Top kwaliteit

Heel blij met de kwaliteit van de bedrukking

Goeie en snelle service!

Goede ervaring, mooi resultaat van onze bestelling. Snelle service.

prima resultaat!

helemaal goed, snel geleverd, niet duur

goede sevice

goede service en kleding

Het ongeluk is hersteld. Het is top firma

zeer goed

.xxx

Mooie kwaliteit en snelle service

duurt tamelijk lang

duurt tamelijk lang.. Kruidvat levert binnen 3 dagen, zelfde kwaliteit en zelfde prijs.. hoewel je bestelt bij DIGITRANSFER krijg je uiteindelijk te makken met Brezo.nl best wel verwarrend.. mis de oorsprokelijke DIGITRANSFER

Prima service met een goed product

Proefdruk bekeken en ok bevonden na een paar dagen zag ik toch iets dat niet goed was, en dit werd nog net op tijd recht gezet. Vriendelijk en kundig personeel

Eerste bestelling is goed bevallen!

Er was een foutje gemaakt met de bedrukking van wat mokken. Een belletje en het was meteen geregeld. Prijs was ook beduidend goedkoper dan bij anderen en zeker met kleinere hoeveelheden.

Jarenlang klant

Producten zijn meestal van goede kwaliteit. Meestal is de klantenservice goed, het kan al eens mislopen.

Heel goeie service

Alles nagekomen zoals het hoort.

Heel mooi resultaat en zeer snel geleverd

Ik heb afgelopen jaren meerdere t-shirts laten bedrukken en deze blijven ook na vaak wassen er mooi uitzien. Top!

Uitstekend!

Goede, heldere website voor kiezen van shirt en maat, en uploaden bestanden. Kwaliteit Shirt en opdruk is ook bijzonder goed ondanks budget variant. Levertijd is wel wat aan de lange kant. Maar goed, prijzen zijn daarentegen ook weer op afgesteld. Al met al uitstekend.

super bedankt

Voor de zoveelste x heel erg bedankt...

Goed resultaat, gebruikersonvriendelijke website

Goede resultaten. Maar de onbegrijpelijke gebeurtenissen tijdens het gebruik van de website hebben mij af en toe gefrustreerd doen besluiten om het maar te laten zitten. Maar omdat de resultaten zo mooi zijn heb ik toch maar doorgezet. Hulp van anderen mocht niet baten want zij vonden de website ook afgrijselijk.

Mooie kwaliteit

Ik heb een Sportshirt laten bedrukken, Mooie kwaliteit stof , mooi bedrukt . Het duurde alleen ruim een week voor dat ik hem had .

Kwaliteit!

Duidelijke website die ook op de telefoon goed te gebruiken is. Goed overzicht van je ontwerp. Snelle levering en het allerbelangrijkst, uitstekende kwaliteit bedrukking die slijtvast is en ook met intensief gebruik lang mee gaat.

Fijn dat je kledingstukken (per stuk) kan personaliseren

Enigszins lange levertijd (bij mij 10 dagen) maar het meest spijtige vond ik dat men het ontwerp zelf veel groter op het t-shirt had gezet dan de bedoeling & mijn ontwerp was. Kwaliteit shirt & print is ok.

Snel en goed

Ne de bestelling kreeg ik snel het voorbeeld ter controle. De levering liep niet ver achter. Dank daarvoor

Snelle persoonlijke service

De website werkt erg makkelijk. Na de bestelling erg prettig Persoonlijk contact gehad een snelle levering. Tshirts zien er prima uit

goed keuze, handige site!

goed keuze, handige site!

Snelle verwerking van je opdracht

Mijn opdracht werd snel verwerkt en had ik snel thuis. En zoals vantevoren afgesproken, en voor een geschikte prijs

top bedrijf en vooral klantvriendelijk

geen verdere uitleg nodig.

Perfect!

Product zoals verwacht..