Verbeter de informatie over de beschikbaarheid

Nadat ik een boekenkast besteld had bleek dat deze niet op voorraad was en ik bijna 2 weten moest wachten totdat deze geleverd kan worden. In mijn beleving zou het mogelijk moeten zijn om tijdens het bestel proves aan te geven of een artikel beschikbaar is en of op welke termijn. Uiteindelijk geleverd en het is een prima kast.

Slechte bezorgdienst

De klantenservice van hioshop is goed, alleen de pakketdienst is erg slordig en heeft een slechte service. Helaas waren ze het pakketje vergeten op de dag van de bezorging, maar de bezorger had de bestelling wel op 'afgeleverd' gezet en hier begon de ellende. Toen had ik met de pakketdienst gebeld en die hadden een nieuwe bezorgafspraak gemaakt. Op de dag van de 2de afspraak is er helemaal geen bezorger geweest en had ik ook geen track en trace. Daarna had ik hioshop zelf gebeld en daar werd ik gelukkig wél goed geholpen. De pakketdienst was het pakket kwijt, alleen hadden ze niks gemeld. Hioshop heeft daarom een nieuwe order geplaatst en is uiteindelijk 2 weken te laat het pakket geleverd. Jammer dat hioshop samenwerkt met deze pakketdienst. Anders had ik hioshop wel aanbevolen bij andere.

Goed product

Goede kwalitei

Snelle en correcte aflevering

Goede service, mooie kast

De klantenservice was goed bereikbaar en vriendelijk, de geleverde schoenenkast echt mooi en degelijk.

Snelle levering en kwalitatief hoog product, blij!

Super blij met het eindresultaat.

Mooie kast, nette prijs, snel geleverd

Top, zeker voor herheling vatbaar

Een schoenenkastje gekocht zoals een kastje hoort te zijn. Stevig en eenvoudig te monteren.

Geen aanvullend commentaar. Gewoon prima.

Moeizaam

Een mooie en functionele schoenenkast. Makkelijk te plaatsen en te bevestigen. Wel jammer dat schoenen vanaf maat 44/45 en hoge schoenen er niet recht inpassen, wat veel ruimte vraagt.

Matig bouwpakket

0nvolledige/onduidelijke handleiding. Onderdelen teveel bij elkaar gerommeld in een zak. Blank hout voor de ondersteuning te grof Panelen van het raamwerk oke

Mag betere service

De besteldatum en leverdatum komt niet overeen op je order, men is telefonisch niet bereikbaar, per mail duurt het een dag voor je antwoord hebt, we hebben een mooi bed maar daar blijft het bij

Besteld product binnen een week geleverd zoals beloofd. Wel jammer dat het tijdstip op dag van levering niet specifieker kan zijn ( het was nu tussen 8:00 en 20:00)

heel goed

deel van bestelling was niet geleverd,maar de medewerker van hioshop is er meteen achteraan gegaan en heeft ons elke dag op de hoogte gehouden. dit vonden wij erg goed.

Snel en netjes geleverd kan zelfs de afleverdatum nog verzetten zonder moeite

slechte beoordeling

bij klachten bellen maar helaas geen oplossing. zal nooit door geven aan vrienden en familie.

Supermooi bureau besteld, top kwaliteit! Bij aflevering ontbraken helaas de poten maar dat werd snel gecorrigeerd en prima gecommuniceerd. Zeer tevreden!

goed materiaal

goede en duidelijke beschrijving er bij

Goed.

Jammer dat de eerste zending niet werd afgeleverd omdat het onderweg beschadigd was. Dus moest ik nogmaals 10 dagen wachten. Dat was balen. De 2e zending ging goed. Bedankt!

PRIMA!

Goede kwaliteit, en zeer goed verpakt voor transport.en duidelijke handleiding

Grenen houten kastvan slechte dunne kwaliteit

Hout is slecht en dun. De tekening van opbouwen kast heel onduidelijk . Alle planken waren niet genummerd en moesten de planken allemaal nameten waar wat hoorde..na een week stond eindelijk in elkaar. Als Kleding inruimt van kast , moet je oppassen dat je ietsniet beschadigd., dan heb je al beschadiging. 1 legplank zat al barst in. Voor zo dure kast, zullen wij niet via u bedrijf iets kopen. eens maar nooit meer

Goede service en levering

Goede service en houdt zich aan de gegeven levertijd. Daarnaast is het product zoals het gepresenteerd wordt op de website.

Correcte levering....Mooi tv meubel héél tevreden!

Correcte levering.....Mooi tv meubel héél tevreden!

Duidelijk

Lochemseweg 33