Pluspunten Top, snelle levering, handige website
Pluspunten
Snelle afhandeling Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe kleur legergroen is maar bij een of twee kledingstukken te kiezen. Ik had de cap ook wel in legergroen willen hebben. Heb maar een bruine besteld.
Pluspunten Denken goed mee, reageren snel en leveren snel!
Pluspunten
Perfecte communicatie bij fouten in bestand, geduldige en zeer attente hulpverlening!
Pluspunten
Duidelijke website, Snelle levering
VerbeterpuntenDe kleur op de website is anders dan in het echt. Mooier. Jammer dat dat op de site niet te zien is.
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit. Doen het beetje extra wat je als klant een zeer goed gevoel geeft
Pluspunten
Pluspunten
Er wordt goed meegedacht met de klant om het gewenste resultaat te bereiken. Alle bijzonderheden die aangegeven worden bij de bestelling worden serieus genomen. De spoedservice is écht snel, binnen één dag waren er vijf truien en vijf t-shirts bedrukt en lagen ze klaar om opgehaald te worden. Een fijn bedrijf om mee samen te werken!
VerbeterpuntenHet lijkt er op dat bij een meerkleurige druk waarbij de verschillende kleuren losse objecten betreffen, de verschillende gekleurde objecten handmatig op de juiste positie gelegd worden, waardoor er een klein onderling verschil tussen de producten is. De kleuren leken uit een standaard pallet te komen, en kwamen niet 100% overeen met het aangeleverde ontwerp.
Pluspunten
Snel, betaalbaar
VerbeterpuntenBij het schalen van een afbeelding in de ontwerptool zou een weergave van uiteindelijk formaat in cm/mm fijn zijn.
Pluspunten The service is really fast, I received my order within a couple of days. Also, one of the printing was damaged and they rapidly send a replacement. Excellent service and excellent quality!
Pluspunten Goede snelle service. Goede kwaliteit shirts én bedrukking
Pluspunten
Hele snelle service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik heb de verkeerde shirt gekochte ik heb een brede shirt gekomen ipv een small .
Verbeterpuntenik heb een verkeerde shirt gekocht kan ik hem ruilen of terug brengen
Pluspunten
-Snelle en duidelijke antwoorden op vragen -Goed oplossingsgericht -Goede helpdesk -Snelle levering
Pluspunten prijs-kwaliteit verhouding is goed, de online omgeving eenvoudig en bij vragen is het bedrijf goed bereikbaar. Verbeterpunten vooralsnog geen...
Pluspunten Geheel volgens verwachting gedrukt en op tijd geleverd
Pluspunten Ik ben erg tevreden over hoe ze begrepen wat ik wilde (zonder dat ik daar heel specifiek over was). Had een zwarte achtergrond gemaakt bij het logo, zodat er geen wit vlak op het zwarte shirt zou verschijnen. Maar dat hebben ze gesnapt en hebben alleen het logo zelf gedrukt. Super!
Pluspunten
heldere website, met veel hulpmiddelen om een goed product samen te stellen, Vlotte financiële afhandeling en levering. Mooie kwaliteit product, zowel stof, model, als het drukwerk
VerbeterpuntenNiet direct duidelijk dat de kosten van een shirt exclusief de bedrukking is. Dat kwartje viel bij mij later pas. De aanvankelijk lage prijs viel later toch wel flink tegen toen de bedrukkingskosten er bij gekomen waren. Als je je samengestelde ontwerp wilt opslaan lukt dat niet goed de afzonderlijke onderdelen worden wel opgeslagen, maar ze blijven niet op hun plek, een rommeltje dus dat je dan weer op orde moet maken.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit opdruk en shirts/hoody's! Ook na aantal keer wassen (en per ongeluk een keer in de droger) blijft de opdruk erg mooi.
VerbeterpuntenUploaden van eps bestanden (of ai - adobe illustrator) mogelijk maken. En petten met eigen opdruk ipv alleen tekst zou ook fijn zijn.
Pluspunten snel, netjes, kwaliteit
Pluspunten
Veel keus en snelle levering.
VerbeterpuntenHeb ik niet