Hij was goed geproduceerd en snel geregeld

Goede site met duidelijke omschrijving.

Prettig contact

Professioneel

snel geleverd en goede kwaliteit

snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle correcte levering

Prima bedrijf

Fijn en prettig bedrijf om zaken mee te doen. Wij bestellen al jaren de belettering voor ons bedrijf kofferopdak.nl, en nu een bestelling geplaatst voor ons nieuwe bedrijf Rexcraft. Contact met de werknemers is zeer prettig en er is altijd een oplossing.

Top en snel geregeld!

De kwaliteit van de stickers en de snelheid is top. Wat ik jammer vind maar dat is een tip; waarom 100 stickers in een doosje? In een envelop met harde kant is het goedkoper en kan het zo door de brievenbus.

Fantastic!

Super quality, very fast, and communication with the company was easy. I will 100% recommend it.

Goed geregeld

Super snel druk werk en verzending dat mag ook wel met die 50 euro

Werkt niet alleen mooi maar ook makkelijk.

Bij het bestellen van de stickers was verassend want zou binnen 2 weken binnen zijn maar was met 1 week al binnen. Top dus!

Helemaal tevreden

De website is duidelijk. Je kan van alles uitproberen voordat je de definitieve bestelling doet. Product voldoet aan de wensen en was mooi vlot klaar.

Hello, Deze jongens hadden gezien dat er een fout in de afdruk stond. Deze hebben ze voor me aangepast zonder extra kosten. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

Super service

Helemaal top helpen goed en denken goed mee

De stickers zijn zoals ik had verwacht. Mooi goede kwaliteit druk en kleur. Correcte levering.

Kan beter even over legen als wat fout is gegaan

Uit eindelijk resultaat is niet 100 % endit had wel gekunnen na overleg. Ze hebben het wel gebrobeerd maar het ontwerp niet aan gehouden

Goed advies. Juiste aanpassingen. Helaas wel, 1 dag later geleverd.

Alles correct verlopen

Alles correct , goeie website

Duidelijke site snelle service en goede kwaliteit

Ben heel blij met de stickers ze zijn van goede kwaliteit en kon ze makkelijk zelf ontwerpen op jullie site

Snelle levering, goede kwaliteit en makkelijk te maken. Echt top.

Hele goede ervaring onlangs gehad met Dr Sticker in Roosendaal m.b.t. stickers bestellen en alsnog laten aanbrengen door hun. Erg vriendelijk aan telefoon en ook op het filiaal zelf. Men is ook zeer meewerkend in alles wat ik vroeg en wat er e.v.t. gedaan kon worden. Ze komen hun afspraken na en zijn erg klantvriendelijk. Top bedrijf is mijn ervaring en een echte aanrader.

Snel en deelijk

prachtig product netjes geleverd

Alles simpel en snel geregeld

Snelle service, super materiaal

Goede klantenservice en mooi drukwerk

Alles verliep vlot en het afgeleverd drukwerk is zoals ik het wenste.

Goede kwaliteit stickers, goed verpakt

Ronde stickers op vel besteld, zien er mooi uit en waren goed verpakt.

snelle service, wel aan de prijs

snelle service, wel aan de prijs