goede ervaring

ik werd keurig netjes gebeld met een vraag over de uitvoering van de sticker en kreeg de tip dat het op een slimmere manier kon , ben ik blij mee , fijn dat er nog bedrijven zijn die meedenken ,

Toppie

Zelf verkeerde bestanden aangeleverd, heel fijn meegedacht en tot een resultaat gekomen wat mijn verwachtingen heeft overtreft!

Contact met jeroen die deed een goed voorstel wat goed uitpakte chapau

Tevreden

Orderproces was makkelijk. Telefonisch contact verliep vlot. Levering ook snel en tevreden over 't product.

geen idee nog.

U vraagt hoe mijn ervaring is geweest terwijl ik nog niets ontvangen heb!

Perfect geregeld!

Ik werd netjes gebeld over mijn sticker. Waarschijnlijk had ik het verkeerd ingevoerd. Het eindresultaat was perfect.

Stickers niet goed uitgesneden

Stickers beschadigen als je ze van het vel afhaalt. Op verschillende plaatsen is de stance niet goeduitgesneden.

prima bereikbaar, snelle levering

prima bereikbaar, snelle levering

Snelle ontwerptool en levering

Gemakkelijk stickers te ontwerpen in gewenste maten. Snelle levering, top!

Fijne ervaring

Duidelijk aangegeven bij de bestellingen wat je wil bestellen en hoeveel je wil, met de afbeeldingen foto er bij. Dat is erg fijn.

Gewoon zoals jij het wil krijg je het:-)

Hele goede service.

Tel het een en ander besproken de volgende dag al de levering thuis!

Kwaliteit goed, snel geleverd

Ze hebben een goed service! Mijn foto was niet scherp genoeg en daar werd meteen over gemaild zodat ik niet teleurgesteld zou zijn in de kwaliteit na in samenwerking het te hebben verbeterd heb ik hele mooie stickers ontvangen!

Super, snelle levering,

Opdracht zeer goed uitgevoerd

Super klantendienst!

DrSticker zelf is zeer goed. Veel en goede hulpgekregen bij het maken van mijn sticker. Helaas wordt GLS gebruikt voor de levering en dat is geen goede keuze van DrSticker.....

Fantastische service

Ik werd proactief gebeld over het ontwerp en een betere mogelijkheid deze in te voeren. Daarnaast was de levering sneller dan verwacht. Goed product, top service!

laatste 4 x is de bestelling niet naar wens

laatste 4x is de bestelling niet zo aangekomen als uitgevraagd waardoor Wij vertraging in ons productie process oplopen en behoorlijk wat extra kosten moeten maken..

Te duur bij nader inzien

Te duur bij nader inzien. Ik zag een dag later op een andere site de mogelijkheid tot ** euro dit aan te schaffen.

Nette afhandeling

Probleempje met aflevering, doch nette communicatie en uiteindelijk alles terecht

Snelle service! Top!

Snel geleverd, en een goed product.

Kwaliteit voor auto sticker erg slecht

Ik wist niet meer waar ik mijn andere autosticker vandaan had maar weet nu dat ik Dr Sticker afraad. Slechte kwaliteit .

Top service en heel scnel

Goede kwaliteit stickers, hele goede en snelle service.

Makkelijk bestellen, Top kwaliteit.

Kwaliteit is top en netjes op tijd bezorgd. Ik kan daar niet meer aan toevoegen!

Transport

Beste ik heb het pakje snel en goed ontvangen . En ben ook content met het resultaat .Het enige wat niet goed was is dat de stikker opgevouwen ingepakt was en vol zat met plooien . Tip stuur de stikkers in een soort buis met deksel zo dat die mooi glad aankomt. Mvg Christos

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal