Uitstekende service

Uitstekende service

Snel in leveren en letten ook op je ontwerp dat dit goed op de sticker tot zijn recht komt.

Snelle levering; prima kwaliteit

Eenvoudig ontwerpen van sticker; snelle levering; volledig conform verwachting..

heel snelle service en goede kwaliteit

De benodigde stickers waren via de tool zeer eenvoudig te maken. Teksten en afbeelding kunnen mooi uitgelijnd worden, precies daar waar je zelf wilt. De bestelling zou met vier dagen geleverd worden, was er zelfs een dag eerder. Mooie kwaliteit sticker voor een zeer schappelijke prijs!

Maken belofte waar

Goed contact en snelle reactie als er vragen of opmerkingen zijn

Top ensnel

Goede en snelle service.

Kwaliteit stickers prima. Verzendkosten duur

Stickers van 1 cm x 3 cm wat in een envelop past in een doosje van 10 x 10 cm versturen en daar €7,95 voor vragen is absurd Ook milieu technische niet verantwoord

Super snel!

Ik had de stickers binnen twee dagen al in huis. Goede kwaliteit!

Moet ze nog ontvangen

Alleen spijtig dat de levering niet geleverd is en dat ligt zeker niet aan jullie want jullie hebben meteen aktie ondernomen en nieuwe bezorgd waarvoor dank u hebt er zeker een klant bij

Top stickers

Makkelijk te maken stickers, ze had precies wat ik wou voor een redelijke prijs!

snelle en goede levering

Log voor mijn vereniging besteld. Snel geleverd en zeergoede kwaliteit!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, vlotte levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

Gemakelijk en snel

snel en goed

had snel een paar stikkers nodig. Dr Sticker bood ze snel en een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs.

snel en goed

gebruiksvriendelijke website. Stickers snel, goed en gunstig in prijs bij kleine aantallen

Superservice.

Snel, klantvriendelijk en meedenkend.

Precies zoals verwacht

Exact zoals verwacht, goede kwaliteit.

Keurig en snel

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik werd door medewerker geholpen, dat stel ik op prijs. Ik had mijn logo stickers besteld en het logo zelf was te klein. Er werd hulp aangeboden kon ze het logo aanpassen. Dat vond ik echt aardig. Zij was heel behulpzaam.

goede feedback over afbeelding

eerste afbeelding bleek te weinig pixels te hebben. Daarna heb ik opnieuw een afbeelding gemaild en dit is verwerkt. Het ziet er mooi uit,

Wauw

Vrijdag bestel en zou 4 werkdagen duren zaterdag al verzonden en dinsdag na kerst al binnen top top......

super service

snelle levering makkelijke website top!!!!

erg goed

top stickers. overtreffen iedere keer mijn verwachting.

Top, meedenken, service bieden mooi resultaat

1 foto kreeg ik niet goed, heeft een medewerker super opgeost

goede levering met prima resultaat

duidelijke website met goede begeleiding

Vaartveld 9 A

4704 SE Roosendaal