Alles volgens afspraak

Kindersportshirts met opdruk besteld. Alles netjes op tijd ontvangen.

Goede, mooie kwaliteit

Fijne, betaalbare shirts van een goede kwaliteit.

Geweldige kwaliteit, goede service, goed behandeld

Duidelijke website, online editor had soms wat moeite om eerder gemaakte instellingen te onthouden. Bedrukking van hoge kwaliteit, ik had enkel verwacht dat de controle van de bedrukking nog zou plaatsvinden. Het resultaat was daarom niet helemaal als verwacht, maar dit is nadien heel keurig opgelost! Goede prijzen en in kleine aantallen te bestellen. Top service!

Echt een aanrader!

Top kwaliteit shirt en top kwaliteit druk. Nog een advies: vermeld bij het organic shirt op de website dat het niet alleen gaat om biologisch katoen, maar ook om een GOTS-gecertificeerd shirt, waarbij de goede werkomstandigheden van de textielmakers gegarandeerd zijn. Ook het Fair Wear-keurmerk zou op de site vermeld mogen worden.

Levering groep volgens planning. Zeer netjes verzorgd allemaal. Ik had 1 shirt besteld voor een speciale gelegenheid en ook dat was geen probleem.

Ik heb een hardloopshirt laten bedrukken. Aan de voorkant een foto met, aan de achterkant tekst en twee plaatjes. Goed gelukt, snel geleverd. Verbeterpunten: opmaakprogrammaatje online werkt niet helemaal lekker. De kleur van de letters sprong steeds terug op zwart. Verder top!

Goede service, mooie kwaliteit

Vriendelijke behulpzame medewerkers, keurige opmaaktool, kundig personeel. De herenshirts vallen goed. De damesshirts ook, maar zijn een beetje aan de korte kant, waardoor het positiever inschatten van je confectiemaat geen aanrader is. Realistisch bestellen, dan zit je goed. Drukwerk is erg netjes opgeleverd.

Goede service!

Herenshirts besteld. Wilde in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal damesshirts. Op de site was dit niet beschikbaar, maar alsnog was er van alles mogelijk na contact met de klantenservice. Er is vervolgens alles aan gedaan om de levering op tijd binnen te laten zijn. Tip, plaats alles wat beschikbaar is op de webshop.

Mooie shirts voor mooie prijs!

Mooie geel-blauwe print aangeleverd voor op geel shirt. Bijzonder goed afgedrukt op het shirt. Helaas niet al te grote shirts al is het XXL.

Uitstekende kwaliteit!

Ik heb voor mijn afdeling al vaker shirtjes besteld, de kwaliteit van de shirtjes, en nog belangrijker, de bedrukking is uitstekend! Ook na veelvuldig wassen slijten of krimpen de shirtjes niet en prijkt ons logo nog trots! Ik zal zeker nog vaker bestellen.

gewoon prima

gebruiksvriendelijke site , makkelijk te bestellen .

Blij met mijn bedrukte t shirt

Een mooi t shirt laten bedrukken. Heel mooi geworden. Snelle verzending. Goede prijs/ kwaliteit.

Goede service maar niet perfect

Na het bestellen van het shirt werd ik gebeld ivm het ontwerp, zodat deze het best uit zou komen. Hierna kreeg ik een mail dat de produktie in gang gezet was. Helaas bleef het daarna even stil en was er geen zicht op de voortgang totdat het shirt enkele dagen later bezorgd werd. Wellicht is het mogelijk om aan te geven hoe lang dit proces zal duren. De print voldeed aan de verwachtingen en het was/strijk-advies dat bijgevoegd is heeft absoluut waarde.

Prima shirts, mooie bedrukking en vriendelijke medewerkers

Shirts met spoed besteld. Na de bevestiging van de order, die ik met iDeal, dus gelijk, betaald had, duurde het nog 16 uur tot de melding dat betaling was ontvangen en de order in behandeling was genomen. Dat kan beter en vooral sneller. Bij andere winkels krijg je die bevestiging binnen 5 minuten. Evenzogoed was het product prima; de bedrukking is mooi en de medewerkers die ik heb gesproken waren professioneel en vriendelijk.

Prima persoonlijke service!

Digitransfer levert een goed product tegen een redelijke prijs. Daarbij is ook voor kleinere bestellingen aandacht voor persoonlijke wensen. Klasse!

Snelle en Juiste levering

Bestelling is afgeleverd volgens aanvraag Wordt goed op de hoogte gehouden over de vorderingen van de bestelling Product lag volgens afspraak klaar op locatie Gorinchem

Tijdige levering en goede kwaliteit

Super handig en kwalitatief goed

Gemakkelijk te ontwerpen. Voor vragen zijn ze goed bereikbaar. Al meerdere malen iets besteld.

super mooi product, makkelijk te ontwerpen

super mooi product, makkelijk te ontwerpen

Mooie kwaliteit trui en prima service

Bij de eerste trui die ik heb ontvangen waren in verhouding de mouwen tekort t.o.v de trui. Heb contact opgenomen met de klantenservice en die bood aan om een nieuwe toe te sturen....En mijn zoon is er super blij mee, krijgt veel complimenten over de trui met zijn eigen ontwerp..

De bedrukkingen waren uitstekend. Het kwaliteit van de sportpolo's is prima. En eindelijk de XXL polo's! Die mogen jullie wat meer in voorraad nemen, als enig puntje van aandacht! ;)

Super pasvorm en mooi/strak bedrukt!

Een heren mesh shirt laten bedrukken. Zowel S als L welke bij mijn teammaat en mij heerlijk vallen. Goed ademende stof, snel droog en goed bedrukt. Laat niet los bij mij. De levertijd was zoals aangegeven.

Goede kwaliteit en mooie drukking

De tshirt zijn echt van zware en goede kwaliteit. Helaas was bij mijn eerste drukking één quote-teken weggevallen. Gelukkig is dit kostenloos opgelost en de nieuwe drukking is echt helemaal gaaf!

top

Geweldige service

Bedankt voor de snelle service

Ondanks de vakantie tijd, konden we snel nog even een bestelling plaatsen en regelen.

Gildestraat 17

8263 AH Kampen