super!

makkelijk programma, prima resultaat

Zeer bevredigend resultaat

Het enige minpuntje zijn de bezorgkosten die een beetje duur lijken.

goede stickers

prima in te vullen op de site en goed voorbeeld te verkrijgen. stickers zijn ook naar verwachting goed geleverd.

Ultrasnel geleverd

Maandagmiddag besteld in België en woensdag voormiddag al in de brievenbus. Stickers hebben ook een goede kwaliteit!!

Makkelijk

Makkelijk en snel

Ze hebben me goed geholpen aan de telefoon en direct besteld. Stickers veel vroeger geleverd dan voorzien dus nog een pluspunt

Denken met je mee, top service!

Denken met je mee, top service!

Top kwaliteit

Voor ons bedrijf zochten wij stickers en kwamen wij uit op Dr sticker. Snelle levering en echt zeer goede kwaliteit is wat wij kregen en precies zoals wij het besteld hadden. Hier gaan wij zeker vaker bestellen

mooie stickers, makkelijk zelf te ontwerpen, duidelijke site.

Zeer klantvriendelijk en prima service!

Prima service en zeer klantvriendelijk. Mijn afbeelding was niet goed genoeg van kwaliteit. Ik werd hierover persoonlijk benaderd en geholpen. Daarna was de bestelling snel rond en verzonden.

Super goed product, precies zoals we het wilden. Ook correspondentie per e-mail, beschaafd, vriendelijk en in keurig Nederlands. Een verademing!

Super gaaf geworden

Makkelijk snel en goed!! Tot snel…

Zoals verwacht

Vriendelijke en snelle antwoorden bij vragen. Goede kwaliteit van de stickers.

Goede kwaliteit en service

van bestelling tot levering perfect verlopen.

Goede begeleiding van begin tot aan de levering

Nette stickers ontvangen, maar met totaal ander lettertype dan opgegeven

[Update] Nadat ik mijn (initiële) review zoals hieronder geplaatst had, kreeg ik vrijwel direct een vriendelijke mail van DrSticker met zowel een erkenning en analyse van het symptoom als ook het aanbod om GRATIS nieuwe stickers met het correcte lettertype te laten drukken en versturen: dat is nog eens service! Inmiddels heb ik ze ontvangen ook en ze zijn uiteraard van dezelfde topkwaliteit, maar dan nóg mooier gelukt vanwege het lettertype ;-) Geen enkele twijfel, ik kom zeker terug bij DrSticker en kan de service/producten zeker aanraden: een erg intuïtieve self-design interface en ongecompliceerd bestelproces met snelle levering. [Outdated/Solved] De afhandeling (bestellen, betalen, verzending/ontvangst, ordercommunicatie) ging prima; ik had echter een totaal ander lettertpe geselecteerd dan op het uiteindelijke resultaat geprint was. Wel bruikbaar, maar niet wat ik had besteld/gevraagd dus.

Everything as ordered

Stickers were good and fast delivered

Vlotte service voor en na verkoop.

Stickers waren vlot besteld, kreeg mooie updates van de status. Had even een minder goede kwaliteitsdruk ontvangen maar kreeg na een mailtje vlot het voorstel deze kosteloos opnieuw te verwerken. Netjes afgehandeld en zeker een aanrader.

Snel en gemakkelijk

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd en net materiaal

Helemaal goed

Mooie sticker. Snel geleverd

Goede hulp

Super geholpen

Steeds goede service en top producten

Ik heb reeds meerdere bestellingen geplaatst. Absolute aanrader.

Geweldige service

De eerste versie had dichtgelopen witte letters door zwarte achtergrond, kleuren waren door verwisseling RGB en CMYK codering flets. Dit bleek door de kwaliteitscontrole geglipt. Maar het bedrijf was zo vriendelijke e.e.a. op opnieuw te drukken. Ziet er nu goed en scherp uit. Erg blij mee!

Mooie kwaliteit.

Prijs/kwaliteit verhouding is top. Mooie duidelijke ware kleuren. Mooi product. Gaan we nog eens doen.

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal