Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
Snel geleverd. Leuk een kortingsactie erbij!
VerbeterpuntenTrui had iets meer gevoerd mogen zijn. Zo is die net wat warmer. Fleace truien een idee voor het assortiment?
Pluspunten
Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle levering. Mooie afdruk op de truien. Veel keuze uit basiskleur truien.
VerbeterpuntenNiet helemaal duidelijk welke maat ik nodig heb. Ik had L bestelt, omdat mijn vriendin bij de meeste truien M/L heeft. Maar uiteindelijk heb ik de truien opnieuw besteld in S. Het kan aan mij liggen, maar ik mis een matentabel (of ik heb m over het hoofd gezien).
Pluspunten
goede site. Makkelijk je eigen trui o.i.d. te ontwerpen. Betaalbare goede kwaliteit hoody.
VerbeterpuntenIk had de cm genomen die vermeld stonden op de site en vergeleken met een goede trui die we al hadden voor de juiste maat, maar heb daardoor helaas toch de hoody achteraf groter moeten bestellen.
geen
Pluspunten
Duidelijke site, super snelle levering
VerbeterpuntenNiks, jullie zijn top!
Pluspunten
Ben zeer positief, ondanks de feestdagen hebben ze zeer snel geleverd. Ook het contact met de dame van de klantenservice was professioneel en zeer vriendelijk. Ze heeft haar belofte helemaal waargemaakt. Ook de kwaliteit van het t-shirt en de opdruk zijn prima.Een aanrader voor iedereen.
Pluspunten
Erg goede en nette shirts. Na een aantal keer wassen ziet het er nog steeds heel mooi uit.
Pluspunten
Sneller geleverd dan gedacht
VerbeterpuntenKleur geel was in het echt fletser dan het felgeel online De 'ij' heeft maar één puntje ...
Pluspunten
Goede keuze om af te drukken en wordt correct gelevert met wasvoorschrift. Ik kom nog eens terug.
VerbeterpuntenMisschien nog opties voor afdrukken op mouwen e.d. lastiger plekken toevoegen?
Leverinh
Pluspunten
Goede kwaliteit en snel geleverd
Pluspunten
Pluspunten
Grote keuzemogelijkheden
Pluspunten
Besteld en het is snel geleverd.
VerbeterpuntenDe site is hier en daar een beetje onduidelijk. Meer info over de artikelen
Pluspunten
Snelle service, vriendelijke personeel, goed kwaliteit en snelle levering.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Snelle levering ondanks de kerstdrukte
Pluspunten
Ruim aanbod, personaliseerbaar en snelle service!
VerbeterpuntenDe maten zijn vrij klein, dit kan beter aangegeven worden op de website! Ik kocht nu een zwangerschaps t-shirt voor mijn collega in een medium want ze is nog niet ver en vrij mager maar ze past hier niet in.