3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De medewerkers zijn zeer meedenkend & behulpzaam om op een betaalbare manier een mooie opdruk op het shirt te plaatsen. Bedankt!

Pluspunten snelle service, goede kwaliteit Verbeterpunten -

Pluspunten snelle levering Verbeterpunten prijzen aan iets te hoge kant vergeleken met concurrenten

Pluspunten

Snel geleverd & ziet er mooi uit

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Super snelle levering, zelf naar het buitenland - mooie opdruk en fijn werkende site Verbeterpunten Vorm van de Dames Tank Tops kan beter, erg breed aan de bovenkant en kleur (roze) komt niet helemaal overeen met de foto/verwachting - maar voor zo'n prijs, kun je eigenlijk niet klagen

Pluspunten Snelle levering

Pluspunten

Spoedlevering was inderdaad supersnel, dinsdagavond laat voor Hemelvaart besteld en vrijdag was het binnen. De kwaliteit van de (sport)shirtjes is erg goed. Een volgende keer bestel ik hier weer.

Pluspunten Super snelle service

Pluspunten

Kon via site niet voor elkaar krijgen wat ik graag hebben wilde, maar via aanvullend bericht wensen duidelijk gemaakt en men heeft het precies zo uitgevoerd.

Mijn bestelling werd prima verzorgd, zou niet weten hoe het beter zou moeten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit, ik ben heel tevreden, er gaan nog t shirts volgen .

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit t-shirts. Keurig en snel opgelost toen t-shirt niet de goede afmeting bleek te hebben. Zeker een aanrader!

Pluspunten Snel en prima geregeld . Verbeterpunten Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Snelle levering, goede communicatie via mail, relatief goedkop en goede kwaliteit! Ik kan deze website aan iedereen aanraden. Verbeterpunten Het bestellen van de shirts zelf vond ik - met name in een grotere oplage - erg onduidelijk en onoverzichtelijk, met name aangezien de plaats van de bedrukking bij elk individueel shirt was versprongen, terwijl ik de bedrukking in het midden had geplaatst. Daarbij vind ik het niet goed dat de preview-versie van het bedrukken van bijvoorbeeld een logo je slechts een .jpg-bestand kan uploaden. Op deze manier kan je een wit logo met een transparante achtergrond niet uploaden en dus niet zien hoe het eruit ziet, aangezien je bij het .jpg bestand een wit vlak ziet. Dit is de reden waarom wij het logo uiteindelijk hebben laten vervallen en waardoor sport-bedrukking.nl dus best wat geld is misgelopen ;). Misschien even aanpassen naar dat je ook .png-bestanden kan uploaden?

Pluspunten Snel en netjes geleverd. Niet duur

Pluspunten

goede kwaliteit tijdig geleverd op de hoogte gehouden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Vriendelijke klantenservice Bereid om iets extra's voor je te doen Efficiënte levering Verbeterpunten meer flexibiliteit in het bestellen. Je moet met verschillende maten of nummers een voor een bestellen.

Toppie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten Snelle levering, mooi product. Verbeterpunten T-shirts vallen wat kleiner dan verwacht.

Pluspunten Snelle levering Bereikbaarheid voor vragen

Pluspunten

Telefonische klantenservice was heel duidelijk. Beantwoordde de vragen snel en gaf duidelijke updates over het verloop van mijn bestelling. Assistentie na telefonisch contact werd goed en snel opgepakt via mail.

Er kan duidelijk aangegeven worden voor welke orders de spoedservice mogelijk is en welke niet. Aanleveren van EPS of AI bestanden lukte niet via de website. Alleen JPG was mogelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten T-shirt ontwerpen ging heel erg makkelijk. Even goed opletten dat je elke regel afzonderlijk moet instellen maar als je dat door hebt gaat het goed. Erg mooi resultaat, ook snel geleverd. Verbeterpunten Misschien ergens aangeven dat elke regel apart ingesteld moet worden. Maar uiteindelijk zie je het bij het voorbeeld dus tja eigenlijk is het niet nodig.

Gildestraat 17

8263 AH Kampen