deurgrepen betreft en bij levering heb ik er 1 ontvangen. Vervolgens moest ik er nog 1 greep bij bestellen a €125,- Er is mij toegezegd dat ik het artikel binnen 3 werkdagen zou ontvangen. In plaats van 3 werkdagen werden het 3,5 week. Kortom geen positieve ervaring. Alhoewel mijn contactpersoon Kenneth altijd zeer behulpzaam is geweest.

Snelle deskundige levering

Na een telefoontje i.v.m latere levering hebben wij onze deuren toch nog op tijd gekregen

Slecht

Door een software probleem met Weekamp zijn de deuren pas 2 maanden later geleverd. Erg jammer dat er nauwelijks begrip is voor een schade vergoeding. Aannemer moet voor de geleden schade opdraaien. Onlinedeuren en Weekamp bedankt hier voor. Hier ga ik geen deuren meer bestellen.

Snel goed helder goed bereikbaar goede service mooie kwaliteit

Snel goed helder goed bereikbaar goede service mooie kwaliteit

Super geholpen

Had online 13 deuren besteld, 1 ervan was een ander type wat ik niet gezien had. De volgende dag werd ik gebeld of dat klopte, ze gaven mij toen goed advies en de bestelling werd aangepast en aangezien die deur goedkoper was dan de verkeerde deur werd het teveel betaalde bedrag gelijk terug gestort. Al met al een super bedrijf

Snel en goed

Product snel geleverd prettige transporteur

wacht al meer dan drie maanden

Half januari 2 deuren besteld. Afgelopen week (ja het is begin mei !) 1 deur geleverd terwijl er 2 op de pakbon staan. Niemand weet waar de 2e deur is ...!!!????

Niet positief

In eerste instantie wordt mij verteld dat het gaat om een set van een deurgreep vervolgens gaat het om 1 greep en ben ik dus 2x duurder uit. Vervolgens bestel ik een 2e greep waarvan men zegt dat het op voorraad is. Krijg ik 3 dan later doodleuk een mailtje Dat het product niet op voorraad is. Kortom voor mij een slechte ervaring!

Levering van de deur liep wat op, maar netjes geïnformeerd en zelfs een reep chocolade gekregen voor de wachttijd. Bezorging was keurig, alleen verpakking minimaal.

Goed verzorgd

Slechte kwaliteit hout

Er waren meerdere kozijnen erg krom

Zeer slecht bedrijf

Voor bijna 3000 euro aan deuren besteld bij dit bedrijf. Wacht Inmiddels al meer dan 2 maand na afgesproken levertijd van 10 dagen op deuren. Na meermaals contact te hebben opgenomen stuurt de directeur een reep chocolade met zijn excuses voor het lange wachten als goedmakertje maar tot op heden nog geen deuren.

Netjes alles volgens afspraak geleverd

Goeie site Leverdatum betrouwbaar Bezorgers zeer behulpzaam

Bus 3