De schoenenkast voldoet aan al mijn verwachtingen. Enige minpuntje was de vertraagde levering
Prima levering en service .bedank
Het was heel fijn om met iemand aan de telefoon te spreken. Zeer behulpzaam
mijn bestelde kast is van goede kwaliteit , alles is compleet en onbeschadigd afgeleverd.
Keurig afgehandeld en vooraf geïnformeerd bezorging ook geweldig beleefd en vriendelijk Voor herhaling vatbaar
11/5 bestelling geplaatst In de mail staat dat er word gebeld voor een bezorgafspraak. Nooit telefoon gehad. 13/5 mail dat levering staat gepland op 16/5 16/5 pas om 14:32 een mail dat de levering niet doorgaat door een sorteerfout. Ik krijg een mail dat de levering op maandag wordt gezet, maar ik ben dan niet thuis dus zet dit op woensdag 20/5 20/5 een mail dat de levering niet doorgaat door een sorteerfout op 29/5 stuur ik dan zelf een mail omdat ik niets meer hoor, de levering wordt dan gezet op 6/6 een zaterdag op mijn vraag 6/6 oml 6:14 een mail dat het pakket niet bij dynalogic is aangekomen. Ik stuur een mail naar hioshop maar geen reactie. om 14:10 een mail van dynalogic dat het pakket is ontvangen. Ik heb de levering online gepland op 8/6 omdat ik dan toevallig ook thuis ben. 8/6 weer een mail met sorteerfout Ik stuur een mail dat ze nu maar beter de bestelling annuleren en mijn geld terug geven, maar ik krijg geen reactie 12/6 krijg ik opeens een mail van dynalogic om een leverings afspraak. Ik zet deze op 13/6, maar u kan het nu al raden denk ik. Jawel weeral een sorteerfout. Ik had op maandag al een mail gestuurd voor te annuleren, om dan op vrijdag toch nog proberen om te leveren is op zich laat en niet wat ik had gevraagd. Nochtans in het eerste mail verkeer stelden ze voor om de bestelling te annuleren als ik dat wou. Dit is bedroevend slechte service, van zowel hioshop als dynalogic. We zijn nu meer dan een maand verder van de besteldatum, zo een ervaring kan ik niemand aanraden.
Beste Tom, Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer hoe het gelopen is met de levering van uw bestelling. Onze oprechte excuses hiervoor. De transporteur heeft de afgelopen periode te maken gehad met leverproblemen, we betreuren dit zeer en hebben geprobeerd dit zo goed mogelijk op te volgen. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en is uw bestelling geannuleerd in overleg met u. We wensen u nog een fijne dag toe, Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
Destijds een dekenkist salontafel gekocht. Nu ik hem ook daadwerkelijk als dekenkist wilde gebruiken, kwam ik erachter dat er een barst in zit! Altijd gedacht dat dat zo hoorde, dat het in het hout zat? Gevraagd om een ander blad, maar helaas.. geen garantie meer....
Beste Natascha, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u een barst ontdekt heeft in uw tafel. Er zit 24 maanden garantie op de tafel en helaas kunnen wij na het verstrijken van deze termijn in dit geval niet helpen met nieuwe onderdelen. Wij hopen op uw begrip en wensen u nog een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
Tafeltje gekocht dat beschadigd geleverd werd, service medewerker heeft het probleem meteen opgelost en een nieuw product verzonden. Erg fijn!
Ik heb de essy tuintafel gekocht. Een tussenplank die je onder de tafel kunt opbergen viel er uit. Daardoor was er een houdertje afgebroken. Toen ik mailde om een nieuw houdertje kreeg ik onmiddellijk antwoord. Men ging er gelijk achteraan, toen losse onderdelen niet verstuurd konden worden kreeg ik een nieuwe tafel!
Zeer net bedrijf met een goede klantenservice.
Vermoedelijk is er door de coronacrisis wat misgelopen. Mijn bestelling was te vroeg en ik was niet thuis en het werd retour gestuurd. De tweede maal verliep het wel beter.
Beste Els, Bedankt voor uw beoordeling van Hioshop.nl. Wat spijtig dat de bezorger te vroeg was en u daardoor uw bestelling niet kon aannemen. De bezorger doet zijn best om zoveel mogelijk de aangegeven levertijd aan te houden, maar helaas kan dit soms door omstandigheden niet gehaald worden. Gelukkig is het bij de tweede poging wel gelukt. Ik wens u veel plezier van uw meubel! Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
keurige afwikkeling.
Mooier dan online gezien We waren echter niet tevreden over bezorging, bezorgers waren kennelijk niet voorbereid op het gewicht en hoe het via lift naar boven te brengen, klaagden hier over. Feedback in detail aan bezorgdienst gegeven, aanbevolen dit beter met hen af te stemmen. Bezorgers wilden aanvankelijk meubel weer mee terug nemen. Het is geen klein ‘pakje’
Goede eerste kennismaking met aankoop artikel
Erg dun plaatmateriaal waardoor er bobbels zichtbaar zijn waar de koppelschroeven zitten en de kast slap aanvoelt. Maatvoering was goed. Bevestigingsmateriaal verre van compleet.
Beste Aad, Bedankt voor uw review. Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent met de kwaliteit, en dat er enkele onderdelen misten. In dergelijke gevallen raden wij aan altijd zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice, zodat wij kunnen helpen met een oplossing. Uiteraard kunt u nog steeds contact opnemen met onze klantenservice, mocht u dit wensen. Nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
Prima voorlichting en goede aflevering. Uitstekend!
Snel, vriendelijk betrouwbaar. Aanrader👍
Heel veel betaald voor brol, waardeloze kwaliteit. Grootste teleurstelling ooit wat betreft online shoppen.
Beste Nancy, Dank voor uw bericht. Uw mening is heel belangrijk voor ons, aangezien we een zo goed mogelijke service willen bieden. Indien er een probleem met een artikel is, dan helpen wij altijd heel graag verder zodat er alsnog tevredenheid is. Destijds hebben wij geprobeerd u een passende oplossing te bieden. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent in de kwaliteit. We horen graag van u als we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn. Nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
ik heb de new mexico kledingkast en twee nachtkastjes gekocht. hier kon geen montageservice bij geleverd worden. Heb het in elkaar laten zetten door een timmerman. Hij had er een hele klus aan. Hij kon de deurtje van het nachtkastje maar op één manier monteren, te weten rechtsom. Echter het totale resultaat is verbluffend mooi. De spullen werden op tijd en volledig geleverd.
Voor mijn moeder (83) een dressoir gekocht. Hij kostte ruim 400€ en de kwaliteit bleek zeer zacht vurenhout. Zeer slecht geverfd, en het ziet er echt niet uit zoals op foto. Hout splijt bij het inbrengen van de schroeven. Erg jammer,ze wilde hem zo graag.
Beste Thea, Bedankt voor uw review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Spijtig om te lezen dat u ontevreden bent met de kwaliteit. In geval van een klacht kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice, zodat wij kunnen helpen met een oplossing. Nog een hele fijne dag! Met vriendelijke groet, Marlies via Hioshop.nl
Het geleverde artikel was prima verpakt en zag er prima uit.
Volgens afspraak geleverd!
Het meubel werd snel en op het afgesproken tijdstip geleverd. Het pakket bevat duidelijke instructies zodat het probleemloos kan ineen gestoken worden. Ik heb dit vergeleken met gelijkaardige bureautafels bij de concurrentie en geen enkele kon tippen aan de stevigheid, volgens mij vooral dankzij de extra verticale plank achteraan. Kortom, een prima bureau voor een goeie prijs. 1 (letterlijk) klein puntje van kritiek : niettegenstaande de degelijke verpakking zit er op het wit bovenblad een duidelijk grijs putje en dat valt natuurlijk hard op op een wit werkblad.
Gezien ik in een huis woon met zeer laag plafon (205cm) was het best een uitdaging kledingkasten te vinden die niet kinderachtig waren, niet van karton zijn en betaalbaar waren. Nou ik had zelfs keuze! Voor de prijs prima kasten gekregen. Miste alleen wel 2 magneetjes bij 1 kast. Voor de rest geen klachten. Bezorging was ook super. Netjes binnen de afgesproken tijd en ook nog een sms ongeveer 10 minuten voor levering. Lucienne
Een hele mooie ladenkastje en netjes afgeleverd.