Andere bezorgservice

Pluspunten Goede kwaliteit

Pluspunten kwaliteit shirts is dik in orde, levertijd is acceptabel. Foto's op website komen overeen met daadwerkelijke kwaliteit Verbeterpunten Prijzen zijn aan de hoge kant

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive Absolutely fantastic service. I made a last minute order and requested the team to deliver on short notice and they did! The quality of t-shirt and the prints are just great!Suggestions None

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit T-Shirts

Het duurde langer dan aangegeven was, dat zou mooi zijn als het beter wordt gecommuniceerd. Tevens het plaatje die ik geupload heb, was in andere kleur geprint dan de originele plaatje. Hierover was ik niet op de hoogte gebracht, wat wel jammer is.

• Kwaliteit

Pluspunten

Klantenservice denkt mee, ik wacht nog wel op resultaat.

Druk geen teksten over tweelingzwangerschap op smal gesneden t-shirts

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Voldoende aanbod, goede mogelijkheden voor bedrukking naar wens Verbeterpunten Betere (3d?) foto's van de kledingstukken zelf

Verbeterpunten Mogelijkheid om ook één van de voorbeeld prints op de site op de achterkant te laten drukken. Meer diversiteit in lettertypes

Pluspunten Ik werd netjes opgebeld als er iets niet helemaal duidelijk was. De bezorging was snel! Verbeterpunten Geen

Pluspunten

Mooie kwaliteit bedrukking en supersnel geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb laatst een zelf getekend design laten drukken op een hoodie om uit te proberen hoe het eruit zag. Binnen een week lag het pakketje al over de vloer. De kwaliteit was erg goed en scherp. Ze hadden zelfs de achtergrond weggehaald zodat het er beter uitzag. In totaal erg tevreden.

Ik vind het jammer dat het een druk OP het kledingstuk is. Ook heb ik de hoodie al gewassen en ben best bang dat de druk na een tijdje verschilfert of kapot gaat. Voor de rest raad ik dit bedrijf aan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De medewerkers denken mee en bieden een passende oplossing voor de onoverkomelijke situatie. Er werd duidelijk uitgelegd wat er mogelijke is en en het resultaat is er zeer zeker naar. Alle producten waren naar tevredenheid afgehandeld. Een volgende keer zal ik weer Digitransfer benaderen.

Nog niet gevonden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het formaat van de afbeelding op de trui beter laten zien via de website.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Eenvoudig bestelproces goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd.

Ik moest zelf informeren naar nieuw aangeleverde bestanden. (Omdat deze via de website niet goed waren binnen gekomen). Communicatie (op de hoogte houden van de klant) zou beter kunnen. Bv. dmv meerdere status updates via sms of mail.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Vriendelijke klantenservice! Shirts worden naar alle wensen gedrukt en super makkelijk die herhaalservice!

Pluspunten

Ik had een medewerker aan de telefoon, omdat ik iets wilde weten. Dat werd keurig uitgelegd en ze gaf zelfs een leuk idee, waardoor de print op mijn vest nog mooier werd.. Waar ik dus heel blij mee was..

Meer reclame maken voor je bedrijf, want ik zag het per toeval..anders had ik er nog nooit van gehoord..

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling van bestelling

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten snel geleverd; exact volgens ontwerp; correcte en tijdige informatie

Gildestraat 17

8263 AH Kampen