Pluspunten
Via Vrumona laten wij een hoop kleren maken en bedrukken door digitransfer. Hierbij hebben wij tevens hoodies/vesten van Calebs laten drukken met wat mij betreft een prima prijs kwaliteit. Toen ik deze trui prive had besteld bleek het een totale verspilling van het geld te zijn. De naaidraden hingen als klosjes aan de trui, de pasvorm was slechts en de kwaliteit van de stof was echt verschrikkelijk. De trui heb ik dan ook nooit gedragen maar als gedoneerd aan een van de vele textielbakken binnen mijn gemeente. Ik ontving de trui tevens buiten de gestelde termijn en omdat het om een eigen design ging was de teleurstelling inzake dit fiasco nog groter.
VerbeterpuntenBetere kwaliteit kleding leveren, dit vest niet meer verkopen of aanbieden.
Pluspunten
Bestelling keurig en op tijd afgehandeld. Fijn dat het mogelijk is om 1 shirt te bestellen.
VerbeterpuntenMobiele versie van website werkte niet goed
Pluspunten
Aardig personeel die goed luistert naar de klant
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Kan helaas geen positief punt benoemen.
VerbeterpuntenVond de levertijd erg lang duren. En kwaliteit is slecht. Ongelooflijk veel vlekken op het shirt wat na een was buurt er wel uitging. Tekst zat aan elkaar geplakt en dit zorgde ervoor dat het bij het losmaken lelijk werd. Heel jammer!
Pluspunten
Reageert vlot op e-mail, handeld klacht keurig af.
VerbeterpuntenIets betere nacontrole misschien?.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke interface waarin je precies kunt zien hoe de kleding eruit komt te zien. Gemakkelijk bijbestellen van producten en redelijke levertijd
Pluspunten Super tevreden! Vorige jaar team shirtjes gekocht en nu weer! Mega fijne stof en de shirtjes zitten heerlijk. Veel keuze in bedrukkingen, en prijs/kwaliteit verhouding helemaal top! Er stond 5 werkdagen, maar gewoon binnen 3 dagen binnen! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden! De shirtjes vallen wel iets klein, maar een maatje groter bestellen en ze zitten perfect! Verbeterpunten De maattabel iets aanpassen. De shirtjes vallen iets klein, dus gewoon een maatje groter bestellen en ze zijn perfect. Maar moet er misschien wel bij worden gezet of verwarring te voorkomen.
Pluspunten Snelle service, t-shirt goed en strak bedrukt ,geen flauwekulletjes.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenHet ontwerpen van de t-shirts ging erg moeizaam. Het ontwerp zoals kleur en lettertype veranderde zonder dat ik daarom vroeg. De prijs werd ook al snel hoger per toevoeging, hoe dit precies werkt werd me niet duidelijk. (Prijs per kleur, grootte en tekstregel?) Uiteindelijk de sport t-shirts ontvangen. Echt sportwear zou ik het niet noemen. En ondanks dat de maten precies overeenkomen met de website ziet het er in het echt allemaal net iets te groot uit. Meet het dus goed op!
Pluspunten Duidelijke site, vlotte en duidelijke verwerking van bestelling. Materialen zoals omschreven. Bedrukking van hoge kwaliteit. Goede prijzen en in kleine aantallen te bestellen.
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld. En dit is uiteraard wat we allemaal willen
VerbeterpuntenKleine verbetering aan de site: je kan niet elke foto dat je wilt plaatsen. En je hebt ook maar een bepaald oppervlak om te bedrukken. Het zou beter zijn als je kon kiezen welke plek precies en welke grootte.
Pluspunten
Wat een fantastische web shop! Zelfs een digibeet als ik kan heel eenvoudig een leuk T-shirt ontwerpen. Toen ik er bij levering achter kwam dat ik zelf een tikfout had gemaakt heeft Digitransfer kosteloos 2 nieuwe shirts opgestuurd waarbij mijn eigen fout was hersteld. Ik vind ze geweldig en kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen! De kwaliteit van de T-shirts blijft trouwens ook nog eens heel erg mooi in de was!
Pluspunten
erg vriendelijk in de communicatie. artikel was volgens verwachting. top!
Pluspunten
Heel snel contact via de mail. Verder een prachtige druk op shirt.
Pluspunten
Budget polo's aangeschaft maar de stof is heel mooi en soepel. Bedrukte logo is ook heel mooi geworden. Levering was op tijd.
Pluspunten Makkelijke manier om zelf een design te maken Verbeterpunten Sportkleding assortiment kan breder