Pluspunten Ik kreeg de spullen die ik besteld had. Verbeterpunten Goede communicatie over de maatvoering zou wel fijn zijn. Ik had de personen opgemeten die de shirts aan moesten en toch passen ze niet. Ook zat de print niet netjes recht. De oplossing was dat ik zelf nieuwe mocht bestellen met slechts 10 procent korting. Over het herstellen van de fout wordt dus ook nog eens een keer winst gemaakt. Als je dit soort fouten netjes oplost komen klanten terug, op deze manier niet.
x
Pluspunten Snelle levering Goede kwaliteit shirt Goede kwaliteit bedrukking Duidelijk overzicht qua bestelling Opdruk creëeren erg makkelijk en mooi Verbeterpunten Het is wat aan de dure kant, maar ik kon het nergens goedkoper vinden
Pluspunten
Mooie shirts met leuke teksten
VerbeterpuntenDe damesshirts die ik heb besteld zitten heel strak bij de oksels/bovenarmen, dus zijn eigenlijk wat te klein
Pluspunten
Een heel snelle verwerking van de producten.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Gewoon goed!
Verbeterpuntengeen
let bij 1e order op, shirts te groot, en logo verkeerd
Pluspunten
Je ziet precies wat je besteld, en niet een neppe afbeelding van kleding. Ze houden je ook op de hoogte van het productieproces.
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Pluspunten
brede keuze / fraaie website
Pluspunten Dat er even gebeld werd om te overleggen over de logo's Snelle service Snel reactie via de mail Verbeterpunten Website niet steeds even soepel (zelf logo's invoegen)
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en service zijn fenomenaal!!!!!!!!!!!! Vooral Manel is een ster!
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede kwaliteit. Genoeg keuze.
VerbeterpuntenIk heb nergens op de site gezien hoe de maten uitvallen. Misschien heb ik hier ook over heen gelezen. Nadeel hiervan is dat het t-shirt wat ik besteld heb eigenlijk iets aan de krappe kant is. Zou fijn als dit ergens vermeld zou worden om t-shirt dan maatje groter te bestellen. Maar misschien hebben jullie dit wel al en heb ik het gemist.
Pluspunten
Goede kwailiteit
VerbeterpuntenSnelheid.
Pluspunten Netjes en snel de opdracht verwerkt. Dit door middel van een mailtje hoever t proces is. Keurig o de afgeleverde datum bezorgd
Pluspunten Snelle levering (3 dagen na bestellen met spoed). Verbeterpunten Klein puntje: Status update. Er werd de volgende dag direct gemeld dat de bestelling in behandeling was genomen, maar pas 2 dagen later eind van de dag werd gemeld dat de bestelling gereed was. Een tijdindicatie vooraf over hoe lang dit zou kunnen duren was fijn geweest. De website al een indicatie over de tijd van het gehele proces, maar of dit voor 1 of 200 shirts is staat hier niet bij.
Pluspunten
Ik kreeg direct antwoord op al mijn vragen.
Pluspunten
Hoewel er stond dat er rekening gehouden moest worden met een levertijd van 3-5 dagen, kreeg ik één dag na het plaatsen van de bestelling al de melding dat het shirt onderweg was, super om te horen natuurlijk!
VerbeterpuntenEr zijn al een hoop verschillende lettertypen, maar meer opties zijn natuurlijk altijd leuk!
Pluspunten
Druk/print is mooi.... Goeie kwaliteit.
VerbeterpuntenMeschien iets betere of duidelijk vermelding van kwaliteit van de t-shirts.
Pluspunten Zondag besteld, en op woensdag al in huis. Kwaliteit shirt is goed! Shirt is geworden zoals ik hem gemaakt hebt op de site.