Pluspunten
Optie tot opdruk Verschuiven van bovenarm naar onderarm, was er (toen nog) niet, heb dit als opmerking vermeld bij bestelling en men heeft dit toen ook prima zo gedaan. Bedankt, nu te zien wanneer ik arm op tafel leg.
VerbeterpuntenMogelijkheid tot opdruk Verschuiven van bovenarm naar onderarm
Pluspunten
Heb er al enkele malen een bestelling geplaatst. Steeds gekregen wat ik vroeg.mooie shirts en prima drukwerk. Na vele malen wassen nog als.nieuw.
Pluspunten
Snel, goede prijs-kwaliteit, goede communicatie
Pluspunten
Hele vlugge levering en perfecte druk. Echt top!
VerbeterpuntenNa mijn 3 bestellingen, nog altijd totaal geen klachten ondervonden!
Pluspunten
Goede en snelle reactie op mijn specifieke verzoeken en levering keurig op tijd
Pluspunten
Mijn full color design gemaakt in (ms)paint komt heel goed over op textiel! Zeer goede druk kwaliteit!! Al bezig met volgende design...
VerbeterpuntenDesigns in webshop wel wat simpel.... Misschien eens praten met iemand (ik)
Pluspunten
VerbeterpuntenKlantenservice, ik heb een bericht gestuurd over een shirt met een gaatje in de print. Ik heb hier nog geen feedback over gehad. Erg slecht, zeker aangezien ik 25,61 per shirt heb moeten betalen neem ik aan dat het goed is.
Pluspunten
Mooie kwaliteit sportshirts en levering conform afspraak. Reageren ook snel op vragen via chat en e-mail.
Pluspunten
Zie bovenstaanden.
Pluspunten
Houd je op de hoogte via e-mail
Mijn t shirt is binnen 1 week helemaal verkleurd en gaat niet meer weg met het wassen erg jammer
Het maatlabel is wel onduidelijk. Heb nu 2 maatjes S besteld, maar dat mochten eigenlijk mediums geweest zijn.
Pluspunten
Shirt kwam zaterdag binnen, we hadden maandag besteld.
VerbeterpuntenToen we het shirt binnenkrijgen, bleek wel dat de foto's niet van genoeg kwaliteit waren. Het zou fijn zijn als er een soort filter in jullie programma zou zitten, die dit van te voren al laat weten.
Pluspunten
CORRECTE AFHANDELING
Pluspunten
Levering binnen gestelde termijn van een mooi bedrukt sportshirt.
VerbeterpuntenVoor de bedrukking op de voorzijde en achterzijde betaalde ik 2 keer 7,5 euro. Dat begrijp ik. Ik had eenzelfde pdf voor de voorzijde en voor de achterzijde. Wat kleiner op de voorkant en wat groter op de achterkant. Ik betaalde 2 keer de meerkosten voor het transparant maken. Oftewel 2 keer 25 euro. Dat vind ik duur en ook onterecht, omdat het dezelfde pdf was. Het systeem staat niet toe om aan te geven dat het om een identieke pdf ging. Dus MOEST ik akkoord gaan met twee keer dezelfde pdf transparant te laten maken. Punt voor verbetering! Ik zou het waarderen als aan mij alsnog 25 euro terugbetaald zou worden. Liesbeth
Pluspunten
Snelle levering van goede producten. Vakwerk geleverd met het meedenken en bijsnijden van het gewenste logo. Alweer heel tevreden over Digitransfer!
VerbeterpuntenDe mobiele versie van de website is minder goed navigeerbaar dan de desktop versie. Mogelijkheid om andere bestandstypen in te voeren in de ontwerptool zou een plus zijn.
Pluspunten Jullie leveren wat jullie beloven Verbeterpunten Met het ontwerpen van je eigen shirt is het nog moeilijk in te schatten hoe groot de tekst er uit gaat zien en op welke hoogte (ivm vaak ongemakkelijk geplaatste teksten bij borsten). Mijn advies is om het ontwerp venster groter maken, dus specifiek het gedeelte waar je een shirt kan aanpassen.
x
Pluspunten
Snelle respons op mijn vraag, snelle service
VerbeterpuntenLogin access op website verbeteren/duidelijker maken
Pluspunten
Kwalitatieve hoodies ! We love them at Howaboutsales !
VerbeterpuntenDe vectoren worden niet goed opgeladen, je moet die altijd via mail sturen.
Pluspunten
Ze nemen wel je betaling in onvangst
VerbeterpuntenZe doen er vervolgens niks mee