Pluspunten Precies zoals ik het heb besteld werd het geleverd. Zelfs sneller dan verwacht.

Pluspunten Handige site en nette levering, zelfs rond de feestdagen. Alles was mooi op tijd binnen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nog geen, eigenlijk? Ik kan nog geen oordeel vellen over iets dat ik nog niet heb ontvangen. Het was een kerstgeschenk dat ik misschien met Pasen zal kunnen afgeven. Als ik mag ontvangen, uiteraard.

Doe geen beroep op PostNL . Ik liet mijn bestelling afleveren op mijn werk (open ma-vrij 08:30 - 16:00u.) omdat ik tijdens de kerstperiode toch niet met verlof was. Eerst zou mijn pakje door Postnl afgeleverd worden op vrij.22/12. Ze komen die dag langs om 17u. Onze bedrijf is gesloten. Ik krijg terug bericht dat het deze keer op woe.27/12 zal geleverd worden. PostNL was op de hoogte dat onze firma sluit om 16u en ook met Kerst en op di.26/12. Dit staat op de deur. Pas op vrij.29/12 komen ze langs, terug om 17:30u. Ons bedrijf is weer gesloten. Ze bellen bij de overburen - een firma met bouwgereedschappen. Die namen waarschijnlijk mijn pakje aan. Waarom? Geen idee maar zij zijn momenteel in bouwverlof. We zijn al 4 januari '18 en ik heb mijn pakje nog steeds niet. Dit vanwege een ontevreden klant.

Pluspunten Ik heb een hardloopshirt besteld . De opdruk zit echt in het shirtmateriaal en ziet er goed uit. Shirt is ook mooie stof. Aanrader

Pluspunten Snelle levering, nette shirts Verbeterpunten De damesshirts vallen erg klein en de herenshirts juist weer erg groot. Zou makkelijker zijn als dit meer overeen komt met gewone maten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekend geholpen met een niet bestaand logo

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Was snel klaar

De logo op achterkant trui was veel te warm geworden was geel geworden

Pluspunten

Super snell

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd netjes over de stand van zaken op de hoogte gehouden. Mooi op tijd geleverd.

Jammer dat veel kwaliteiten en maten niet verkrijgbaar waren.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Rond de feestdagen een bestelling gedaan en ondanks dat was de bestelling heel snel binnen en zag er precies zo uit als ik bedoelde.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik was aangenaam verrast van de drukkwaliteit! Het artikel dat ik wou was met perfectie gedrukt, waar ik zeer blij mee ben. Het detail in de druk is geweldig! Ik zou digitransfer zeker aanbevelen aan vrienden of familie.

Ik had een typefout gemaakt. Nu kan ik alles opnieuw doen. Dit is natuurlijk mijn eigen schuld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Ik had iets fout gedaan tijdens het plaatsen van mijn bestelling, de klantenservice heeft me er super mee geholpen om het op te lossen , en ze komen zelf ook nog met goede ideeen !! Dus ik ben super tevreden !!!

Pluspunten Super kwaliteit! Mooie opdruk , en goed verpakt. Erg blij mee Het kado (kinder keeper tshirt) is erg goed in de smaak gevallen zowel bij de ouders als bij het kind.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit/pasvorm van de shirts. Ben er blij mee en de kinderen op school weten nu hoe ik heet....Meneer Jan..."de schoonmaakman"

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering mooie kwaliteit mooie afwerking

Na 2 bestellingen nog geen punten te melden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Ik heb sport shirts besteld. Fijne shirts, mooi bedrukt en een snelle levering. Zeker aan te bevelen! Verbeterpunten Ik wist niet dat de tshirts zo dun zouden zijn (is niet erg, zeker fijn om in te sporten), misschien is het een idee om iets meer informatie te geven hierover bij productbeschrijving.

Pluspunten

snel geleverd, precies zoals op het voorbeeld.

Kon niet tussendoor opslaan en veranderen, moest steeds opnieuw beginnen als 't fout ging, had moeite met centreren van de tekst.

Pluspunten snelle service Verbeterpunten geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ondanks dat ik te laat had besteld hebben jullie je best gedaan om het op tijd te leveren en dat is ook gelukt. Daarnaast kreeg ik het logo niet goed en ook dat hebben jullie ook gedaan, ben super tevreden! !!

Gildestraat 17

8263 AH Kampen