Oplossings gericht en goed communicatie
Ondanks bestelbevestiging en aankondiging van levering blijven ze zich verschuilen achter de problemen van Blokker. Op de website mooie beloftes over hoe belangrijk ze de consument vinden, maar geven niet thuis als het nodig is. Typisch geval: Wel de lusten maar niet de lasten en u zoekt het maar uit. Ver van wegblijven!
Beste Karianne, Hartelijk dank voor uw bericht. We begrijpen dat de situatie rondom uw bestelling bijzonder frustrerend en verwarrend is, en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Blokker heeft onlangs surseance van betaling aangevraagd, wat inhoudt dat ze hun betalingsverplichtingen tijdelijk niet kunnen nakomen. Dit heeft direct gevolgen voor partnerbestellingen, zoals die van u, die daardoor helaas niet kunnen worden uitgeleverd. Wij adviseren u om contact op te nemen met de klantenservice van Blokker, omdat zij uw contractpartij zijn en u verder kunnen informeren over de situatie en eventuele vervolgstappen. We begrijpen dat dit een teleurstellende boodschap is, en we waarderen uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke situatie. Met vriendelijke groet, Hioshop.nl
Goed.contact.met.klanten.service.correcte.levering.
2 weken later geleverd dan voorzien. Heb zelf iedere keer gemaild om bevestiging te vragen i.v.m. de levering... Hierop wel vlot antwoord gekregen. Bij de hoekkast is er een stuk dat niet geolied was! Jammer dat ik hier geen foto kan posten. Nu moet ik zelf proberen de juiste kleur te vinden... Bij de dressoir was er geen montageplan meegeleverd. Ook op de website is die niet te downloaden. Gelukkig is mijn broer een professionele keukenplaatser en na wat puzzelen heeft hij de kast in elkaar gekregen. Voor een amateur is het niet te doen, ook qua nodige werkmateriaal !!! Het zijn wel prachtige kasten, vol hout.
Beste Catherine, Hartelijk dank voor uw feedback. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging bij de levering van uw bestelling en voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw geduld en het is goed om te horen dat onze klantenservice u snel heeft kunnen beantwoorden. Het spijt ons te horen dat er een ongeolied stuk bij uw hoekkast zat en dat er geen montageplan bij de dressoir was inbegrepen. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze klanten willen. We willen dit graag voor u oplossen en bieden aan om een nieuw, correct geolied onderdeel naar u op te sturen. Daarnaast kunnen we u het montageplan voor de dressoir via e-mail toesturen. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn, verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kasten. Uw feedback helpt ons om onze producten en service te verbeteren. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Marlies - Hioshop.nl
1e reactie dat ze het bij de leverancier na gaat vragen. 2e reactie volgende dag met het antwoord
Prachtige schoenenkast .snelle levering
Was probleem met artikel. Zeer snel opgelost!
Bij de eerste bezorging was de glasplaat in duizend stukjes. Op de verpakking stond ook niet dat het breekbaar was. Mail gestuurd en daar is snel op gereageerd. Nieuwe glasplaat gestuurd , maar weer geen stikkers dat het breekbaar was. Zeer kleine schilfers van de hoeken van de glasplaat, aanvaardbaar voor mij.
Beste V.Uljee, Bedankt voor uw feedback en excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren bij de eerste bezorging. We begrijpen hoe vervelend het kan zijn om een gebroken product te ontvangen. We waarderen uw geduld en begrip terwijl we het probleem hebben aangepakt. We hebben uw opmerking over het ontbreken van een breekbaarheidswaarschuwing op de verpakking genoteerd en zullen ervoor zorgen dat dit in de toekomst wordt verbeterd om soortgelijke incidenten te voorkomen. Het verheugt ons te horen dat onze klantenservice snel heeft gereageerd en een nieuwe glasplaat heeft besteld. We zullen uw opmerkingen over de kleine schilfers aan de hoeken van de glasplaat doorgeven aan de leverancier. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u van uw product geniet en staan altijd klaar om te helpen als u verdere vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groet, Marlies - Hioshop.nl
Elke mail die ik stuurde werd dezelfde dag beantwoord. Antwoorden waren duidelijk en werden nagekomen. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.
snel geleverd. Helaas was een plank gebroken, maar een nieuwe is direct verzonden. prima service dus.
Beloofde levertermijn, ook op website aangegeven klopt niet meer dan 3 weken later geleverd
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw ervaring met betrekking tot de levering van ons product. Het spijt ons dat de beloofde levertermijn niet werd nagekomen en dat u langer moest wachten dan verwacht. We streven er voortdurend naar om onze beloften na te komen, maar helaas kunnen er soms omstandigheden optreden die van invloed zijn op de levertijd. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. We hopen dat het bestelde product helemaal naar tevredenheid is. We wensen u nog een prettige dag toe, Met vriendelijke groet, Marlies - Hioshop.nl
De kast die ik heb gekocht via Hioshop bevalt me goed. Het was wel een hele klus om hem 1. in de juiste kamer te krijgen en 2. om alles in elkaar te zetten. Gezien de prijs is de kwaliteit, vooral de stevigheid van de kast, me een beetje tegengevallen. Hij is wel heel mooi en biedt voldoende ruimte. In de communicatie met hioshop kreeg ik vlot reactie en werd er goed meegedacht over wanneer de kast het best bezorgd kon worden.
slechte tekening om bed in elkaar te krijgen, slechte inbus, die brak, moest nieuwe kopen, bed gamme
Beste Claudia, Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het monteren van het bed. We begrijpen hoe belangrijk duidelijke instructies en goed montage materiaal zijn voor een effectieve montage. We nemen nota van uw klacht en streven ernaar om deze ervaring te verbeteren. Wanneer u problemen ervaart met het bed zelf, adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Marlies - Hioshop
Prima smalle kast voor veger en stofzuiger. Dat ik op de 5e etage woon was geen probleem. De bezorger zei: "Zegt u maar waar u hem hebben wilt". Netjes!
Had een kledingkast besteld Kreeg netjes een mail welke dag het geleverd zou worden Was een zelf bouwpakket van 3 paketten Netjes afgeleverd en neer gezet waar ik vroeg het neer te zetten Was goed verpakt De kast ook hellemaal goed Prijs ook goed. Kortom zeer tevreden
Snel ontvangen en voldoet aan de verwachtingen. Netjes afgewerkte schoenenkast.
The delivery of the products as well as customer service were good. The products themselves are satisfactory, however, there is huge space for improvement, especially the Nada bed frame.
Vanwege een technische storing wilde m’n creditcard betaling niet lukken. Hierop de volgende dat gebeld met hioshop, waarna ik vlot en vriendelijk werd geholpen. De grootste verrassing was de door ons bestelde schoenenkast. Deze overtrof onze verwachtingen. “Een plaatje, zo mooi!”
Barok TV kast zwart besteld, patinering had ik iets anders voorgesteld. Voorkant zat met kale streepjes, gebeld met klantenservice en dit hoorde zo. Ik kon zelfde verf krijgen om het weg te werken. Werd gelijk opgestuurd. Goed opgelost. Heel blij met de nieuwe zwarte TV kast, compleet geleverd, dus ook geen bouwpakket.
Goed bereikbaar, vriendelijk, komen spraken goed na, goed op de hoogte gehouden.
Super service
Mooie degelijke kast, de montage is goed te doen middels de handleiding. Wij zijn er blij mee
Zeer tevreden , een goed contact met medewerkers , heb tuinstoelen besteld gingen per 2 stuks in verpakking heb 2 stuks dus 4 stoelen besteld. Dit bleek niet helemaal goed in de website te staan , ik kreeg maar 2 stoelen. Dit stond niet helemaal goed in de website te staan , ik kreeg de 2 andere stoelen meteen toegestuurd , met de excuses sorry onze fout. Komt er op neer dat ik 4 stoelen voor de prijs van 2 heb gekregen. Zo een eerlijkheid maak je niet veel meer mee , geen gezeur top . Een reden om hier al mijn tuin meubels in de toekomst .
Snel geleverd, eenvoudig te monteren, goede kwaliteit. Wel jammer dat de kastjes en laden onder het bed slecht een derde van de ruimte gebruiken. Dat hebben we opgelost door de lade groter te laten maken, zodat de bergruimte onder het bed ook volledig gebruikt kan worden.