1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De punten waar ik sterren voor moet geven zijn allemaal 10*. Maar er wordt niet gevraagd of het product in 1 keer goed geleverd werd, nee. Op de website staat dat de maten kunnen afwijken maar niet hoeveel. Wij hebben een shirt voor mijn moeder laten maken omdat zij voor de 30ste keer de vierdaagse liep. We hadden voor de zekerheid een XL besteld (mijn moeder heeft normaal maat M/L). Mijn moeder paste de XL nog niet eens een béétje zo klein was het shirt. Fijn dat de klantenservice zo goed was maar een ernorme teleurstelling dat ze het shirt niet heeft kunnen dragen vanwege de STERK afwijkende maat. Een hoop weggegooit geld ook want het was niet goedkoop. Voor mij nooit meer Digitransfer

Duidelijker aangeven in hoeverre de maten afwijken. Ik heb geen verstand van bovenwijdtes e.d. geef dan aan met welke maat het shirt overeenkomt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik kon zelf de achtergrond van mijn logo niet wegkrijgen in het juiste bestand om deze te laten bedrukken en ik ging er dus ook al vanuit dat ik deze achtergrond zo bedrukt ging krijgen. Echter heeft iemand van het personeel dit zelf voor mij weg gehaald wat ik super fijn vond! super tevreden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Snelle levering, goede kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prijs/kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Niet

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten werkt makkelijk en het eindresultaat is het zelfde als het op de pc Verbeterpunten meer lettertypes oid

Pluspunten Snelle levering, makkelijk te gebruiken. Voor herhaling vatbaar.

Pluspunten goede kwalitiet en snelle levering Verbeterpunten shirt vielen behoorlijk klein

x

Pluspunten Na betaling was de bestelling binnen een paar dagen binnen. De t-shirts zijn van hoge kwaliteit en de bedrukking ziet er heel netjes uit. We zijn heel tevreden!

Pluspunten Eerste bestelling voldeed niet aan verwachting qwa maatvoering, maar dit is heel goed opgelost door de bestelling opnieuw te maken in een grotere maat.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Opdruk is van slechte kwaliteit (het zwart van het shirt kom erdoorheen), veel kleiner gedrukt dan aangegeven op website. Geen melding op website dat het bestand van slechte kwaliteit zou zijn. Slechte klantenservice. Bestel hier nooit meer wat en heb er al een blog over geschreven hoe slecht het is. Intussen via een ander bedrijf een bedrukt T-shirt ontvangen dat wel in orde is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service. Leveren binnen opgegeven levertijd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Goed telefonisch bereikbaar Snelle levering Verbeterpunten De afdruk op het t-shirt kwam niet overeen met ingevoerde afbeelding.

Pluspunten

snelle levering en kwaliteitsvol drukwerk een echte aanrader!

Geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling was vlot in huis, makkelijk eigen shirts maken.

De maten vielen tegen. Ik zelf had een maat groter besteld maar nog zat het behoorlijk krap.

x

Pluspunten

Mooie kwaliteit bedrukte t-shirts en als er dan toch wat is uitstekende service! Snelle levertijd en niet duur.

Op het account is de bestelling (eigen ontwerp) niet terug te vinden; is mi toch wel handig.

Pluspunten Makkelijk te bestellen. Snelle levering Verbeterpunten Nvt

Pluspunten Snelle levering Goede kwaliteit shirts en bedrukking

Pluspunten

Snel geleverd met goede kwaliteit!

Pluspunten

Snel geholpen met mijn (telefonische) vragen, snel geleverd, eindresultaat zag er fan-tas-tisch uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle afhandeling, goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

The Tshirt quality was good

The options to 'design' the Tshirt were limited and it wasn't very user friendly. I'd suggest improving the interface where you can change colors, font, size in a more user-friendly manner (it was taking too long I was almost going to give up).

Gildestraat 17

8263 AH Kampen