Erg tevreden. Perfekt kwaliteit tshirt is mooi gemakt, service en communikatie ook top

Zeer goede service

De eerste trui is geleverd met een vlek. Dat kan gebeuren natuurlijk. Na goed contact hebben we een nieuwe trui mogen ontvangen welke wel mooi is. De communicatie is netjes en oplossingsgericht. Fijn bedrijf waar ik zeker nog eens terug zal komen!

Uitstekende kwaliteit en prettige site

Enige tijd geleden hier een vest besteld en laten bedrukken. De site geeft je ontzettend veel overzichtelijke mogelijkheden qua bedrukking, ook kan je zelf foto's uploaden. Na levering nog steeds zeer tevreden in het bijzonder natuurlijk de drukkwaliteit. Ik zou deze winkel aanbevelen bij vrienden!

Probleem snel opgelost

Twee jasjes besteld waarvan de opdruk op de mouwen ondersteboven stond. Zonder gedoe werden gewoon twee nieuwe jasjes besteld, waarvan ik ook nog voor een jasje een maatwijziging heb doorgegeven. Ik bood aan om daarvoor ter betalen maar daar wilde men niets van weten ! Ze bestaan dus nog echt, de echte klantgerichte ondernemers! Volgende bestelling absoluut weer hier !

Mijn bestelling was er binnen de 5 dagen zoals vermeld. Mijn t-shirt vind ik echt geweldig! Heel mooi gedrukt en helemaal zoals ik had gevraagd. Ik raad het zeker aan.

Matig

2 polo's als test besteld voor €46,90. Goede kwaliteit polo. Helaas een sticker opdruk die na 4 keer wassen al los laat. Kan er nu helaas niks meer mee. Ga hier dus niet mijn merchandise bestellen. Geen idee of dit mijn schuld is of van het bedrijf, maar de sticker opdruk en even persen zou verboden moeten worden. 100% troep.

Ontevreden

De afdruk van de foto en de tekst op het door hun geleverde T-shirt komt totaal niet overeen met zoals ik het online besteld en gelay-out had via hun website. De tekst was vele vele malen kleiner en op een andere lokatie dan ik aangegeven had. De kwaliteit van de fotoafdruk zelf vind ik goed.

Goede kwaliteit

De shirts werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Bij een volgende gelegenheid kom ik zeker hier terug.

Super mooi gedrukt

Ik ben heel blij met mijn mooie mowgli trui

Goed product maar late bezorging

Mooie trui en netjes gedrukt Maar met de spoedbezorging a €25 Was de trui te laat Op de dag dat hij bezorgd zou worden, Heb ik zelf gebeld naar klantenservice ‘Oh.... die is nog niet verzonden’ ‘U ontvangt hem morgen’ ‘We zullen de bezorgkosten terugstorten’ Maar ondertussen was mijn kado wel te laat En hadden ze uit zichzelf niets laten horen

Prima levertijd redelijke prijs en goede kwaliteit.

Niks op aan te merken.

Erg snelle levering, exact als verzocht! Klein drukfoutje werd super snel en erg netjes opgelost.. Kleding is van mooie kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle levering

Het door mij bestelde gedrukte shirt ziet er goed uit en zit heerlijk. In tegenstelling tot andere bedrijven zitten de t-shirts hier goed de maat is dus de maat die je normaal hebt

Snelle service en goede kwaliteit

Zoals boven geschreven

Heel goede service

Ik heb het t-shirt mooi bedrukt en binnen de afgesproken tijd ontvangen

Mooie kwaliteit, ziet er heel professioneel uit.

Zeer goed!

Zeer zeer goede kwaliteit en service!

De print van het t-shirt dat ik ontving was nogal slecht van kwaliteit. Hierover heb ik gemaild en heb ik verzoek gekregen het shirt terug te sturen. Wat ik daarvoor in de plaats heb gekregen was boven verwachting mooi!!! Wauw! Geweldige service! En gelukkig net op tijd voor pakjesavond 🥰

Snel en degelijk

Binnen de week mijn trui ontvangen , juiste kleur en design , algemeen tevreden

Heel positief

Super fijn dat gewoon 1 shirtje kunt laten bedrukken. Mijn zoon was erg blij met zijn shirt met zijn naam erop.

Snel en netjes

Binnen enkele dagen met een mooie print

Pakket 4 weken terug besteld nog niet gekregen

Ik heb mijn pakket 2 bedrukte t shirts 4 weken terug besteld nog steeds niks geleverd

aangename ervaring om bij jullie kleding te laten bedrukken

mooi bedrukt, transparante communicatie over levering, zeer goede servie

nette shirt

Mooie drukkwaliteit. Shirt is wat stugger van stof, maar ziet er goed uit.

Kwaliteit van product is helemaal prima, en ook precies zoals het op mijn scherm stond. Kreeg helaas geen bestelbevestiging, maar kreeg heel snel een reactie op mijn vraag via de mail, complimenten.

TOP!!!

Prima bedrukte sweaters.