• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, mooi product

Print op shirt was minder duidelijk/felgekleurd dan verwacht

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goeie kwaliteit en checken op eventuele fouten

• Kwaliteit

Pluspunten Bestelling was eerder binnen dan verwacht en keurig verwerkt!

Pluspunten Product was zoals verwacht. Goede kwaliteit. Verbeterpunten Foto's overal op de kleding kunnen laten drukken

Pluspunten

Snelle levering goed product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

x

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Goede levering, nette communicatie, mooi product Verbeterpunten Betere inschatting van de levertijd + eventueel meer lettertypen voor op het shirt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Ik was na mijn eerste bestelling (via account van een vriend) super enthousiast. Goede kwaliteit shirts en bedrukking zag er goed uit. Echter... zie bij vervolgvraag Verbeterpunten Na mijn eerste bestelling, kwam 2e bestelling. Ogenschijnlijk was alles weer perfect gegaan, maar na beter bestudering bleek 1 van de shirts een weeffout overdwars te hebben. M.a.w. gewoon niet goed en niet mooi. De 3e bestelling is ronduit verkeerd gelopen. Roze shirts online besteld (zelfde roze kleur aangeklikt als bij 2e bestelling) met verzoek of ze ook echt binnen 5 dagen kon worden geleverd i.v.m. gebruik week later. In bevestiging van bestelling stond opeens kleur rood. Na mailcontact is dit teruggezet naar roze. Drie dagen later kwam er bericht dat de roze kleur niet in maat M kon worden geleverd, en welke maat ik dan wilde. Bij sportkleding is een andere maat geen optie dus was genoodzaakt om een andere kleur te kiezen dan de roze teamshirts uit bestelling 2 die ik net de week er voor had besteld. Er kon een andere roze kleur worden besteld, maar afleveren kon niet binnen de 5 werkdagen. Inmiddels zaten we op dag 4 en heb daarom moeten kiezen voor oranje shirts en baal hier nog steeds van. Roze shirts in maat M had online nooit een optie mogen zijn, en vanuit Sport-bedrukking had men meteen op dag 1 moeten bellen om dit op te lossen, en niet pas na 3/4 dagen. Klantenservice heeft wel geprobeerd me te helpen, maar conclusie is toch dat ik veel geld heb uitgegeven om iets anders te krijgen dan wat ik wilde en had besteld, en zonder een sorry achteraf of alsnog korting op het bestelde artikel. Kortom, ben teleurgesteld!

Pluspunten

Er was een fouteieve levering gedaan door namen en maten doorelkaar te halen , dit is uitstekend opgelost en zeer snel de juiste namen met juiste maten geleverd . Dikke pluim

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte service en snelle levering

Zou niets weten wat nog beter kan

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwaliteitsproducten (ook na wassen) en snelheid levering.

Sweaters waren veeeeeel te groot. Niet gemakkelijk om (zonder account) hetzelfde ontwerp op diverse producten te plaatsen. Weer opnieuw ontwerpen. Zelfde geldt voor voor- en achterkant van op hetzelfde product.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Algeheel zag er netjes uit

De afbeelding had was bleke plekken en gaatjes op de foto. Dat haalt de kwaliteit van geheel zeer veel naar beneden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit, leuke korting!

Dat de afbeeldingen die je op kleding wilt zetten, niet heel groot kunnen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geen gezeur en snel bezorgd; prettige website, gemakkelijke interface

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten - snelle levering - goede digitale en telefonische hulp - goede kwaliteit shirts Verbeterpunten - de wijzigingen die op de shirts had gemaakt waren uiteindelijk niet opgeslagen, dus dat was niet helemaal duidelijk op de website

Pluspunten Ik had op kort termijn een shirt nodig met bedrukking voor mijn zoontje die deelnam aan het WK2018. Sport-Bedrukking heeft alles op alles gezet om deze te leveren voor het weekend. Zeer goed geholpen aan de telefoon aardige mensen en zeer meedenkend. De beste mevrouw heeft zelf verzendbedrijf gecontact om te kijken dat de zending op zaterdag nog geleverd kon worden. Vanwege de niet 100% garantie van levering besloten om op te halen op vrijdag einde middag. Alles lag netjes klaar en van perfecte kwaliteit. bedrukking perfect op de goede plaatsen. Mijn dank nogmaals voor jullie snelle levering en service. Hier gaan de toekomstige shirt ook vandaan komen. Verbeterpunten Kan er weinig tot eigenlijk geen opnoemen.

Pluspunten

Goede kwaliteit print, snelle levering en heldere communicatie aan te leveren bestandsformaten

De ontwerptool op de website komt niet overeen met de afmetingen van het bestelde shirt. Het ontwerp werd namelijk verder naar onder afgedrukt dan afgebeeld. Nu was dat geen groot probleem, echter is het niet het ontwerp dat was gemaakt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, mooi product.

Gildestraat 17

8263 AH Kampen