Pluspunten
Snelle levering en product was precies zoals zelf ontworpen! Erg tevreden! Shirt van goede kwaliteit, inclusief wasvoorschrift! Heel netjes. Toch wel benieuwd hoe lang het logo op het shirt blijft zitten, aangezien dit erop 'geplakt' is, benieuwd of het niet gaat scheuren/vervagen/lelijk wordt.
Pluspunten
Shirt was makkelijk en snel gemaakt via de website. Bestelt en het zou binnen 5 werkdagen verzonden worden. De volgende dag was het shirt gewoon al klaar en op de post gedaan. Super fijn shirt en de tekst ziet er goed uit.
De levertijd mag sneller.
Pluspunten
Ik vond het heel fijn dat het plaatje er niet goedkoop uitzag op het shirt, het voelde ook niet plastic achtig aan. Heel erg tevreden, dankjewel!
Pluspunten Super! Prima website, snel geholpen en snel ontvangen van een goed kwaliteit product
Pluspunten Snelle levering en goede klantenservice Verbeterpunten Het programma voor het bedrukken kan misschien nog iets duidelijker door er afmetingen bij te zetten (als je verschillende maten hebt en daardoor dus elk shirt apart moet maken in het programma kan je niet goed controleren of je bij elk shirt de bedrukking op dezelfde hoogte hebt gedaan). Ik had dit wel bij mijn opmerking bij de bestelling gezet en ze zitten allemaal op dezelfde hoogte dus dat is dan wel weer heel fijn!!
Pluspunten
Mogelijkheid om per stuk te bestellen, goede kwaliteit en snelle en nette levering. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
VerbeterpuntenIk had bij opmerking(en) een vraag gesteld, maar heb het idee dat hier niet naar gekeken is.
Pluspunten snelle levering
Pluspunten
Prima kwaliteit, vanuit eigen ontwerp op de website door bedrijf netjes gemaakt en daardoor precies wat ik bedoelde.
Pluspunten
Ik bestel sinds meer dan twee jaar al mijn textieldrukwerk bij Digitranfer en ben steeds zeer tevreden. Het drukwerk is van een goede kwaliteit en de communicatie en de levering lopen steeds vlot. Indien zich toch problemen voordoen, werden deze, in mijn ervaring, snel en professioneel behandeld en opgelost.
VerbeterpuntenDe site werkt niet steeds voor 100%, wat soms storend is.
Pluspunten Goede bedrukking, fijne kwaliteit stof
Pluspunten
ik ben keurig netjes behandeld, ook door de mensen aan de telefoon. prima levering en keurig de afspraken na gekomen tot op heden geen klachten
Verbeterpuntenzo door gaan
Pluspunten
Nadat de eerste bestelling op één van de websites niet was binnengekomen en bij het telefonisch contact hierna naar voren kwam dat het op tijd leveren van de bestelling moeilijk zou worden, heeft Digitransfer er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de bestelling alsnog op tijd klaar was en zelfs nog per post verstuurd kon worden. Daarna nog een paar shirtjes bij besteld, zonder tijdsdruk. Nadat deze shirtjes niet goed bedrukt waren en ik dit gemeld had, werd er direct gemeld dat er nieuwe shirtjes gedrukt en opgestuurd zouden worden.
VerbeterpuntenDe tool voor het ontwerpen van de shirtjes werkt niet altijd evengoed. Het zou ook makkelijker zijn als je voor het bestellen van meedere shirtjes, maar één keer lettertype, -kleur, -grootte etc. zou moeten invullen. Nog mooier zou zijn als je in een apart deel de namen-rugnummers-maten in één keer kan invoeren in plaats van ieder shirt apart te moeten ontwerpen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en als er al iets mis gaat hele goede service om tot een goed product te komen,top!
Pluspunten
Dik tevreden!
Pluspunten
Werd zeer goed geholpen en geadviseerd door medewerker en kreeg een hoge kwaliteit shirt in huis. Zeer tevreden mee
Pluspunten Snel geleverd, goede kwaliteit en de webiste/het ontwerpen was zeer duidelijk Verbeterpunten Makkelijker foto,s kunnen toevoegen, bijna alles was te slecht
Pluspunten
Snelle levering, mooi product!
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenWe hebben proberen bellen naar dit bedrijf maar dit lukt niet. Super slechte kwaliteit. Ik ben zeer teleurgesteld. Dit was normaal een verjaardagscadeau maar ik durfde het niet eens afgeven omdat dit zo slecht gemaakt is. Ik hoop dat we een deel kunnen terugsturen en een groot deel van ons geld terug krijgen of anders dien ik een klacht in.