Eenvoudig bestellen en scherp geprijsd

Online bestellen werkt goed Nette prijzen Snelle productie Afhalen was zo geregeld

Snel en goed

Overzichtelijke webshop, snel geleverd.

Goede en snelle service

Veranderde kwaliteitsnivo

De geleverde sticker is van andere kwaliteit dan in het verleden. De basis is van dunne materiaal waardoor het minder degelijk over komt. De tijd moet het uitwijzen mbt. houdbaarheid / degelijkheid .

Matig.

De drukkwaliteit is OK maar de stickers lijken met de hand uitgeknipt. Mijn neefje van 2 doet dat netter. Overal witte randjes. Ene keer links, andere keer boven. Hebben het zelf maar iets bijgesneden. Had ik niet verwacht.

Snelle levering van een correct product aan een eerlijke prijs

Snelle levering van een correct product aan een eerlijke prijs.

Keurig

Steeds top!

top producten, correcte levertijd en prijzen!

DUIDELLIJK INFORMATIE .ERG PRETTIG GEHOLPEN

EEN GOED BEDRIJF WAAR JE GOED WORDT GEHOLPEN.

Goede kwaliteit en snelle levering

Precies geleverd wat ik graag wilde.

no nonsens

Bestellen, betalen, in goede orde snel ontvangen

ik weet het niet ?? we hebben nog niets ontvangen !!!

hoe kan ik nu een beoordeel vellen als ik nog niets in handen heb !! ik ben nog steeds wachtende op de stickers !!! M Van Osta

Na het ontvangen van de proefdruk nog wat héén en weer gemaild en de dag er na waren onze 40 mini-stickers al binnen! We zijn erg blij met de vlotte service en de mooie stickers van DR. Sticker!

Erg snel geleverd, uitstekende kwaliteit!

mijn eerste ervaring is top

zeer behulpzaam en zeer vriendelijk

Heel gemakkelijk te bestellen en na een fout behulpzaam

Zeer behulpzaam bij een fout

Duur

€30 voor 15 stickers. Kwaliteit is wel goed maar ze hebben een witte rand dus niet goed gesneden. Ik had beter verwacht voor deze prijs.

Stickers een klein beetje streepvorming..

3 stuks besteld en 3 stuks eigenlijk visueel niet OK, alsof de toner niet helemaal goed was. Maar inmiddels de beste sticker al gebruikt. (andere waren bedoeld als reserve) De QR-code die in de sticker zit werkt wel gelukkig.

Helaas waren de stickers niet helemaal scherp

We hebben ons logo aangeleverd in 300dpi en is uiteindelijk helaas niet helemaal scherp op de sticker gekomen. De kleur achtergrond die we gebruikte oogt als ruis.

Geen idee, nog niets ontvangen

Hellup

Topkwaliteit

Stickers waren van topkwaliteit en een dag na de bestelling al geleverd

incomplete levering......

levering helaas niet compleet, aantallen kloppen niet. Mail gestuurd met klacht, hoop op spoedige nalevering van ontbrekende items.

Vlotte levering

Eenvoudig om een lay-out te maken van een sticker en de levering verliep vlot.

Alles correct

Correcte prijssetting en correcte leveringstermijn. Positieve ervaring!

Altijd goed !!!

Vaartveld 9 A