Verkeerde product bestelt, dit werd snel opgehaald en terugbetaalt.

Uitstekende webshop

Zeer tevreden goede service snelle reactie op mails en levering volgens afspraak

Blij....maar

Ik ben blij met mijn aankoop. Tafel had echter wel een beschadiging. Mail gestuurd en de volgende dag al antwoord dat er een nieuw blad zou komen. Ik helemaal blij. Nu 3 weken later en nog steeds geen nieuw blad en ook geen bericht meer over de leveringsstatus. Beetje jammer!

Uitstekende ervaring en service

Uitstekende en goede service

Goed.

Mooi meubel. Licht beschadigd doordat de verpakking gescheurd was. Gelukkig aan de binnenzijde.

Excellent!

Fast order and awesome kast!

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Vriendelijke website gemakkelijk in gebruik . Ruime keuze. En gemakkelijk om te betalen . Snelle levering. Aanrader.

Producten mooi - levering ging wat minder soepel

Wij hebben 1 commode en 2 nachtkastjes besteld, alles leek op voorraad te zijn. Op de datum van levering werden alleen de nachtkastjes bezorgd en op navraag werd ons verteld dat de commode helaas niet leverbaar was en ca. 1 week later geleverd zou worden. De week erop hadden we nog geen bericht van de transporteur ontvangen dus weer erachteraan moeten bellen en toen bleek dat de commode schade had en daarom niet mee werd gegeven. Op zich goed natuurlijk, alleen wat pro-actiever communiceren was dan nog beter geweest :). De levering zou dan 3 dagen later plaatsvinden en dat is gelukt ! Al met al mooie producten (wel veel werk om zelf in elkaar te zetten) en als je de klantenservice nodig hebt, dan zijn ze er, en handelen alles zeer vriendelijk en snel af.

Wij hadden een bestelling geplaatst, en het was na een paar dagen netjes bezorgd

Verschillende pogingen om tot een goed resultaat te komen

Uitstekend!

Zeer goede prijs /kwaliteit. Goede service en snelle levering!

Goede communicatie. Hetzelfde kastje was bij bol goedkoper maar toch bij hioshop zelf besteld. Omdat ik dat eerlijker vond. Goed verpakt en zo in elkaar te zetten. Zelfs voor mij.

Moeilijk pakket

Erg ingewikkeld pakket. De bezorger had denk ik een rotdag Wat een chagrijn, nam niet de moeite om het pakket met mij binnen te zetten.

Goede ervaring met klantenservice

Het tv-meubel dat ik had besteld bleek bij het transport beschadigd te zijn. De klantenservice heeft dit snel en uitstekend opgelost, door mij twee keuzes aan te bieden. Als ik weer op zoek ben naar een meubel ga ik zeker bij hioshop kijken, vanwege de leuke en betaalbare meubels en na mijn goede ervaring met de klantenservice.

Leuk assortiment

Via Google kwamen we op de site van Hioshop.nl . Verrassend assortiment, hadden we dat maar eerder geweten. Zowel de levering als de service in een woord; grandioos. Als we weer op zoek gaan naar meubels, starten we hier.

super lekker

geweldig

Werd heel netjes bezorgd zelfs naar binnen geschoven. De kast is heel mooi en heeft een prachtige afwerking. Echt een klasse schoenenkast ben er heel blij mee.

Product goed en levering op tijd als afgesproken.

Mijn dressoir was met bijgeleverde tekening goed in elkaar te zetten, na eerst alles geteld te hebben en schroefjes gesorteerd en genummerd, ga je zo opbouwen heen. Ik ben heel tevreden met mijn dressoir.

Erg mooie kast ontvangen

De ontvangen kast is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. De handleiding was duidelijk.

Prima meubels

Prima geregeld

Alles was prima geregeld De verpakking was goed alles onbeschadigd aangekomen en vriendelijke bezorgers.

BESTEL HIER NIET!

Houten kledingkast besteld; eerst geven ze verkeerde informatie over de levertermijn (uiteindelijk NOG langer moeten wachten op een kledingkast). Kast uiteindelijk kunnen bestellen, moest vooraf betalen MEER DAN 900 EURO! Vervolgens hoor je dat de kast op een bepaalde dag zou komen; vrij genomen van werk, op de bezorgdag zelf een mail gekregen dat de kast niet geleverd kan worden i.v.m. een sorteerfout, direct contact opgenomen en de kast zou de dag er na geleverd worden, weer vrij genomen van werk. Volgende ochtend weer dezelfde mail dat de kast niet geleverd kon worden. Opnieuw contact opgenomen en ze zeiden dat ik de order dan maar moest annuleren en dat ze op z'n vroegst de week er na de kast opnieuw zouden leveren. Ontzettend onvriendelijke man aan de telefoon gehad en uit eindelijk dan ook besloten om de order te annuleren. Via bol.com kwam ik erachter dat zij deze kast ook aan boden, via Hioshop, toch weer geprobeerd zodat bol.com bij enige verwarring de tussenpersoon zou zijn. Uit eindelijk is de kast geleverd... Met één hele spiegel dwars door midden en zelfs een legplant in drie stukken gebroken; rest van de kast wel in elkaar kunnen zetten, gebeld wat ze hier aan konden gaan doen; retour, nadat de kast in elkaar gezet moest worden. Ik zei dat ik het daar niet mee eens was en arrogant werd mij gevraagd ''ja wat wil je dan?'' De kapotte onderdelen opnieuw toegestuurd krijgen natuurlijk. Ontzettend vervelend dat ze zelf niet aan die oplossing denken. Uit eindelijk nog eens een week moeten wachten tot ik dan eindelijk de hele kast in elkaar kon zetten. Vervelende ervaring gehad en ik zou dan ook NOOIT meer opnieuw bij hun bestellen!

kast niet helemaal netjes

kast is geleverd op afgesproken datum, maar thuis beschikbaar zijn van 08.00 tot 20.00 is niet meer van deze tijd. Daarnaast waren de gaten niet netjes voorgeboord waardoor het meer moeite kostte om de kast in elkaar te zetten, dit had beter gekund. Uiteindelijk is het wel een mooie kast, van echt hout.

Supergoed

* Makkelijk te bestellen en te betalen * Snelle (eerste) reactie/bevestiging per e-mail * Goed op de hoogte gehouden met meerdere e-mails * Bezorging keurig volgens afspraak en tot in huis * Goederen (meerdere pakketen) compleet en in goede staat

Perfect!

Salontafel besteld, bleek tijdens transport beschadigd. Binnen no time werd een oplossing geboden en tafel vervangen. Chapeau!! Dik tevreden.

Lochemseweg 33

7244RR Barchem