perfect

Zeer snelle afhandeling en mooi resultaat

goed snel geleverd

goed snel geleverd

stickers

zeer tevreden over de kwaliteit en de vlugge levering van de stickers

Mobiel is waardeloos

Mobiele ervaring van de site was redelijk. Tot het betalen. Daar kwam ik niet doorheen. Jammer.

Goed en snel geholpen (online)

Prachtige sticker van ons logo!

Een hele mooi uitsnede en makkelijk te plakken

Geweldige stickers

Voor mijn Radio Station full colour stickers laten maken. De kleuren springen er uit en ze zijn super mooi geworden. In Doetinchem zie je ze nu overal want hier houden ze van Nederlandstalige muziek. www.radioblackmustang.nl

Makkelijk, snel en goed

De online ontwerp module is erg handig. Je kan virtueel al zien wat je besteld.

goede comunicatie / produckt

Gggg

Gggg

levering op tijd en zoals besteld

levering op tijd en zoals besteld

Makkelijk en snel stickers maken

Wederom stickers besteld. Altijd snel en goed

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en makkelijk te bestellen.

verdeling klop niet

De verdeling van de sticker en tekst is niet correct .

Goed maar duur

Fijne online wizard maar mag iets duidelijk zijn en eennfunctiendie breedte lengte verhouding origineel houd zou erg fijn zijn Sticker was was perfect misschien handig om een doorzichtige plak laag aan te brengen aanbde voorzijde zodat de backing er in 1 keer af kan Sticker was perfect vond t wel erg aan de prijs! Aanbevelen toelichting, naar mijn mening te duur

zeer goed

Correcte service

Goed snelle reactie en levering.

Vlotte afhandeling van de bestelling, voor mijn eerste keer.

Vlot en prima afgehandeld

perfect afgewerkt en uitgevoerd

mijn ervaring met Dr Sticker is 100% positief, een aanrader voor iedereen die stickers nodig heeft!!

Prima kwaliteit en service

Als nieuwe klant heb ik 10% korting gekregen, altijd fijn. Echter werkte de code online niet. Benadert via Whatsapp wat het probleem oploste! Had mijns inziens iets sneller mogen reageren.

Helemaal perfect

Producten zien er zeer goed uit en plakken uitstekend

Ok

Een min puntje. Ik had een vraag gesteld om mijn bestelling voor het drukken te beoordelen en mij op de hoogte te stellen. Dat is helaas niet gebeurd. Graag volgende keer vragen te beantwoorden.

Gewoon Top

Sticker op zondag besteld en dinsdag erop al in de bus. Degelijke kwaliteit en prachtig resultaat. Geen enkele minpunten. Ik zou jullie gewoon aanbevelen aan vrienden en familie.

Netjes volgens afspraak

Levering en staat van het artikel volgens opgave heel netjes en vakkundig verpakt zodat er ook tijdens de verzending niks mis kon gaan

Zeer goede kwaliteit, zeer goede service!

Niet de eerste keer dat ik hier stickers bestel die tegen koude temperaturen, vocht,...moeten kunnen. Zoals steeds de kwaliteit dik in orde. Het is wel de eerste keer dat ik zelf een fout maakte tijdens de bestelling...en zelfs 2..... Direct na de bestelling telefonisch contact gehad met de klantendienst. Ze hebben dit vriendelijk! en netjes opgelost, waarvoor dank! Ik kan deze firma alleen maar aanraden!

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal